Online Randevu Takvimi
etkin değil
1979 yılında Bulgaristan’ın Şumlu şehrinde doğdum. Ortaöğretimini Bursa Ali Osman Sönmez Fen Lisesi’nde tamamladım. Hacettepe Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi Fakültesi'ne 1999 yılında girdim ve tıp eğtimini tamamladım. 2007 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı'nda genel cerrahi uzmanlığına başladım ve 2012 yılında bitirdim. Mecburi hizmetimi Van ili Erciş ilçesi Erciş Devlet Hastanesi’te yaptım. Mecburi hizmet sonrası 2014 yılından itibaren Yeşilköy‘de bulunan Acıbadem Internacional Hastanesi'de genel cerrah olarak dört yıl boyunca hizmet verdim. 2018 yılında evim olarak gördüğüm İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı'nda uzman genel cerrah ve endoskopist pozisyonunda B Servisi'nde Baş Asistan olarak çalışmaya başladım. Bu süreçte B Servisi olarak bilinen ünitenin ismi Gastrointestinal Cerrahi Ünitesi olarak değiştirildi. Fakültemiz bünyesinde çalışırken 2022 yılında doçent ünvanı aldım.
Uzman olarak calistigin süre içerisinde Mart 2021 ve Haziran 2022 tarihleri arasında mesleki bilgi, görgü ve becerimi geliştrmek amacı ile Cleveland Clinic, Colorectal Surgical Oncology, EndoLuminal Surgery Center, Digestive Disease & Surgery Institute'de reseach fellow olarak bulundum ve çalıştım. Doçentliğini ünvanı sonrası ise benzer amaç ile Visceral, Vascular and Endocrine Surgery, University Clinic Halle, Martin-Luther-University Halle-Wittenberg, Almanya'da üç ay boyunca misafir öğretim üyesi olarak çalıştım.
Halen İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi, Genel Cerrahi Anabilim Dalı, Gastrointestinal Cerrahi Ünitesi ve Gastrointestinal Cerrahi Endoskopi Ünitesi'nde hizmet vermekteyim.
Tüm hizmet hayatım boyunca çok sayıda bildiri makale kitap bölümü ve terk editörlüğü yaptım.
Email adresi : ilkerozgur@istanbul.edu.tr
Adress : İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi, Genel Cerrahi Anabilim Dalı, Cerrahi Endoskopi Ünitesi, Monoblok eksi 2. Kat, Topkapı, Fatih, 34093, Istanbul, Turkey (work)
Konuştuğu diller : Türkçe, İngilizce, Bulgarca
İş tecrübesi
2012-2014 Erciş Devlet Hastanesi, Van: Genel cerrah ve endoskopist (Mecburi Hizmet)
2014-2014 Özel Ersoy Hostaneler Grubu, Kurtöy, İstanbul: Genel cerrah ve endoskopist
2014-2018 Acibadem International Hastanesi, Bakırköy, İstanbul: Genel cerrah ve endoskopist
2016-2018 Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu, Ameliyathane Hizmetleri: Öğretim Görevlisi
2018-2022 İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi, Genel Cerrahi Anabilim Dalı, Gastrointestinal Cerrahi Ünitesi ve Gastrointestinal Cerrahi Endoskopi Ünitesi: Uzman cerrah ve endoskopist
2021-2022 Cleveland Clinic, Colorectal Surgical Oncology, EndoLuminal Surgery Center and Digestive Disease & Surgery Institute: Araştırma Görevlisi
2022- İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi, Genel Cerrahi Anabilim Dalı, Gastrointestinal Cerrahi Ünitesi ve Gastrointestinal Cerrahi Endoskopi Ünitesi: Doçent Doktor
Eylül-Aralık 2023 Visceral, Vascular and Endocrine Surgery, University Clinic Halle, Martin-Luther-University Halle-Wittenberg, Germany: Clinik gözlemci
Eğitim
1999-2006 Hacettepe Universitesi, İngilizce Tıp Fakültesi
2007-2012 İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi, Genel Cerrahi Anabilim Dalı
Uzmanlık Tezi
NODÜLER GUATRLI HASTALARDA NODÜL ÇAPI VE MULTİNODÜLER TİROİD YAPISININ PREOPERATİF İNCE İĞNE ASPİRASYON BİYOPSİSİNİN TANISAL DOĞRULUĞU VE AMELİYAT YAKLAŞIMI ÜZERİNE ETKİSİ
Tez Danışmanı: Prof. Dr. Yasemin Giles Şenyürek, İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi, Genel Cerrahi Anabilim Dalı
Abdominal Laparoskopi
Duodenoskopi(Endoskopi)
Endoskopi
Endoskopik Cerrahi
İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi
Endoskopik Kanser Tedavileri (EMR, ESD)
İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi
Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi)
Gastrektomi
Gastrointestinal Cerrahisi
Gastroskopi
Gastrostomi
Ileostomi(Ülseratif Kolit Cerrahisi)
Jackson Pratt Dren
İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi
Kolektomi (Kalın Bağırsağın Çıkarılması)
Kolesistektomi
İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi
Kolit Cerrahi (Ülseratif Kolit Cerrahi)
Kolon Kanseri Görüntüleme
Özofagus Manometrisi
Üst Gastrointestinal Endoskopi
Görüşler içerisinde ara
di...k
Babama 25.08.2024 tarihinde rektumCA teşhisi kondu.Bir arkadaşım tavsiyesi ile Yalova’dan kalktık İstanbul’a konu hakkında bilgi almak için Özgür hocaya gittik. Kendisi süreç ile ilgili değerlendirmelerini yaparak aynı gün babamı yatırdı ve tetkikler başladı. 3 gün süren tetkitlerin ardından ameliyat olması gerekiyor diyerek babamı 4. Gün ameliyata aldı. Bağırsağı dışarı alabilirim bilginiz olsun dedi.Ameliyatı beklerken biri doktor bey sizi ameliyathane kapısında bekliyor bilgi verecek dedi. Tüm aile korku ve endişe içerisinde gittik oraya . Hoca orada bir odaya aldı ve ameliyat sürecinden bahsetti. Bağırsağı dışarı almamak için elinden geleni yapmıştı ve bağırsak içerideydi. Babam için çok sevindik hepimiz. Ameliyat iyi geçti dedi. Kanserli yapıyı temizlediğini söyledi. Utanmasam boynuna atlayacaktım resmen :) Türk doktorlarımız başımızın tacı ama bir kere daha gurur duydum doktorlarımız ile vallahi. Allah hepsinden özellikle de Özgür hoca dan razı olsun hasta:(Fahrettin Çoban)
b....k
68 yaşındaki babamızın Kolon CA ameliyatını ve sonrasında stoma kapatma, safra kesesi ameliyatını yapan mükemmel doktorumuz Öğrt. Gör. İlker Özgür. Hastaneye yatışımızın ilk anından itibaren gerek ameliyat öncesi, gerek sonrasında hastasıyla çok iyi ilgilenen, Pazar günleri dahil hastasının nasıl olduğunu bizzat kontrol eden, yorulmak bilmeyen, tecrübesi, bilgisi, disiplini, sabrı ve hastaya yaklaşımı ile mükemmel bir doktor. Babam şu anda eskisinden daha sağlıklı ve buna sebep sizlersiniz. Umarım hak ettiğiniz ve hayal ettiğiniz yerlerde olursunuz. Buradan önce kendisine, sonra tüm ekibe, İTF Genel Cerrahi B servisi çalışanlarına sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız. Bu vesileyle 14 Mart Tıp Bayramınız da kutlu olsun.
nu...z
24.09.2020 tarihinde Patoloji sonuç değerlendirmesi için Çapa Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Bilimleri Bölümünden randevu aldım. Kaydımı yaptırıp Hasta bekleme salonunda sıramın gelmesini beklerken bir taraftan da patoloji sonuçlarına dalmış kaygı ve korku içinde internetten araştırmasını yapıyordum. Bu esnada bir ses ile irkildim Beyaz önlüklü doktor bey mütevazı bir şekilde yardımcı olabilir miyim dedi. Kendilerine mevcut durumumu anlattım. Sonuç değerlendirmesini yaptı ve bir yıl sonrası kontrolümün uygun olabileceğin bilgisini verdiler. Bölgeden çıkış yaparken danışma görevlisi personelinden Doktor beyin ismini aldım. Burada şunu vurgulamaktır amacım Hastane ortamında yoğun iş temposunda çalışan sağlık çalışanlarımızın göstermiş olduğu samimi ve güler yüzlü davranışlar kendilerine derman aramak için gelen insanları bu şekilde mutlu etmiş oluyorlar...
Sayın Öğr.Gör.İlker ÖZGÜR beye Değerli doktorumuza meslek hayatında başarılar diliyorum. Temenni ederim ki uzun yıllar vatan topraklarında hizmetlerini sürdürür. Sizin gibi hekimlere memleketin ve insanlarımızın ihtiyacı var..
Saygılarımı sunuyorum..
İlker Özgür isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlker Özgür, Genel Cerrahi. Size İlker Özgür tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ileostomi(Ülseratif Kolit Cerrahisi), Gastrektomi, Kolesistektomi, Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi), Kolit Cerrahi (Ülseratif Kolit Cerrahi), Jackson Pratt Dren, Kolonoskopi, Anal Fissür (Makat Çatlağı) Tedavisi, Robotik Cerrahi, Mide Kanseri Ameliyatı.
İlker Özgür adresi nerede?İlker Özgür şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Topkapı, Turgut Özal Millet Cd, İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlker Özgür isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlker Özgür online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İlker Özgür hangi dilleri konuşuyor?İlker Özgür ile Bulgarca, İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
İlker Özgür isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlker Özgür bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlker Özgür ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlker Özgür hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, İlker Özgür hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlker Özgür hangi sigortaları kabul ediyor?İlker Özgür tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Anadolu Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İstanbul bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Genel Cerrahlar
İstanbul bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İstanbul bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İstanbul bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar