Diş Hekimi Randevusu

Lamina Uygulamaları

Zirkonyum

İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri

Güleç Diş Kliniği

1994 Ege Universitesi mezunuyum o yildan itibaren Eskisehir'de muayenehanemde calismaktayim.Suan 2 hekim arkadasimla birlikte Gulec Dis Klinigi olarak dis hekimliginin her alaninda hizmet veriyoruz.Benim calismaya basladigim yillarda ilimizde cene cerrahi olmadigi icin kendimi kurslarla cerrahi alaninda gelistirmeye calistim 1999 yilinda implantlarla basladigim cerrahi ilgim hala devam ediyor.Diger zevkle calistigim alan gülüs tasarimi ve estetik dishekimligi. Gulus tasarimi ve estetik dishekimligi de diger ilgi alanlarım.

K
Konum: Güleç Diş Kliniği Diş Hekimi Randevusu

Kendisine çürük diş için gitmiştim kanal tedavisiyle başarılı bir işlem gerçekleştirdi dişimi kurtardık. Biraz uzun bir işlem ama kolay geçmesini sağladı çok memnun kaldım

Ö
Konum: Güleç Diş Kliniği Randevu

İmplantın dikişlerini aldırmak için gitmiştim. Dikişlerim sorunsuz bir şekilde alındı ve yapmam gerekenler anlatıldı. İmplant ve sonrasındaki süreçler hakkında endişesi olanlar varsa İlnur hocaya gitmelerini tavsiye ederim.

Konum: Güleç Diş Kliniği Diş Dolgusu

Çok başarılı güleryüzlü bir hekim. Çok başarılı buluyorum. Titiz ve temiz çalışıyor. Dişimde iki farklı yerde çürük ve kırık vardı. Temizleyerek dolgu değişimi gerçekleştirildi. Dişim çekilmeden tedavi oldu . Güvenilir bir hekim öneriyorum.

C
Konum: Güleç Diş Kliniği Diş Dolgusu

Dt. İlnur Güleç ekibinin sıcak tutum ve davranışları insanı rahatlatıyor. O aileden biriymişsin hissini veriyor. Dişimin dolgu ve kaplama işlemleri sırasında da aynı atmosfer vardı.

T
Konum: Güleç Diş Kliniği Diş Dolgusu

Kızımı genel kontrol için götürdüm,dişlerinde çürükler olduğunu gördük, tedavisine hemen başladık.teşekkürler

Konum: Güleç Diş Kliniği İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri

İlnur hanıma eksik dişlerim için başvurdum. İlk seans hemen bütün tedavi yöntemlerini ayrıntılı açıkladı, hem kendisi hem ekibi çok ilgiliydi. Sağlam dişlerimin küçültülmesini istemediğim için boş yerlere implant yapmaya karar verdik. Operasyon çok kolay geçti sonrasında olabilecekler hakkında bilgilendirildim. Yapılan implant orijinal olduğu için sertifikaları bana verildi. Açıkçası ameliyat denince çok korkmuştum ama her şey anlatılan gibi ilerledi çok rahatım şu an. Bütün süreçten çok memnun kaldım. Dişlerim implanttan 2-3 ay sonra takılacak şu an beklemedeyim. Teşekkür ediyorum kendilerine

Konum: Güleç Diş Kliniği Diğer

Genel diş muayenesi için gittim,karşılama ve muayenehanenin ortamı çok iyiydi.Diş problemleri ile ilgili konularda bilgilendirme yapması ve yönlendirmesi hastasına verdiği önemi gösteriyor. Ailece memnun olduğumuz bir hekim,kibarlığı ve ilgisinden dolayı kendisine teşekkür ederiz..

I
Konum: Güleç Diş Kliniği Diğer

Randevu saatim 18:00 di 20 dk geç kalınca Dr.nin ayrılmış olması şık olmadı oysaki ben tavsiye üzerine İlnur hocayı tercih etmiştim.

Konum: Güleç Diş Kliniği Diğer

Diş taşı temizliği için gittim. Gayet Güler yüzlü işinde iyi bir doktor. İlgi için Teşekkür ederim.

Konum: Güleç Diş Kliniği Diğer

Diş temizliği yaptırdım.Tüm aile 20 yıldır güvenle kendimizi İlnur Güleç’e teslim ediyoruz.Çok teşekkür ederiz