Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Batı Mahallesi Erol Kaya Caddesi Hilmi Bey Apt No:48/A Pendik İstanbul, İstanbul
20'lik Diş Çekimi
İlknur Yolda Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Yer Tutucular
İmplant
İlknur Yolda Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
al...n
İlknur Hanım, alanında son derece profesyonel ve ilgili bir Diş Doktoru kızımızın diş hekimine karşı duyduğu korkuyu rahatlıkla yenmesini sağladı. Hem sabırlı hem de güler yüzlü yaklaşımı sayesinde, kızımız kendisini çok rahat hissetti. Diş tedavilerini eğlenceli hale getirerek, minik hastalarını her adımda bilgilendiriyor ve onlara güven aşılıyor. İlknur Hanım, işini severek ve büyük bir özenle yapıyor. Kendisi, aileler için güvenilir ve sıcak bir seçenek. İkinci dolgu için en kısa zaman içerisinde randevu alıp tekrar gideceğiz
il...r
20 yaş dişlerimi o kadar acısız çekti ki önceki travmalarım bitti. Kızımın da eşimin de dişleri İlknur Hoca'ya emanet.
şe...
Çok pozitif ve güler yüzlü bir doktor.Oğlumuz ilk defa diş doktoruna gitti.2 dişi
çekildi, ama gayet güzel atlattık süreci.Çocuklar ve yetişkinler için çok iyi bir doktor tavsiye ederiz
as....
İlk kapıdan girmemle çıkana kadar olan ilgi alaka ve güler yüz hiç eksik olmadı. Gerçekten çok ilgili ve işini profesyonel yapan bir hekim, ön dişimdeki dolgu ve yanındaki dişime de kaplama yapıldı. Dişlerim kusursuz oldu minnettarım.
m....k
Oğlumun problemli süt dişi tedavisi için tanıştık güler yüzlü ve acıklamalı anlatımıyla tam anlamında bir diş doktoru tedavi sürecimiz yenı başliyor umarım herşey güzel ilerler
e....b
6 yaşındaki oğluma 3 dolgu birden yapıldı. İlgi ve alakasından çok memnun kaldık.
ka...
Hocam çok bilgili ve güleryüzlüydü diş taşı temizliği için gittim genel anlamdada bilgilendirme yaptı başarıları daim olsun .
t.....
Güler yüzlü ve çok pozitif bir hekim İlknur Hanım. İlk kez yaptırmış olduğun diş çekimi işlemi için detaylı açıklamalarda bulunarak endişelerimi giderdi. Ağrısız sızısız bir işlemdi.
hi...a
Dr İlknur hanıma ikinci kez geliyorum. Dr hanım o kadar güleryüzlü ve candan ki benim gibi dişçiden çok korkan biri bile korkusunu unuttu. Bir kere eli çok hafif. İşini çok özenli yapıyor. 2 dolgu aynı anda yaptı. Çok neşeli şekilde hiç stressiz çabucak bitti. Yaptığı her işlemi açıklayarak yaptı. Dolgularımı ayna işe gösterdiğinde dolgu yokmuş gibi doğal görünüyordu. Muayenehanesi ve işlem odası çok temiz.
gü...
Çocuğumuzu 2.5 yaşındayken ön 4 dişi süt çürüğü olduğundan gittik.genelde heryerde anestezi önerdiler. Doktorumuz Anestezi yada sedasyonsuz dişimizi lamine kaplama yaptı. Hem erkek çocuk 4 diş 1 saatte.
İlknur Yolda isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlknur Yolda, Diş Hekimi. Size İlknur Yolda tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kök Kanal Tedavisi, Randevu, Zirkonyum Porselen Kronlar, Diş Teli Tedavisi, Çocuk Diş Tedavisi, 20'lik Diş Çekimi, Tam Diş Protezi, Hassas Bağlantılı Protezler, Köprü Uygulaması, Tam Ve Parsiyel Protezler.
İlknur Yolda adresi nerede?İlknur Yolda şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Batı Mahallesi Erol Kaya Caddesi Hilmi Bey Apt No:48/A Pendik İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlknur Yolda isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlknur Yolda online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İlknur Yolda isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlknur Yolda, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İlknur Yolda hangi dilleri konuşuyor?İlknur Yolda ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İlknur Yolda isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlknur Yolda tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İlknur Yolda hakkında ne düşünüyor?Toplam 52 hasta / danışan, İlknur Yolda hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlknur Yolda hangi sigortaları kabul ediyor?İlknur Yolda, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce İlknur Yolda ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri