Batıkent Mahallesi Adnan İnanıcı Caddesi Beyaz İnci Sitesi B Blok No:5, Şehitkamil, Gaziantep
Batıkent Mahallesi Adnan İnanıcı Caddesi Beyaz İnci Sitesi B Blok No:5, Gaziantep
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
d.....
İlknur Hanım'dan çok memnunum. Ilımlı, sıcakkanlı birisi. Sanki ailemden bir birey gibi her konuda rahatça konuşabiliyorum. Tek bir konu için gitmiştim kendisine ama diğer sorunlarım hakkında da yardımcı oldu. Ben de Doktortakvimi.com'dan araştırıp, yorumları okuyarak gitmiştim.
zu...u
Geçen sene üniversiteyi kazanmak için kaldığım 2. seneydi. Mezunluğun verdiği stres ve bunun dışında bir çok problemim depresyon yaşamama neden olmuştu ve bununla kendim başedemiyordum. Bu dönemde İlknur abla ile görüşmelere başladık.Sayesinde etrafımda olan biten her olaya objektif bir şekilde bakmayı, yaşadığım stresleri doğru şekilde kontrol etmeyi ve aslında kendi içimizde büyüttüğümüz her problemin her zaman bir çözümü olduğunu öğrendim En önemlisi ise psikoloğum olması dışında da her zaman yanımda olduğunu hissettirirdi. Bu gerçekten çok kıymetli bir şey bana göre. Kendisi ile tanıştığım için çok mutluyum.
öm...r
Sınavlara karşı çok önyargılıydım ve çok fazla heyecan yapıyordum bu sorunu birlikte aştık seanslarda oldukça rahat bir şekilde kendimi ifade edebilecek gücü buluyordum çünkü o ortamı bana sağlayan bir danışanım vardı bu yüzden çok memnun kaldım bu desteği sağladığı için İlknur hanıma teşekkürlerimi borç bilirim.
İlknur Hanım'la görüsmelerim bir tanıdığım sayesinde oldu.Güler yüzlülüğü,pozitif ilişkisi danışanı olmama yeterli bir sebeptir.İş ilişkilerimde
sorunlar yaşıyordum.Üst-alt kademe gibi bunu sorun haline getirmiştim.Bu durum aileme,sosyal çevreme yansıyordu.Sanırım tam zamanında bir görüşme oldu.Yönlendirmeleri ve bu sürecte destegi ile hayatımın belirli noktalarındaki büyük küçük problemleri kendimin başarabileceğini söyledi.İnanarak başarı sağladık.Samimi duruşu,pozitifliği ve özveriyle yaptığı mesleğiyle harika bir uzman.
o....u
Arkadaşımın tavsiye ile gittim kendisine.Danışmanım ile 5 aya yakın haftada 1 defa görüştük.Beni kişisel olarak gelişimim konusunda ve uyum sağlayamama konusunda yardımcı oldu. Uyum problemi yaşıyordum. Çevremdeki aktiviteleri bulma konusunda da yardımcı oldu.Kişisel ilgi alanlarıma göre beni doğru aktivitelere yönlendirerek uyum sürecimi hızlanırdırdı.Bu sebepten dolayı çok memnun kaldım.Danışmanımı herkese tavsiye ederim.
m....a
Bana yardım ettiği süre içerisinde memnun kaldım .Kendimi çok şanslı hissediyorum.İnsanın kendisini bulmasını sağlıyor.Çok anlayışlı bir uzman kendisi.Empati kurma güdüsü fazla olduğundan dolayı biz danışanları için bir avantaj olmuş oluyor.Seanslarımdan çok memnun kaldım.Almış olduğum desteğinde yeterli olduğunu düşünüyorum. Herkese tavsiye ederim.
g....g
Kendisine tavsiye üzerine gittim.Benimle çok güzel bir şekilde iletişim kurdu.Arkadaş gibi yaklaştı.İlknur Hanım'ın yanında kendimi rahat hissediyordum.Sıkmadan iç açıcı rahatlatıcı şeylerden bahsediyordu.Sormak istediğim şeyleri çekinmeden konuşabiliyodum kendisiyle ve kafamda soru işareti kalmıyordu.Beni germeden dikkatli bir şekilde konuşuyordu.Memnun kaldım.Bazı konularda saplantı yapıyodum kendisi bana yardımcı oldu memnun kladım.Herkese tavsiye ederim danışmanımı.
İlknur Saygaz Polat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlknur Saygaz Polat, Psikoloji. Size İlknur Saygaz Polat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Moxo Dikkat Ölçme Testi, GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Psikoterapi, Aile Danışmanlığı, Online Danışmanlık.
İlknur Saygaz Polat adresi nerede?İlknur Saygaz Polat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Batıkent Mahallesi Adnan İnanıcı Caddesi Beyaz İnci Sitesi B Blok No:5 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlknur Saygaz Polat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlknur Saygaz Polat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İlknur Saygaz Polat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlknur Saygaz Polat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İlknur Saygaz Polat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlknur Saygaz Polat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlknur Saygaz Polat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlknur Saygaz Polat hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, İlknur Saygaz Polat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gaziantep Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Gaziantep Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Gaziantep Aile İçi İletişim Sorunları
Gaziantep bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Psikologlar