İLGİ ALANLARI
Restoratif Tedaviler
Endodontik Tedaviler
Protetik Tedaviler
es...
Merhabalar. Kıymetli İlker Hocamız ile ilgili birkaç şey yazayım dedim. Dişlerimin estetik açıdan görünümü hoşuma gitmiyordu aynı zamanda dolgu, kanal tedavisi işlemleri de vardı. İlker Hocam ile, 9 adet dişime kaplama yaptık. Hem estetik görünüş hem tıbbi açıdan o kadar çok içime sindi ki. Ve kesinlikle kabul ediyorum ki acı eşiğim çok düşük. Buna rağmen sadece ilk gün hafif ağrı hissediyordum ( e bi zahmet bu kadar da olsun der gibisiniz okurken :)) Elinin hafif olması harika bir avantaj. Ben ziyadesiyle memnun kaldım ayrıca süreç o kadar hızlı ilerledi ki, soran herkes diyor kaç ayda yaptırdın. Oysa ki 1 ay bile sürmedi .
Korkmayın hiç iğneden, ağrıdan
Dişleriniz isyan bayrağı açıp
Geceleri uykusuz bırakmadan
Hemen randevu alın İlker Hoca'dan
es...
Diş ağrısı sebebiyle tesadüfen ama iyi ki karşılaştığım diş hekimi. Normalde diş hekimlerinden ve diş tedavilerinden korkan biriyim ama kendisi nazik ve sabırlı. Kanal tedavisi, 20'lik diş çekimi ve bolca çikolatalı tatlı sebebiyle çürüyen sekiz dişime dolgu işlemleri yapıldı :) Tedavim devam ediyor, yapılan işlemlerden memnun kaldım. Gerekli tedaviler için de kendisiyle devam edeceğim. Çevremde ihtiyacı olanlara önerdiğim bir doktor oldu.
bu...n
İlker Bey , son derece ilgili , sizi yapacağı işlemle ilgili adim adim bilgilendiren, son derece detaycı ve işini özenle severek yapan bir hekim.Kendisi dislerime kanal tedavisi , dolgu ve porselen dis ,tedavilerini uyguladi her uygulamadan cok memnun kaldım. Artık bundan sonra benim ve ailemin dişleri İlker Bey'e emanet...
Hasta
Dent Home. Mehmet Akif Mah. Elalmış cad. no26. Şerifali-Ümraniyede bir diş kliniği.Bu klinik yedi sekiz sene önce açılmış .O senelerde o mahallenin yakınında oturan bir yakınım dişlerini orada yaptırmıştı ve çok memnun kalmıştı.Bende oraya gitmeye karar verdim.Bana o kadar uzağa gidilirmi,tanımadığın bir yerde diş yaptırılır mı diye , fikir yürüttüler.Ben burayı tanımadan önce Bodrumda diş hekimi olan bir akrabımıza gidiyordum.İstanbula gelince arayış içindeydim.Karar verip bu kliniğe gittim.Şimdi verdiğim karar için çok mutluyum.Gittiğim gün doktorum İlker Odabaş ile tanıştım.Yapılması gerekenlere karar verildi.İki köprüm,üç kanal tedavisi,iki dolgum ve dokuz dişe porselen kaplanmasına karar verildi.O gün tedaviye başlandı.On seansta tamamlandı,bir ayda bitti ve arada geçici dişlerimle on günde tatil yaptım.İlker bey,gittiğim günlerde bir iki hatta iki buçuk saat dişlerimle uğraştı.Aynı kuyumcu gibi bütün kaplamaları yerlerine yerleştirmek için sabırla çalıştı.Eski köprülerimi hatırlıyorumda ölçü alınır ve diş gelince takılırdı.Şimdi herşey değişmiş yada benim doktorumun göstediği özenden beklediğimden çok çok güzel oldu.Üç dört gün sonra ağzım yeni dişlerime çok çabuk alıştı.Şimdi mutlulukla bu kliniği ve oradaki diş hekimlerini ve iki güler yüzlü hemşireyi herkese tavsiye ederim.Dişlerimle mutluyum ve çok rahat kullanıyorum.Dent Home kliniğine,iki güler yüzlü ve güzel gözlü hemşireye ve de güler yüzlü Dr.İlker Odabaş’a çok çok teşekkür ederim.İyiki varsınız.
e....ü
İlker bey güler yüzlü hastalarıyla yakından ilgili, işinde uzman birisi. Diş temizliği için gittim çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ediyorum. Her zaman tercihim olacak
ab...h
İlker bey e tavsiye üzerine gittim. Dişlerimdeki çürüklerden ve estetik görüntüsünden şikayetçiydim. Doktor bey yapılacak uygulamaları detaylı bir şekilde planladı ve ince bir işçilikle bitirdi. Kendisine tekrardan teşekkür ediyorum
Kendisi mesleğini çok seven ve işini profesyonelce yapan bir hekim. Diş temizetme ve beyazlatma işlemleri için kendisine tedavi oldum, çok memnun kaldım.
Ben diş temizliği için gitmiştim. Öncelikle şunu söyliyim güleryüzlü, ilgili ve sabırlı bir hekim. Bütün sorularıma hiç sıkılmadan benim de anlayacağım şekilde açıklamalar yaptı. İşi konusunda da çok titiz en ufak detaylarla bile ilgilendi. Muayene sırasında bir tane dolgu yapılması gerektiğini söyleyip aynı gün içinde onu da halletti sağolsun. Acısız, ağrısız ve mutlu şekilde ayrıldım. Her şey için teşekkürler.
İlker Odabaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlker Odabaş, Diş Hekimi.
İlker Odabaş adresi nerede?İlker Odabaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bulgurlu Mahallesi Alemdağ Caddesi Tokgözler İş Merkezi No:110 Kat:1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlker Odabaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlker Odabaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İlker Odabaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlker Odabaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlker Odabaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlker Odabaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, İlker Odabaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri