Radyasyon Onkolojisi Randevusu
Radyocerrahi
Radyoterapi
Stereotaktik radyocerrahi (SRS)
gi...u
İlker Hoca ile serviks kanseri tanısı aldıktan sonra onkoloji doktorumun yönlendirmesiyle tanıştım ve iyi ki İlker Hocam dedim. Ben hastalığın şokunu yaşarken hocamın öykümü dinlemesi, süreci anlatması empatik tavrı,ilgili ve bilgili yaklaşımı beni rahatlattı. Tedavim boyunca her sorumu belki saçma bile olsa içtenlikle cevapladı. Gerçekten iyileşmemi istiyor yaklaşımı, bilgisi beni ve ailemi kendisine hayran bıraktı.İlker Hocam hem doktor hem insan olarak çok değerli ayağına taş değmesin, tüm güzellikler kendisiyle olsun. Ekibinize de ayrıca sevgiler. Sizleri sürecimin iyi kileri olarak hep iyiliklerle anacağız.
Hasta
Mart 2022'de beyin tümörü ameliyatı olan eşimin radyasyon tedavisini yapan İlker Bey' e tedavi boyunca gösterdiği insancıl tavrından, gülen yüzünden dolayı minnettarız. Her sorumuza bizim psikolojimizi bizden çok düşünerek, özenle verdiği cevaplarla süreci motive atlatmamızı sağladı. İlker Bey'in adını her andığımızda ki bu oldukça çok oluyor :) dua ediyoruz kendisi ve ekibi için.
İlker Karadoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlker Karadoğan, Radyasyon Onkolojisi. Size İlker Karadoğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Radyasyon Onkolojisi Randevusu, Normal Randevu, Radyoterapi, Brakiterapi, Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu, Eksternal Radyoterapi, Ameliyatsız Prostat Kanseri Tedavisi, Radyocerrahi, Stereotaktik radyocerrahi (SRS).
İlker Karadoğan adresi nerede?İlker Karadoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mahallesi İşçiler Caddesi No:126 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlker Karadoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlker Karadoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İlker Karadoğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlker Karadoğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İlker Karadoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlker Karadoğan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İlker Karadoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, İlker Karadoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlker Karadoğan hangi sigortaları kabul ediyor?İlker Karadoğan, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce İlker Karadoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.