Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Banka Havalesi

Psk. İlkim Ceren Şahan,Atılım Üniversitesi Psikoloji Bölümünde Lisansını tamamlamıştır.Şu anda danışanlarına online olarak hizmet vermektedir.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

İlkim hanımla hayatımın çok zor bir döneminde sosyal medya aracılığı ile tanıştım. Eşimle ayrılma sürecindeydik ve bu durumla tek başıma başa çıkmakta zorlanıyordum. Daha önce terapi deneyimim yoktu ve endişeliydim, fakat ilk seansımızda doğru yerde olduğumu anladım. Kendisi içten yaklaşıyor, güleryüzlü ve empati yeteneği yüksek. İlk seanstan bu yana çokça gelişme gösterdim ve seanslara aralıklarla hala devam ediyoruz. Kararsız kalan insanlara benimle aynı cesareti göstermelerini, hocama güvenip bu yola adım atmalarını öneririm.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

İlkim Hanım ile 10 seansı aşkın bir süredir online görüşmekteyiz, seanslara hayatımda çok altüst olduğum bir dönemde başlamıştım. Daha öncesinde farklı psikologlarla görüşmelerim olmuştu ama İlkim hanımla terapi gerçekten farklı. Bazen benim gibi sorunlarını tam olarak anladığını düşünen birine bile aslında kendinden ne kadar kaçtığını ve sorunların tek bir yerden kaynaklanmadığını gösteriyor İlkim Hanım olmasa bu dönemi bu kadar normalize edemezdim. Herkesin bence bir noktada terapiye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ufak tefek sorunlar, bastırdığımız duygular, içimize attığımız şeyler maalesef ilerlediğinde daha zor bir durum içinde olabiliyoruz bunu önlemek adına İlkim Hanım çok yardımcı oluyor samimiyetiyle karşıdaki kişiye gerekli güven ve rahatlık duygusunu fazlasıyla veriyor.Hala devam eden kendimi iyileştirme ve geliştirme yolculuğuma destek olduğunuz için çok minnettarım ve mutluyum.

Konum: Bee Psikoloji Online Danışmanlık

Kendisi çok iyi ve anlayışlı birisi ilkim hanım benim hayatıma dokundu kesinlikle devam edeceğim herkese tavsiye ediyorum