Flamingo Psikoloji Merkezi
Cumhuriyet Mahallesi İsmet İnönü Bulvarı No:210/16 (Türk-iş Tramvay Durağı, Küçükpazar Üstü), Atakum, Samsun

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +99 daha fazla

ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi

Cumhuriyet Mahallesi İsmet İnönü Bulvarı No:210/16 (Türk-iş Tramvay Durağı, Küçükpazar Üstü), Samsun

Flamingo Psikoloji Merkezi

İstanbul Arel Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmasının ardından Klinik Psikoloji alanında uzmanlığını başarıyla tamamlamasıyla Uzman Klinik Psikolog unvanı almıştır.

Günümüzde 10 yılı aşkın meslek tecrübesine sahip olan İlknur Çalışkan Köse, mesleki yaşantısına Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ve Bakırköy Adalet Sarayı stajları ile başlamış ardından İstanbul’da görev yaptığı uzun yıllarda önde gelen Psikoloji Merkezleri’nde psikoterapist olarak çalışmış ayrıca İstanbul ve Samsun’un önde gelen eğitim kurumlarında psikolojik destek hizmetinde bulunmuştur.

İlknur ÇALIŞKAN KÖSE, American Psychological Assocation (APA) New York-İstanbul işbirliğiyle gerçekleştirilen eğitimlerde Akılcı Duygucu Davranışçı Terapi ve Bilişsel Davranışçı eğitim ve süpervizyonlarını Albert Ellis Enstitüsü genel başkanı Kristene A. Doyle eşliğinde tamamlamıştır. Aynı zamanda Klinik Psikolog İlknur Çalışkan Köse, Avrupa onaylı Eye Movement Desensitization and Reprocessing – Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme (EMDR) eğitimleri sahibidir.

Çocuk ve Ergen alanında oyun terapisi, bilişsel davranışçı terapi yaklaşımları ve çocuk yogası uygulamaktadır. Yetişkin alanında EMDR ve danışan merkezli terapi uygulamaktadır. Çocuklarda ve ergenlerde dikkat eksikliği, özgüven eksikliği, uyum problemleri, davranım bozuklukları, çocuk ve gençlerde kaygı ve depresyon başlıca çalışma konularıdır. Yetişkinlerde akut ve travma sonrası stres bozukluğu, depresyon ve kaygı başlıca çalışma konularıdır.

İlknur Çalışkan Köse, Samsun Flamingo Psikoloji’de mesleki yaşamını sürdürmektedir.

Konum: Flamingo Psikoloji Merkezi Bireysel Terapi

İlknur Hanım işinde son derece titiz, özenli ve donanımlı biri. Sayesinde kızımın takıntılarından kurtulduk. Çook güzel yol aldık. Hala seanslarımız devam ediyor. Çevremdeki insanlara da şiddetle tavsiye ediyorum.

Konum: Flamingo Psikoloji Merkezi Randevu

Psikoloğa gitme konusunda tereddütlerim vardı. Çok kolay değil birisine açılabilmek. İlknur hanım bu süreçte çok yüreklendirici oldu. Kötü hatıralardan tıravmalardan kendisinin sayesinde kurtuldum.

Konum: Flamingo Psikoloji Merkezi Psikoloji Randevusu

İlknur hocam Son derece işinde iyi travmalarım konusunda bir dönemdir çalışıyoruz psikolojik bir yöntem ile bedensel ağrılarımı giderdi Ne yaptıysam geçmemişti

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

İlknur hanım sayesinde klostrofobi ve deprem korkumu kontrol altına aldık. İyi ki onun danışıyım.her seans sonrası mutlu ayrılıyorum.

Konum: Flamingo Psikoloji Merkezi Randevu

İlknur hanımla 3 hafta önce tanıştım bu benim ilk pisikolog görüşmemdi ve bana çok iyi geldi çok olumlu yönde yol aldığımı düşünüyorum sorunum hafifledi sayesinde daha mutluyum.

Oğlum okulda utangaç ve fazlaca ciddiydi. Arkadaş edinmekte zorluk çekiyordu. Sosyal bir açlıkla gerginlikleri olamaya başladı. Yaklaşık 3 aydır devam ediyoruz. Kendine karşı çok eleştirel yaklaşıyordu. Bakış açısı biraz daha değişti. İlknur Hanım'ın tavsiyesiyle spora da başlattık. Eskiden biri beni övdüğünde mutlu olmuyordum, şuan seviniyorum, hoşuma gidiyor diyor. Bu bizim için önemli bir gelişme. İlknur Hanım'ın güzel tespitleri ve dokunuşları var. Çok ilgili ve anlayışlı bir uzman. Bizleri de çok güzel yönlendirdi.

Son dönemde kendimi ruhsal olarak iyi hissetmiyordum, eski konularında birikimi vardı üstümde. Araştırmalarım sonucu İlknur Hanım'a ulaştım. 5 seans aldım. Sıkıntılı süreçten genel anlamda çıktım. Önümü rahatça görebileceğim seviyeye getirdi beni. Genel anlamda problemleri daha iyi analiz etmemi sağladı. Danışanına karşıda çok ilgili bir uzman. Yaklaşımından da süreçten de çok memnun kaldım.

Ben bireysel bir sıkıntıdan dolayı, anksiyete sebebi ile gittim. yaklaşımı meditasyon ile rahatlattı . EMDR tedavisi ile öfke kontrolümü sağladı. Seanslarım devam ediyor. Konunun temeline iniyor sorunu o şekilde çözmeye çalışıyor. Çift terapisi önerdi. Tavsiye üzerine gittim. Kliniği dingin ve güzel. Sakin konuşmasını yumuşak ses tonu ile konuşmasını beğendim. Gruplar oluşturarak meditasyon yapması da hoşuma gitti. Sosyal medyayı kullanması da hoşuma gidiyor.

Z

Güler yüzlü ilgili biri. Sayesinde önerdiği kitapla çocuğumuzla nasıl iletişim kurmamız gerektiğini öğrendik. Tavsiye üzerine gittim. Anlayışlı olmaya çalıştım. Şimdi daha rahatız. Çocuğum da sakinleşti. Kızmadan bağırmadan iletişim kurabiliyoruz. Hayatımıza renk kattı tanıştığımız için mutluyuz.

Y
Konum: Flamingo Psikoloji Merkezi Randevu

İlknur Hanım başarılı bir psikolog iyi ki kendisi ile yolumuz kesişmiş.Çocuğum ile ilgili kafama takılan soruları çok güzel cevapladı.