Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
İlker Fehmi Karagöz Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Horlama Apareyi
İlker Fehmi Karagöz Muayenehanesi
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
me...r
20 lik dis çekimim için gittim ilker beyin yaptığı hizmetten yaptığı işten çok memnum herkese tavsiye ederim
er...c
Ağız ve diş bakımı için tercih ettim. Tavsiye ederim. Hekim çok ilgili. Gitmeden önce mutlaka görüşün. Her konuda yardimci oluyorlar
güler yüzlü ve güvenilir. ilk tedavim basarili gecti, yeni dis hekimimi bulduguma inaniyorum. Disimde buyuk bir dolgu vardi. Surekli cene ve bas agrisi yapiyodu, dolguyu tazeledik. Yeni tedavi / dolgu sayesinde cene agrim gecti.
c.....
Birçok deneyimim oldu.Kendisinin teknik ve pratik bilgisinden eminim.Sürekli kendisini tercih ederim.Şu anda başka illerdeyiz ama olası durumda kendisini tercih ederiz.Ailecek memnunuz, tavsiye üzerine gittim.Daha önce dişime çok kez kanal tedavisi ve dolgu yaptırmıştım.Sürekli düşüyordu ve sızlıyordu.İlker Bey'e gittim, kendisi dolgu ve kanal tedavimi yaptı.Kalmış sinirimi aldı, her türlü memnun kaldım İlker Bey'den.Tedavisinden sonra hiçbir şikayetim kalmadı.Her an ulaşıp arayıp danışabileceğim doktorum.İstanbul'da yaşıyorum.İmplant gibi bir şikayetim olursa yine kendisini tercih edeceğim.
Genel anlamda memnun kaldım, güleryüzlü.Korktuğum kadar ağrım sızım olmadı.Genel olarak memnun kaldım.İmplant yaptırdım 2 tane kök dişime.Tedavi sürecim hakkında detaylı bilgilendirildim. Tedavim olumlu sonuçlandı, yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve herhangi bir ağrım sızım olmadı, memnunum.
c.....
Ben kendisine 20lik diş şikayetimle gittim, çekim yapıldı.Şikayetim ve tedavim hakkında detaylı bilgilendirildim.Eşimin 20lik dişi çok sıkıntılıydı.İstanbul'dan kendisine gittik, eşimin içine sindi. Korkmadan çekimini yaptırdı eşim, dişçi fobisini yendi.Çok eksi hastasıyız.Genel diş ağrılarımda ve apse durumlarında kendisine gidiyorum.Tedavimiz bitti, bitse de iletişimimiz bitmedi.
ş.....
Çok memnun kaldım ben, gerçekten güler yüzlü, işini özveriyle yapan biri.Ben çok memnunum, herkese öneriyorum.Benim bir kanal tedavim ve dolgum vardı. Bundan dolayı tercih ettim.Bu konuda bana çok yardımcı oldu.Gerekli tedaviyi anlatarak ve motive ederek tedavi etti.Gayet başarılı oldu tedavim.Dişimi kullanıyorum, ağrım kalmadı ve herhangi br sıkıntım yok.
Ben kendisine kanal tedavisi yaptırdım, çok memnun kaldım.Daha önce farklı bir deneyimimde de kanal tedavisi olmuştum ama sancılı bir süreç geçirmiştim.Ancak Fehmi Bey'e yaptırdığım kanal tedavisinden çok memnun ayrıldım.Beni işlemi yaparken de sözleriyle telkin etti korkmamam yönünde.Kendisinden memnun kaldım, hiç bir sıkıntı yaşamıyorum şu anda.
f.....
Ben kendisine dolgu tedavisi yaptırdım, gayet iyiydi.Benim normalde romatizma rahatsızlığım vardı. Birçok deneyimim oldu ama İlker Bey ağrısız bir şekilde 3-4 seans sürecek olan tedavimi 2 seansta bitirdi.Tedavim iyi sonuçlandı, şu anda bir sorunum yok.Süreçle ilgili detaylı bilgilendirildim, memnunum.İlker Bey'i gitmek isteyenlere tavsiye ederim.
Ben dişimi çektirdim, olumlu geçti,hiçbir sıkıntım yok.Diş ağrısıyla gittim, çekim oldu.Şikayetim ve tedavim hakkında detaylı bilgilendirildim.Daha sonrasında bir ağrı hissetmedim.Bu yüzden memnun kaldım.
İlker Fehmi Karagöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlker Fehmi Karagöz, Diş Hekimi. Size İlker Fehmi Karagöz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
İlker Fehmi Karagöz adresi nerede?İlker Fehmi Karagöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kemalöz Mah. Ender Erturan Sok. No:7-A Uşak
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlker Fehmi Karagöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlker Fehmi Karagöz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İlker Fehmi Karagöz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlker Fehmi Karagöz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İlker Fehmi Karagöz hangi dilleri konuşuyor?İlker Fehmi Karagöz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İlker Fehmi Karagöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlker Fehmi Karagöz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlker Fehmi Karagöz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlker Fehmi Karagöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, İlker Fehmi Karagöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlker Fehmi Karagöz hangi sigortaları kabul ediyor?İlker Fehmi Karagöz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.