fe....
Konusunda son derece başarılı,ilgili,insana güven veren ve insani ilişkileri mükemmel bir doktor ve insan.Aile boyu ıuzun süredir böbrek taşı sorunlarımızı çözmede çok başarılı oldu.Edirne için çok büyük şans...
ay...n
Konusunda başarılı, doktor hasta ilişkisine önem veren, hastalık konusunda son derece bilgilendirici, doktor olarak mükemmel bir hekim, insan olarakta adam gibi adam, herkese tavsiye ederim...
sa...r
Doktorumuz gerçekten çok ilgili. Hastalığınız hakkında çok iyi bilgilendirip gerekli yönlendirmeleri yapıyor. Üroloji alanında doktorumuzu bulduk. Teşekkürler İlker Bey!
bü...t
gercekten süper bır doktor ılgılenmesı esprılı yaklasımı ve hastanın kendını guvende hıssedıp sıkayetını rahat bır sekılde anlatmasını saglıyo bu yuzden kendılerıne cok tesekkur edıyorum ve basarılarının devamını dılıyorum saygılar
İlker Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlker Özdemir, Üroloji.
İlker Özdemir adresi nerede?İlker Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Talatpaşa Yolu.Atatürk Cad. Edirne
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlker Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlker Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İlker Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlker Özdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlker Özdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlker Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, İlker Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.