fa...k
bir cok hekim gezdim herkes kortizon vermesine ragmen ilker bey beni emara aldi ve beni cok iyi takip etti. o kadar kalabalik oluyor basi ama cok iyi ilgileniyor asla basindan gondermek icin birseyler soylemiyor cok iyi takip ediyor ve dikkat ediyor. gercekten harika bir hekim.
ez...i
Ben yıllardır uğraştığım ve yeniden nükseden ciddi bir menisküs sorunum ile gitmiştim. Ve sahiden şunu söyleyebilirim ki, İlker Bey, çok değerli bir doktor. Anlayıp dinleyen, yardım odaklı olan biri. Her gittiğimde çok kalabalık ve gerçekten zor şartlar da çalışıyor olmasına rağmen, dikkat ve ilgi ile hastalarıyla ilgilendiğine şahit oldum diyebilirim. İlker Oktay Bey’e ilgi ve alakası, yapmış olduğu muayene, sabrı, saygısı, naifliği, yapmış olduğu tetkik ve tedavisi için çok teşekkür ederim. Sahiden böylesine güzel, ayrıntılı tedavi edip, ederken de sabrı, saygısı ve naifliğini yitirmeyen bir doktor görmemiştim. Mesleğine sahiden yakışan bir doktor. Ve de birlikte çalıştığı çalışma arkadaşlarına da çok teşekkür İlker Oktay Bey’e ilgi ve alakası, yapmış olduğu muayene, sabrı, saygısı, naifliği, yapmış olduğu tetkik ve tedavisi için çok teşekkür ederim. Sahiden böylesine güzel, ayrıntılı tedavi edip, ederken de sabrı, saygısı ve naifliğini yitirmeyen bir doktor görmemiştim. Mesleğine sahiden yakışan bir doktor. Ve de birlikte çalıştığı çalışma arkadaşlarına da çok teşekkür ederim, güler yüzlü, tatlı dilli yaklaşımları, açıklamaları ve yardımları için.
İki ayağımdan halluks valgus ameliyatı oldum. Genel olarak iyiydi çok şükür. Hastane çalışanları samimi ve yardımsever. Doktor da çok ilgiliydi. Allah razı olsun.
İlker Oktay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlker Oktay, Ortopedi Ve Travmatoloji.
İlker Oktay adresi nerede?İlker Oktay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hüsnü Karakaş Mahallesi Hastane Caddesi No:103 Kepez
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlker Oktay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlker Oktay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İlker Oktay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlker Oktay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlker Oktay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlker Oktay hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, İlker Oktay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muratpaşa Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Antalya Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konyaaltı Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Serik Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Döşemealtı Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Üsküdar Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Daha fazla (2)Kepez bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kepez bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kepez bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kepez bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kepez bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kepez bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kepez bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kepez bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kepez bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kepez bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kepez bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kepez bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kepez bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kepez bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kepez bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kepez bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kepez bölgesinde PTT kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları