Nöroloji Randevusu
PRP
Sinir Blokajı Enjeksiyonu
Tetik Nokta Tedavisi
Özel Kızılay Hastanesi
Mecburi hizmetimi Erzincan Devlet hastanesinde tamamlayıp sonrasında Konya Beyhekim Eğitim ve araştırma hastanesinde,1 yıl da Konya Şehir hastanesinde görev yaptım. Halen Konya Kızılay Hastanesinde Görev yapmaktayım.
k.....
Bağ ağrılarım vardı uzun süredir ayrıntılı ve dikkatli muayenesi ile tetkikler uyguladı sonuç damar tıkanıklığı çıktı tedavimiz uyguladı yaşam kalitemi değiştirdi resmen
y.....
Baş ağrılarım için başvurdum İlker Bey
‘e . Kendisi ayrıntılı hikayemi dinledi iyi bir muayne ve tetkitle damar tıkanıklığı teşhisini koydu. Tedavi sürecimde hep anlayışlıydı çok sabırlı ve ilgili bir uzman.
f.....
İlker Bey önce ilgisi ve güleryüzüyle tedavi ediyor.Arkasından ilaç tedavisi geliyor.Benim doktorumdan en çok memnun olduğum konu tedavi sürecini iyi değerlendirmesi özellikle yanetkilere karşı duyarlı olması.Benim sorunum auralı migren.Ama bütün ilaçlara karşı vücudum tepki gösterdiği için zor bir hastayım.İlker beyle beraber uzun bir uğraştan sonra ilacımı bulduk şükür. İnşallah önce Allah sonra İlker Bey sayesinde iyileşeceğim ...
Doktorumdan memnunum. Fazlasıyla ilgilenir, bütün ayrıntıları bilir her zaman iyi bir doktordur. Beyin damarlarımda tıkanıklık vardı İlker Bey takibimi sağlıyor. Kendisiyle kontrollerime devam ediyorum. Süreç içerisinde bilgilendirmelerde bulunuyor. İlker Bey her yerde görüşebiliyoruz, hastaneye gitmeden bile kendisiyle konuşabiliyorum, ulaşabiliyorum.
İlker Bey'e gittiğimde tam detaylı muayene etmişti, sıcak yaklaşmıştı. Baş ağrılarımdan dolayı tedirgin gitmiştim ama durumu biraz daha rahatlatıcı bir şekilde anlatarak beni de anladığı için migren tedavisine başladık. Kendisi çok detaylı baktı, inceledi. Farklı bir rahatsızlıktan şüphelendiği için arkadaşına yönlendirdi, rahatlatmak için detaylı kontrol edildi sonrasında kendisi telefon açarak durumumu sordu. Şüphelendiği rahatsızlık çıkmadı migren tedavisi için verdiği ilaçlar beni oldukça rahatlattı.
f.....
İlker Bey 5-6 yıllık doktorum. Ben kendisinden çok memnunum ve herkese tavsiye edebilirim. Kendisi çok güleryüzlü, samimi birisi. Başım ağrıdığı için İlker Bey'e muayene oldum. Kontrollerime kendisiyle devam ediyorum, tedavisi altındayım. Kendisi süreç içerisinde açık ve net bir şekilde anlayışlı bilgilendirdi. İlaçlarımı nasıl kullanacağımı, ne yapacağımı söylüyor.
i̇...k
Baş ağrısı için dedemi muayeneye götürdüm. Doktor beyin ilgisi iletişimi çok güzeldi. Sorduğum tüm sorulara gayet açık ve sabırlı bir şekilde yanıt aldım. Çok teşekkür ederim..
ba...l
Bşarılar dilerim.Allah sağülık versin.
İlker Bebek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlker Bebek, Nöroloji. Size İlker Bebek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Nöroloji Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Botoks, PRP, Mezoterapi, Karotis Ultrasonu.
İlker Bebek adresi nerede?İlker Bebek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sahibiata Mh. Taş Kapu Medrese Cd. No:15 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlker Bebek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlker Bebek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İlker Bebek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlker Bebek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
İlker Bebek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlker Bebek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlker Bebek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlker Bebek hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, İlker Bebek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlker Bebek hangi sigortaları kabul ediyor?İlker Bebek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Nörologlar