Çocuk Psikiyatrisi Randevusu
Çocuk Kaygı Ölçekleri
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergenler için EMDR
gö...i
Kızımın çok zor bir sürecinde karşılaştık.Tanı ve tedavi sürecinde çok başarılı,amacı sadece para olmayan ,telefonda da sürece destek veren çok değerli bir doktor.Tavsiye ettiğim herkesin memnun kaldığını da eklemek isterim.Şyi ki tanımışım sizi
Hasta
Tam bir tanı konmamış olsa da ne yapmasını gerektiğini ve nasıl yaklaşması gerektiğini çok iyi bilen bir doktor İlker Bey. Oğlumun öfke krizleri azaldı, daha fazla sosyalleşmeye başladı. Otobüse binmiyordu düşünebiliyor musunuz? İlker Bey'in gerek telkinleri gerek yazdığı ilaçlar artık herşeyi daha da kolaylaştırdı. İyi ki var.
İlker beye kızımın korkuları travmaları ile ilgili başvurduk ilker beyin detaylı dogru nokta soruları sayesinde kızımın rahatca acıkça ifade etmesi sonucu teşhis koyup ilaç tedavisine başladik ilk görüsmeden içimiz rahat memnun kalarak ayrildik zamanla da sonuca ulaşabileceğimize inanıyorum en önemlisi kızım çok sevdi ve beni cok iyi anladı dedi
po...
Öncelikle İlker Bey ile ilgili görüşüm, çok beyefendi iyi niyetli ve dinleyen bir doktor olduğudur.
Engin bilgi ve deneyimleri ile bir yıla yakındır oğlumuza ve bize çok desteği oldu. Oğlumun dikkat eksikliği ile ilgili tedavisi hala devam etmekte ve güzel gitmekte.. İnşallah her şey çok daha güzel olur. Gitmek isteyenlere tavsiye eder ve buradan doktor beye çok teşekkürlerimi sunarım.
ay...r
İlker Hocam'a oğlumuz için ilk defa gittik. Oğlumuzun Dehb'li olduğundan şüpheleniyorduk. Bu konuda yardım almak için gittik kendisine. Bizimle çok güzel ilgilendi. Gereken detaylı açıklamayı yaptı. Ve bizi konuyla ilgili çok güzel aydınlattı. Çok memnun kaldık kendisinden. Allah razı olsun. Herkese tavsiye ediyoruz.
f....̇
İlker beye çocuğumum otizm şüphesi nedeniyle gitmiştik. Hem onunla, hem bizimle iletişimi, her şeyi ayrıntılarıyla açıklayışı, işine hakimiyeti, hiç sıkılmadan sorularımızı cevaplayışı ile bizim içimizi o kadar rahatlattı ki. Her zaman dualarım onunla olacak. İyi ki karşımıza çıktınız.
m....y
İlker beyle yolumuz psikologumuz sayende oldu.kizim için tedaviye basladik.kizimda davranış bozukluğu duygu boşluğu teşhisi koydu.1 sene olmadı tedavimiz devam etmektedir.verdigi ilaçlar sayesinde ve gösterdiği mükemmel bilgi ve ilgi sayesinde kızımda büyük bir yol kat ettik .tedavimiz devam etmekte. İlker beye önce mükemmel Dr oluşundan sonrada babacil yaklaşımından dolayı sonsuz teşekkür ederiz .
h ...y
Dr. İlker Bey’e 11 yaşındaki kızımın problemleri için gittik. Doktor beyin tedavi ve yönlendirmeleri sonrasında sorunlarımızda hızlıca azalma oldu. Oldukça ilgili ve çocuklar ile iletişimi çok iyi. Aileyi detaylı bilgilendiriyor. Kesinlikle öneririm.
c.....
Ilker beye kizimin ergenlik sorunlari icin danistik. Kendisi çözüm odakli, yapici ve cok ilgili bir hekim. Cok tesekkur ederiz
i....t
İlker beyle ilk randevumuzdu ve yolumuza bundan sonra kendisiyle devam edeceğiz.Çok sıcakkanlı bir uzman ve içten konuşmasıyla öncelikle 6 buçuk yaşındaki oğlumun gönlünü fethetti. Değerlendirme sonrası detaylı açıklamalarıyla da bize güven verdi. Hiç bir ayrıntıyı atlamadan ve gözden kaçırmadan bize yol haritamızı çizmekte öyle güzel rehberlik yaptı ki anne baba olarak iyi ki de kendisini tercih etmişız dedik. Oğlumla ilgili kafamdaki tüm karmaşa İlker bey sayesinde bir sonuca ulaştı diyebilirim.Çocukların gelişiimi ile ilgili her konuda gerçekten çok donanımlı ve bilgi sahibi ve nokta atışlarıyla da gerçekten bizi aydınlattı.lker beyi farklı kılan bence detaylı açıklamaları yani bize bizim anlayabileceğimız şekilde değerlendirme sonucundaki görüşlerini aktarması oldu.Anne baba olarak en çok da buna ihtiyacı oluyor insanın...Kendisine tekrar buradan da çok teşekkür ediyorum. "İlker bey iyi ki yolumuz sizinle kesişti"...İyi bir uzman arayışı içinde olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Evladınızla ilgili kafanızda soru işaretleriniz varsa mutlaka İlker beye ulaşın.
İlker Erdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlker Erdoğan, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size İlker Erdoğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Çocuk Kaygı Ölçekleri, Otizm Değerlendirme Ölçeği, Bireysel Terapi, Dikkat Testleri, Çocuk Gelişim Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Oyun Terapisi, Aile Terapisi.
İlker Erdoğan adresi nerede?İlker Erdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Lider Centrio İş Merkezi Mansuroğlu Mah. 1593/1 Sok. No:4 B Blok D:21 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlker Erdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlker Erdoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İlker Erdoğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlker Erdoğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İlker Erdoğan hangi dilleri konuşuyor?İlker Erdoğan ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
İlker Erdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlker Erdoğan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İlker Erdoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, İlker Erdoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.