Bostanlı Mah. Cengiz Topel Cad. No.32/1 D.5, Karşıyaka, İzmir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 16 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Gottman Çift Terapisi

Psk. İlknur Kılıç Bekçi

Psk. İlknur Kılıç Bekçi, 2007 yılında Ankara Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Abdülkadir Özbek Enstitüsü'nden aldığı Psikodrama eğitimine ileri aşama düzeyinde devam etmektedir. Aynı zamanda EMDR 1.Düzey eğitimi ve sanat terapisi eğitimi almıştır. Bireysel danışmanlık alanında 2007 yılından itibaren hizmet vermektedir.

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Seanslarımız yeni başlamasına rağmen terapi sürecinin üzerimdeki etkisini olumlu yönde hissetmeye başladım. İlerledikçe daha da rahatlayacağımı umuyorum.

Y

Yetersizlik hissi nedeniyle başvurdum. 20 seans oldu gideli. Seanslar sayesinde hissim hafifledi. Kendimi daha iyi hissediyorum. Artık her şeyi fark edebiliyorum. Bana çok faydası oldu. İlknur Hanım objektif ve etik bir uzman. Çok yetkin birisi. Kendisinden çok memnunum.

C

Sosyofobi için başvurdum. Tavsiye edildi. 1 yıl 3 ay birlikte çalıştık. Şu an çok daha iyiyim. Sorunlarımı aştım. İlknur Hanım gerçekten ilgili bir uzmandı. Her zaman yardımcı olmaya çalıştı. Konuşması bile insana huzur veriyor. Rahatlatıyor. Olumsuz hiçbir düşüncem yok. Sürecim bitti. Memnun kaldım.

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Kaygılarımın arttığı bir dönemde psikolog arayışı içine girdim ve kendisini doktor takviminden buldum. Yorumlarını okudum. İlknur hanımın bana uygun olabileceğini ve beni anlayabileceğini düşündüm. Düşündüğüm gibi de oldu. Kaygılarım hafifledi zamanla daha da iyi olacağımı düşünüyorum.

Ş
Konum: Psk. İlknur Kılıç Bekçi Psikoterapi

Çocuğum için çok endişeliydim. Artık bu durumu kendi başıma aşamadığım için doktor takviminden psikolog ararken İlknur hanımı buldum. Daha önce hiç psikoloğa gitmemiştim. Cok heyecanlıydım. Kendisi beni ilgiyle dinledi, bazı sorular sordu. Şimdi iyiki gitmişim diyorum

Konum: Psk. İlknur Kılıç Bekçi EMDR Terapi

Daha çok yeni baslamamiza rağmen bakış acimdaki değişime çok şaşkınım. Kendinizi cok iyi hissettiren bir karsilama ve terapi süreci her seyiyle bence mükemmel. Rahat hissetmek çok önemli bence.

Konum: Psk. İlknur Kılıç Bekçi Aile Terapisi

İlknur Hanım'a bir psikolog vasıtasıyla gittik. Eş terapisi için İlknur Hanım'ı önermişti. Çok memnun kaldık. İlişkiyi çok iyi analiz ediyor ve aksayan yerler için güzel çalışmalar yaptırıyor. Biz eşimle çok memnun kaldık.

Konum: Psk. İlknur Kılıç Bekçi Çift Terapisi

İlknur hanımı doktor takviminden yorumlardan buldum iyi ki buldum. Eşim ve benim için kurtarıcı bir melek özellikle benim için onun sayesinde kendimi buldum. Eşim ve ben ilişkimizde aşırı taşmalar, büyük tartışmalar yaşıyorduk özellikle bir konu yüzünden eşimle aşırı tartışıyor tartışma konusunu oraya getiriyordum sürekli o konu aklımdaydı Buda bize ve ilişkimize zarar veriyordu. İlknur hanım sayesinde bitmeye yakın ilişkimizi kurtardık ve ilişkide nasıl davranmamız gerektiğini nerde yanlışlar yaptığımızı bunları ne yaparsak daha sağlıklı bir ilişkimiz olur görmemizi sağladı bize yol gösterdi. Birbirimize karşı daha saygılı ve daha çok özen gösterip birbirimizi anlıyoruz. İlknur hanım iyi ki yollarımız sizinle kesişti

O
Konum: Psk. İlknur Kılıç Bekçi Gottman Çift Terapisi

Eşimle ayrılık sürecinde İlknur hanımı doktor takviminden bulduk. birbirimizi çok yıprattığımız yorduğumuz bu süreçte kendisi bize çok yardımcı oldu. çocuklu bir aile olunca en iyisi bir uzman ile görüşelim diye düşündük. çok da faydalı oldu. öncelikle gerçekten ne istediğimize karar verdik. düşüncelerimiz netleşti. sonra birbirimizle iletişim kurabilmeye başladık. birbirimizi yıpratmadan ayrılık sürecini gerçekleştiriyoruz. bir araya gelmeler kadar ayrılmaların da önemli olduğunu düşünüyorum.

Konum: Psk. İlknur Kılıç Bekçi Gottman Çift Terapisi

İlknur hanıma çift terapisine gidiyoruz. Büyük bir kriz yaşayıp soluğu İlknur hanımın yanında aldık. Başından beri İlknur hanım bize karşı çok sabırlı ve anlayışlı. İlişkiyi çok iyi analiz ediyor ve ona yönelik çalıştırıyor. Gerçekten çok yol katettik. Terapilere devam edeceğiz. Biz çok memnun kaldık