Eğitim almaya devam eden bir uzman olarak her yaştan eğitim alan öğrencilerle sınav kaygısı, teknoloji bağımlılığı, dikkat eksikliği, kariyer planlama, anlayarak hızlı okuma, zaman yönetimi, öfke kontrolü gibi pek çok alanda bireysel ve grup çalışmaları yapmaktayım.
Kurumlar da bir aile gibidir, aile içinde uyum, çatışma çözümü, iletişim, liderlik, uzlaşma gerekebilir. Bireysel veya grup olarak çalışmalar yapabiliriz.
Bugüne kadar olduğu gibi ihtiyacı olan birey, aile ve gruplarla gönüllü çalışmalara da devam edeceğim.
Aile Danışmanlığı Randevusu
Aile İçi İletişim Sorunları
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Kariyer Danışmanlığı
Kurumsal Danışmanlık
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Aile Danışmanı İlknur Çolak
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Stres Yönetimi
Yas Terapisi
Zaman Yönetimi
Çocuk Değerlendirme Testleri
Aile Danışmanı İlknur Çolak
Randevu alma aşamasında online olarak iletişim kurdum. Hızlı ve ayrıntılı geri dönüş aldım. Lise eğitiminden sonra birtakım nedenlerden dolayı eğitimimi istediğim şekilde sürdürememiştim. İş hayatına başlamak istediğimde de eğitimimden dolayı kendimi birçok konuda yetersiz, cesaretsiz hissediyordum ve hangi alanda başarılı olabilirim karar veremiyordum. Görüşmelerde eğitimin mutlaka gerekli olduğunu fakat bir o kadar da cesaret ve beceri gerektiğini, kişinin kendisi isterse engelleri daha doğrusu engel sandıklarının birçoğunun üstesinden gelebileceğini kavradım. Zihnim rahat bir şekilde iş başvurumu yaptım ve sonuç aldım. Aralıklarla devam etmeyi planlıyorum. İlknur Hanım birçok farklı konuda bilgi sahibi ve çok naif. Farkında olmadığım başka konularda da dikkatimi toparlamamı sağladı. Teşekkürlerimi sunuyorum
e....a
Çocuklardan sonra eşim ile sıkıntılar yaşamaya başladık. Verdiğim tepkilerin daha önceki yaşantıma göre daha fazla olduğunu fark edince Aile danışmanı aramaya başladım. Tesadüfen İlknur Hanımı buldum. İlginiz ve her şey için çok teşekkür ederim. Yardım almak isteyen herkese tavsiye ederim.
z.....
Üniversite sınavına hazırlanan bir öğrenciyim. Sınav stresim arttığından ders çalışamıyordum. Annem arkadaşlarından kendisini öğrenmiş ve on line danışmanlık alıyorum. Stresim azaldı, hedefimi oluşturduk seanslara devam ediyorum. Şimdi daha rahatım. Teşekkürlerimi sunarım.
m....a
Depremden sonra kaygım artmaya başlamıştı huzursuzdum. Desteğe ihtiyaç duydum. Internetten araştırırken kendisiyle karşılaştım. Gorüşmelerimiz devam ediyor kaygımda azalma oldu bu arada eşimle yaşadığım sorunları da anlatmaya başladım. Şimdi daha iyiyim ilişkimizde daha iyi kendisine teşekkür ediyorum.
İlknur Çolak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlknur Çolak, Psikoloji. Size İlknur Çolak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Çift Terapisi, Dikkat Testleri, Aile Danışmanlığı, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Randevu.
İlknur Çolak adresi nerede?İlknur Çolak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlknur Çolak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İlknur Çolak uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İlknur Çolak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlknur Çolak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
İlknur Çolak hangi dilleri konuşuyor?İlknur Çolak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İlknur Çolak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlknur Çolak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İlknur Çolak hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, İlknur Çolak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlknur Çolak hangi sigortaları kabul ediyor?İlknur Çolak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu