se...n
İlknur Hanım branşında uzman, hastasını bastan savan doktorlardan asla değildir. Insanligi ve güler yuzluluguyle de cok candan birisidir. Koah hastası annem sayesinde iyileşti ve koah sı kontrol altında. Eğer göğüs hastalıkları doktoruna ihtiyacınız varsa hiç düşünmeden muayene olabilirsiniz.
pl...8
Buradaki yorumları dikkate alarak allerjik astım ve sağ ciğerimdeki ağrıdan dolayı doktor hanıma muayeneye gittim. Gerçekten güler yüzlü çok ilgili bir insan. Buradan kendisine teşekkürü kendisine bir borç bilirim. Ciğerimde teşhis edilemeyen bir ağrıyı doktor hanım sayesinde açıklığa kavuşturdum.
em...n
ilknur hanımın iyi bir göğüs hastalığı uzmanı olduğunu duymuştum ve ona grünmeye karar verdim gittiğimde beni iyibir şekilde yani güler yüzlü hastası iyi bir şekilde dinleyen çok mütevazi bir doktorla karşılaştım hastalığım kooa benim için gerekli olan ilaçlarımı verdi şu anda kullanıyorum kendisinden çok çok memnunum kendisini herkeseni bu konuda tavsiye ederim teşşekkür ilknur hanım...
bu...n
İleri derece KOAH hastasıyım. Çevremde bulunan hastası olan insanların tavsiyesi üzerine muayeneye gittim. Mesleğini severek yaptığı her halinden belli olan bir doktor. hastayı dikkatle dinleyerek sakin bir şekilde işini mükemmel derece yapan güler yüzü ve anlayışını esirgemeyen doktorum İlknur Hanıma sonsuz teşekkürler, ayrıca özel hastane konforunu aratmayan ESKİŞEHİR DEVLET HASTANESİNE ve çalışanlarına sonsuz teşekkürler. hastaneyi ve doktorumu benzer rahatsızlıklar yaşayanlara tavsiye ediyorum. İlknur Hanımın yakın ilgisi ile yaptığı tedavi sonucunda çok rahatladım. BURHAN GÜNDOĞAN
mu...r
Alanında uzman olmasının yanı sıra güler yüzlü, hasta dostu bir doktordur. Sizin için en iyisini önereceğinden emin olabilirsiniz. Hastayla iletişimde karşılaştığım en saygılı bir hanım. Özel hastanede bile o kalitede tedavi olamazsınız.
se...a
çok ilgili,hassas düşünen, karşındakini anlayan dinleyen nazik bir doktor.eskişehir devlet hastanesınde alanında en iyi doktor oldugunu duymustum simdi de görmüş oldum
ha...u
ilknur hanım güler yüzü tatlı dili ve üstün bilgileriyle harika bir insan babama ,anneme evlatlarıma bana şifa dagıtan bir melek teşekkürler
İlknur Akçayır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlknur Akçayır, Göğüs Hastalıkları.
İlknur Akçayır adresi nerede?İlknur Akçayır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 71 Evler Mahallesi Çavdarlar Sokak No:144 Odunpazarı
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlknur Akçayır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlknur Akçayır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İlknur Akçayır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlknur Akçayır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlknur Akçayır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlknur Akçayır hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, İlknur Akçayır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Odunpazarı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Odunpazarı bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Odunpazarı bölgesinde SGK kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Odunpazarı bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Odunpazarı bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Odunpazarı bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Odunpazarı bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Odunpazarı bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Odunpazarı bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Odunpazarı bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Odunpazarı bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Odunpazarı bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Odunpazarı bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Odunpazarı bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Odunpazarı bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Odunpazarı bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Odunpazarı bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Odunpazarı bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Odunpazarı bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Odunpazarı bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları