Akciğer Cerrahisi
Akciğer Cerrahisi
Akciğer Ve Plevra Biyopsisi
Mediastinal Tümör Rezeksiyonu
Güniz sok 48/5 kavaklıdere ANKARA
TOTAL VAGODOMİZE MİDEDE MİDE BOŞALMASI VE PİLOR SFİNLİTER BASINCININ İNCELENMESİ İLE GÖĞÜS KALP DAMAR CERRAHİSİ DOÇENT OLDU.1983-1988 YILLARI ARASINDA ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ GÖĞÜS KALP DAMAR CERRAHİSİ KLİNİĞİNİN YENİDEN KURULMASINI GERÇEKLEŞTİRDİ. 1988 YILINDA ANKARA TIP FAKÜLTESİNDE PROFESÖR OLDU. FAKÜLTE YÖNETİM KURULU CERRAHİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI, GÖĞÜS CERRAHİSİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI,ACİL SERVİS BAŞKANLIĞI VE 2008-2012 YILLARI ARASINDA ANKARA TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YAPTI.TRAKEA CERRAHİSİ VE AKCİĞER HİDATİK KİSTLERİ İSİMLİ KİTAPLARININ YANINDA 2003VE 2013 YILLARINDA YAYINLANAN GÖĞÜS CERRAHİSİ KİTAPLARININ EDİTÖRLÜĞÜNÜ YAPTI.
di...
İlker hocamla eşime akciğer kanseri teşhisi konulması sonrasında tanışma şansımız oldu. Zaten hem hekimliği hem insani yönü bakımından çok tavsiye edildi. Gerçekten her yönüyle mükemmel bir hekim. Eşim İbrahim Murat Demir in ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Ameliyat öncesinde bize rehberlik etti. Ameliyat sonrasında her şeyi detaylı ve anlayabileceğimiz şekilde bize açıkladı ve takibini yaptı. Çok saygıdeğer mükemmel bir hekim. İyiki kendisini tanımışız. Her şey için kendisine çok teşekkür ediyorum.
sa...n
4 ocak 2022 tarihinde 1 ay artarak devam eden yutma zorluğu nedeniyle kontrole gittiğimizde endoskopi sonucu 63 yaşında ki babamın özafagus olduğunu öğrendik,doktor bi yakınımızın tavsiyesi ile İlker hocamla tanıştık ilk randevumuzda hastalığmızı ve tedaviyi anlayabikeceğimiz gibi güzelce anlattı ve ameliyat kararını o gün aldık 19 ocak 2022 de ameliyat gerçekleşti. Bir hafta sonra kontrollü şekilde yeme içmeye başladı şuan 5 hafta oldu ve neredeyse normal hayata döndü.
Yemek borusu ve boyundaki gerekli tüm lenf bezleri, damar yumağı içindeki alınması çok zor olan lenf bezleride temizlendi sonuçlarımız temiz geldi çok şükür.
Mesleğe yıllarını vermesine rağmen İlker Hocamızın mesleğini aşkla heyecanla yaptığını ve şifa için çalıştığını resmen hissettik…
Düşünmeden,sorgulamadan,geç kalmadan gönül rahatlığıyla hastanızı önce allaha sonra İlker hocama emanet edebilirsiniz.
Çok ağır bi ameliyat ve sıklıkla yapılan bi ameliyat olmadığı için önemli olan işin ehlini bulmak…Hocam size ve ekibinize minnetarız allah size güç kuvvet versin..
es...y
Sayın professor İlker Ötken hastemize çok dikkat gösterdi.
Alicenab,başarlı,zengin biliye sahib olan bir İnsan! Hasteye yeni heyat verir,hastede sağalması için ümid yaradır.Tayin etdiyi tedavi hastemizi sağlığına kovuşdurdu.Allah razı olsun!
İlker Ökten isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlker Ökten, Göğüs Cerrahisi. Size İlker Ökten tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Akciğer Cerrahisi, Mediastinal Tümör Rezeksiyonu, Akciğer Ve Plevra Biyopsisi, Randevu.
İlker Ökten adresi nerede?İlker Ökten şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güniz sok 48/5 kavaklıdere Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlker Ökten isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlker Ökten online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İlker Ökten isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlker Ökten, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
İlker Ökten hangi dilleri konuşuyor?İlker Ökten ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
İlker Ökten isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlker Ökten bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlker Ökten ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlker Ökten hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, İlker Ökten hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Cerrahları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Göğüs Cerrahları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları