Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu
Radyoterapi
Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu
Radyoterapi
de...z
2017 Yılında nazofarenks kanseri tedavisi gördüm tedavi sürecimde çok memnun kaldım. Güler yüzlü sıcak kanlı ve en önemlisi güven veren bir doktor.
dr...n
babamın teşhisi konan akciğer kanseri nedeniyle başlanan tedavi sürecinde İlker bey radyoterapiyi gerçekleştirdi. Güler yüzü, ilgisi, bilgisi, sakince-anlaşılır şekilde süreci anlatması bizi de babamı da çok rahatlattı. Kendisine çok güvendik. Elleri dert görmesin. Ailecek teşekkür ederiz.
İlker Tosun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlker Tosun, Radyasyon Onkolojisi. Size İlker Tosun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Radyoterapi, Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu, Randevu.
İlker Tosun adresi nerede?İlker Tosun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ortakentyahşi, Gölbaşı Sk. No:11 Bodrum
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlker Tosun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlker Tosun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İlker Tosun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlker Tosun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İlker Tosun hangi dilleri konuşuyor?İlker Tosun ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İlker Tosun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlker Tosun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlker Tosun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlker Tosun hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, İlker Tosun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlker Tosun hangi sigortaları kabul ediyor?İlker Tosun tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Ak Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, AIG Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Ziraat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.