Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Zuhratbaba Mah. Demirkapı Cad.No:1 Pr.Dr.Mashar Osman Ruh Sağlığı, Bakırköy
İstanbul Bakırköy Prof.Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araş. Hastanesi
Alexander Pratik Yetenek Testi
Cinsel Terapi
Dinamik Psikoterapiler
Draw A Person
Zuhratbaba Mah. Demirkapı Cad.No:1 Pr.Dr.Mashar Osman Ruh Sağlığı, Bakırköy
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ect(Elektrokonvülsif) Terapi
Louisa Duss
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Otizm Görüntüleme Ve Tanısı
Zuhratbaba Mah. Demirkapı Cad.No:1 Pr.Dr.Mashar Osman Ruh Sağlığı, Bakırköy
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Varoluşçu Psikoterapi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Ass. Dr. İlknur Güçlü Altun adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
İlknur Güçlü Altun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlknur Güçlü Altun, Psikiyatri. Size İlknur Güçlü Altun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Standardize Mini Mental Test, Eklektik Yaklaşım, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Alexander Pratik Yetenek Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Bender Gestalt Motor Algı Testi, Grup Terapisi, Gottman Çift Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi.
İlknur Güçlü Altun adresi nerede?İlknur Güçlü Altun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zuhratbaba Mah. Demirkapı Cad.No:1 Pr.Dr.Mashar Osman Ruh Sağlığı Bakırköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlknur Güçlü Altun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlknur Güçlü Altun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İlknur Güçlü Altun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlknur Güçlü Altun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlknur Güçlü Altun ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler