Merkez, İstanbul
Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi
al...g
BEN ALAADDİN GÜRBÜZ YILLARDIR BEL AĞRISI ÇEKİYORDUM KİMSE DURDURAMADI SAYIN OP DR İLKER GÜLEÇ BEYEFENDİYE GİTTİM 12.AĞUSTOS 2022 TARİHİNDE BENİ OMUR İLİKTE DARALMA VARDI BEL VE BOYUN AĞRISI ÇEKİYORDUM AMELİYAT ETTİ OLMADAN ÖNCE AĞRILARIMIN DURMAYACAĞINI SÖYLEDİ SADECE FELÇ OLMAKTAN KURTULURSUN DEDİ ALLAH TUTTUĞUNU ALTIN ETSİN BENİM ÖMRÜMDE ALSIN ONA VERSIN.BELİM ARTIK AĞRIMIYOR RAHAT UYUYABILIYORUM.BOYNUMDA HENÜZ İYİLEŞMEDİ .İNŞALLAH ONDANDA KURTULURUM İLKER HOCAMA MINNETTARIM.AMELİYATIMI BAĞCILAR DEVLET HASTANESİNDE OLDUM.
is...l
Çok başarılı ve isini uzmanı olan soyadı gibi gülec ve samimi bir insan Allah ilmini artîrsın beni sağlığıma kavuştuduğu içinde insanlık adına teşekkürler iyiki böyle becerikli hekimlerimiz var Allah yar ve yardımcıları olsun
sı...r
beyin tümörü teşhisi acilde konuldu ameliyatımın riskli olduğu söylendi..doktor arkadaşımın sayesinde ilker bey ile tanıştım ve çok zor denilen beyin ameliyatımı en iyi şekilde başardı..şu an eskisinden daha sağlıklıyım ...ilker bey hem iyi bir insan hem alanında müthiş başarılı bir doktor herkese tavsiye edebilirim..ilker beye muayene olmadan asla karar vermesinler.. size çok teşekkür ederim 2 ameliyyatta beni hayata döndürdünüz...iyiki sizin gibi başarılı doktorlarımız var sağlıklı günler diliyorum sonsuz teşekkür ediyorum...sıdıka akdemir...
şe...r
2 yıl kadar önce boynumdan sol koluma kürek kemiği altından sıkıştırıcasına bir ağrı girmeye ve beni her defasında ölümden beter etmeye başladı hangi doktora gittiysem bana kas gevşetici ağrı kesici verip gönderdiler yaklaşık 1 ay önce İlker GÜLEÇ Hocamın muayenesine gittim ve o anda sonumun felçle bitebileceği dereceye gelmiş olan Boyun fıtığım ve yanında onun kadar önem teşkil etmeyen fıtıklarım olduğunu öğrendim hocam beni 07.10.2013 tarihinde ameliyat etti ve şimdi allaha şükürler olsun ki son 3 gündür sol kolumdaki güçsüzlük ve ağrıdan eser yok muhakkak ki İlker Bey'in sihirli dokunuşları sayesinde sağlığımakavuştum Sonsuz Teşekkürlerimi ve Minnettarlığımı sunarım
İlker Güleç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlker Güleç, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size İlker Güleç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
İlker Güleç adresi nerede?İlker Güleç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlker Güleç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlker Güleç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İlker Güleç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlker Güleç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlker Güleç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlker Güleç hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, İlker Güleç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları