Attentioner Dikkat Geliştirme Programı
WISC-IV Zeka Testi
Yas Terapisi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
a....u
Ilksen hanımla tanışmam annelik üzerine açmış olduğu bi atölyeye katılım sağlamam amacıyla olmuştu egitimdeki yaklaşımlarını o kadar beğendim ki bireysel olarak kendimde terapiye başladım kamburlarimi uzerimden bir bir attim sonrasında oğlumu getirdim bir çok psikolog gezmiş biri olarak söyleyebilirim ki alanında mükemmel bi psikolog düştüğünüz dipsiz kuyulardan sizi çıkarırken yalnız olmadığınızı hissediyorsunuz ve artık hayatiniz bambaşka bi yöne evriliyor bilgisine ayrı hayranlığim var insanlığına ayrı iyi ki yolumuz kesişmiş iyiki elimden tutmuşsunuz her zaman duamdasınız.Sizi çok seviyorum.
b....k
İlksen hocaya ergenlik zamanlarımda gitmiştim hayatımın bir çok noktasında bana dokundu halen daha izlerini taşırım alanında çok iyi bi pskolog çoğu insana öneriyorum ve çok güzel dönüşler alıyorum gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz
İlksen hanım görüşmelerimiz boyunca çok yardımcı oldu ve bu görüşmelerin çok faydasını gördüm. Özellikle direk konuya tedaviye odaklanması ve zaman kaybı yaşamaması çok hoşuma gitti. Randevulara hem zamanında katıldı hem de ihtiyacım olunca zaman konusunda bana esneklik gösterdi
fe...t
İlksen hanımla kızımın kaygı sorunu için tanıştım. Kızım hep severek ve isteyerek geldi. Benimle yaptığı görüşmelerde anlaşıldığımı hissettirdi ve her zaman destek oldu. Kızımla düzenli yaptıkları seanslardan sonra başvuru sorunlarımızın çözüldüğünü gördük. İlksen hanım çok doğal ve anlayışlı bir uzman. Onunla tanıştığımız için çok şanslıyız. Çevremdeki herkese de tavsiye ediyorum. Kurumlarındaki diğer psikologlar da tanışma fırsatı yakaladım. Hepsi profesyonel. Simurg Psikoloji’yi ve İlksen hanımı tanıdığım için çok mutluyum.
g.....
İlksen hanıma bir arkadaşımın tavsiyesi üzere ulaştım. Oğlum selektif mutizm olduğu için İlksen hanıma başvurdum. İlksen hanım gerçekten işini ciddiyetle çok iyi yapan, danışanını çok iyi anlayan, herşeyi detaylıca açıklayan, ayrıca çok da samimi ve güler yüzlü bir psikolog. Tedavi sürecinde oğlumun özel durumuyla ilgili istenilen hedefe ulaşamadık henüz fakat çok yol kat ettiğini düşünüyorum ve tedavi sürecinden son derece memnun kaldım.
s....p
İlksen hanımı 6 senedir tanıyorum. 7 yaşında kızımı götürmüştüm. Ne zaman bir sıkıntımız olsa yine soluğu ilksen hanımda alıyoruz. Çok iyi bir yol göstericisi, çok iyi bir doktor.. kızım şuan 13 yaşında ve arada ilksen hanımı özlediğini dile getirir. İyi ki varsınız ilksen hanım iyi ki tanıdık sizi :)
nç...s
Oğlumun yaşadığı bir sıkıntı olmuştu, okul reddi denilen bir durum yaşadık. Okul rehber öğretmenimiz aracılığıyla İlksen Hanıma ulaştık. Özel kliniğinde yaklaşık 6 aylık bir tedavi sürecimiz oldu.Kum ve oyun terapisi uyguladı. Belirli aralıklarla aile terapiside yaptı. Tedavi sonucunda oğlumun sorunu çözüldü çok şükür.Çok ilgili, işini çok iyi yapan, herkese tavsiye edebileceğim bir psikolog kendisi.
h....s
Hayatımda önemli bir dönemde tanıştığım Ilksen hanım, yeni sayfalar açmama vesile oldu. Ilk günden danışanına verdiği değeri, gösterdiği saygıyı çok net hissettirdi. Çok şefkatli ve anlayışlıydı ki benim pek alışık olmadığım halbuki en çok ihtiyacım olan şeydi. Kurduğu pek çok cümle ve sorduğu pek çok soru hayatımın aydınlanmalarını yaşatmıştır. Bu hissi tarif edemiyorum ama bir cümlesiyle bana kırk farklı duyguyu aynı anda hissettirdiği olmuştur. Benim için çok degerli bir tecrübeydi. Kendisine çok minnettarım.
i.....
Gayet ilgili bir yaklasimla karsilandim. Cok memnun kaldim. Ergenlik döneminde yasadigim zorluklara karsi yardimci oldu.
y.....
Bir hocam aracılığı ile kendisine yönlendirildim.Zihin karmaşası, anksiyete bozukluğu ve dissosiyatif bozukluk sebepleri ile başvurdum.İlksen Hanım'ın terapi sürecinde bana kattıkları hala hayatımda etkili olmaya ve bana ışık tutmaya devam ediyor.Neye ihtiyacım olduğunu anlayabilen ve buna yönelik yaklaşan, motive edici ve cesaretlendirici bir uzman. Aynı zamanda dissosiyatif bozukluk konusunda benimle tanıştıktan sonra eğitim almaya karar veren bir profesyonel. İlksen Hanım'ı birçok kez etrafımdakilere tavsiye ettim ve hala etmeye devam ediyorum.
İlksen Şavkın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlksen Şavkın, Psikoloji. Size İlksen Şavkın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Hipnoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Dinamik Psikoterapiler, Sanat Terapisi, Psikodinamik Psikoterapi, Bütüncül Psikoterapi.
İlksen Şavkın adresi nerede?İlksen Şavkın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Batı Mh Burhan Toprak Cd. No:4/1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlksen Şavkın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlksen Şavkın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İlksen Şavkın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlksen Şavkın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
İlksen Şavkın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlksen Şavkın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlksen Şavkın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlksen Şavkın hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, İlksen Şavkın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlksen Şavkın hangi sigortaları kabul ediyor?İlksen Şavkın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu