Diş Hekimi Randevusu
Zirkonyum
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
20'lik Diş Çekimi
Güleç Diş Kliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
PRF (Platelet Rich Fibrin) Uygulaması
Subgingival Küretaj
Tam Ve Parsiyel Protezler
Güleç Diş Kliniği
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonyum Porselen Kronlar
k.....
Kendisine çürük diş için gitmiştim kanal tedavisiyle başarılı bir işlem gerçekleştirdi dişimi kurtardık. Biraz uzun bir işlem ama kolay geçmesini sağladı çok memnun kaldım
ö.....
İmplantın dikişlerini aldırmak için gitmiştim. Dikişlerim sorunsuz bir şekilde alındı ve yapmam gerekenler anlatıldı. İmplant ve sonrasındaki süreçler hakkında endişesi olanlar varsa İlnur hocaya gitmelerini tavsiye ederim.
hü...
Çok başarılı güleryüzlü bir hekim. Çok başarılı buluyorum. Titiz ve temiz çalışıyor. Dişimde iki farklı yerde çürük ve kırık vardı. Temizleyerek dolgu değişimi gerçekleştirildi. Dişim çekilmeden tedavi oldu . Güvenilir bir hekim öneriyorum.
c.....
Dt. İlnur Güleç ekibinin sıcak tutum ve davranışları insanı rahatlatıyor. O aileden biriymişsin hissini veriyor. Dişimin dolgu ve kaplama işlemleri sırasında da aynı atmosfer vardı.
t.....
Kızımı genel kontrol için götürdüm,dişlerinde çürükler olduğunu gördük, tedavisine hemen başladık.teşekkürler
he...i
İlnur hanıma eksik dişlerim için başvurdum. İlk seans hemen bütün tedavi yöntemlerini ayrıntılı açıkladı, hem kendisi hem ekibi çok ilgiliydi. Sağlam dişlerimin küçültülmesini istemediğim için boş yerlere implant yapmaya karar verdik. Operasyon çok kolay geçti sonrasında olabilecekler hakkında bilgilendirildim. Yapılan implant orijinal olduğu için sertifikaları bana verildi. Açıkçası ameliyat denince çok korkmuştum ama her şey anlatılan gibi ilerledi çok rahatım şu an. Bütün süreçten çok memnun kaldım. Dişlerim implanttan 2-3 ay sonra takılacak şu an beklemedeyim. Teşekkür ediyorum kendilerine
gö...
Genel diş muayenesi için gittim,karşılama ve muayenehanenin ortamı çok iyiydi.Diş problemleri ile ilgili konularda bilgilendirme yapması ve yönlendirmesi hastasına verdiği önemi gösteriyor. Ailece memnun olduğumuz bir hekim,kibarlığı ve ilgisinden dolayı kendisine teşekkür ederiz..
i̇...m
Randevu saatim 18:00 di 20 dk geç kalınca Dr.nin ayrılmış olması şık olmadı oysaki ben tavsiye üzerine İlnur hocayı tercih etmiştim.
Diş taşı temizliği için gittim. Gayet Güler yüzlü işinde iyi bir doktor. İlgi için Teşekkür ederim.
Diş temizliği yaptırdım.Tüm aile 20 yıldır güvenle kendimizi İlnur Güleç’e teslim ediyoruz.Çok teşekkür ederiz
İlnur Güleç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlnur Güleç, Diş Hekimi. Size İlnur Güleç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Lamina Uygulamaları, İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri, Zirkonyum, Gülüş Tasarımı, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Cep Derinliği Azaltma.
İlnur Güleç adresi nerede?İlnur Güleç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstiklal Mh. İki Eylül Cd. Santral Sk. 1/9 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlnur Güleç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlnur Güleç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İlnur Güleç hangi dilleri konuşuyor?İlnur Güleç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İlnur Güleç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlnur Güleç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlnur Güleç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlnur Güleç hakkında ne düşünüyor?Toplam 37 hasta / danışan, İlnur Güleç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Eskişehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri