Uzm. Dr.
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Zeynep Kamil, Dr. Burhanettin Üstünel Sokağı No:10, İstanbul
Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi
m....ö
Bebeğinizi güvenle emanet edebileceğiniz, anlayışlı, sorularınıza bıkmadan cevap veren, anında dönüş yapan, sıcak ve kompleksiz bir doktor arıyorsanız İlter hoca doğru seçim. Çok teşekkür ederiz.
Tek yumurta ikizlerimize hamileydim. Riskli gebelik olduğu için doğum iznine erken ayrılmıştım. Bir gün evde istirahat halindeyken aniden suyum geldi. 2 haftayı aşkın hastane yatışı sonrası tekrar suyum geldiği için acil doğuma alındım ve bebeklerimi 6 buçuk aylıkken doğurdum. Doktorumuz İlter Hanım ve yenidoğan yoğun bakım personelinin özverili ve sevgiyle yaklaşımlarıyla bebeklerimizi elli günü aşkın süre sonra sağlıklı bir şekilde eve getirdik. Doktorumuz her zaman bize destekçi, hep güler yüzlüydü. Olasılıkları bize yorulmadan açıkladı ve bu süreci hep birlikte sağlıklı bir şekilde atlattık. Kafamıza takılan her soruda, gece gündüz, haftasonu hafta içi demeden her zaman ulaşılabilir. Emekleri ve desteği için minnettarız
b....c
İlter Hanımı takipli olduğumuz doktorun tatilde olduğu bir dönemde bulduk. Oğlum şiddetli kusma, ishal olmuştu kendi doktorumuza ulaşamayınca İlter Hanımın çalıştığı hastaneye gittik, iyi ki de gitmişiz ve kendisini tanımışız. Oğlumu detaylı muayene etti, biz sormadan bize detaylı açıklamalar yaptı, oğlum kısa süre serum aldıktan sonra tedavisine evde devam etmek üzere recetemizi verdi, ilacları nasıl kullanacağımızı çok detaylı açıkladı. Hem aile ve hastaya yaklaşımı çok iyi hem de tedavileri nokta atışı çok başarılı bir hekim. Son derece güleryüzlü ve mütevazi, oğlumuz kendisini çok sevdi hastaneden ayrılırken artık hep bu doktora gelelim dedi. Şu an takiplerimize kendisiyle devam ediyoruz. Kendisinden çok memnunuz .
Hamilelik sürecimde bebeğimde tümör (sakrokoksigeal teratom) tesbit edildi.Bebeğim dünyaya geldikten sonra ise ameliyata alındı ve yaklaşık 10 gün yeni doğan yoğun bakımında İlter Hanım gibi donanımlı, her daim titizlikle çalışan güvenli ellerde bakımda kaldı. Çok şükür bizler bebeğimizi bu sürecin ardından sağlıcakla İlter Hanım’ın başarısı sayesinde kavuştuk. Her şey için tekrar teşekkür ederiz. Bu sürecin ardından da yine memnuniyetle doktorumuzla devam etmekteyiz.
m....a
Kızım erken doğduğu için 29 gün yoğun bakım süreci oldu. İlter hanımın özverili ve profesyonel yaklaşımı sayesinde kızımız sağlıklı bir şekilde evine geldi. O bizim için sadece bir doktor değil, sıcacık yaklaşımıyla kızımıza bir anne oldu. Hersey icin teşekkür ederiz.
y.....
İlter Hanım bebeğim doğduğunda rutin kontrollerini sağladı. O günden itibaren bütün aşılarının, yapılması gereken tetkikleri kontrol ederek ayrıntılı bilgilendirdi. Bize ve bebeğimize karşı her zaman sıcakkanlı davrandı. Rutin kontrollerimize kendisiyle devam ediyoruz. Kendisiyle diyalog ve muayene anlamında herhangi bir sıkıntı yaşamadık.
z....c
Bebeğim premature doğduğu icin takipleri konusunda çok hassasım ve uzun araştırmalar sonucu İlter Hanımı buldum. Hem cocuk doktoru olması hem de yenidoğan ve prematüre bebekler konusunda uzman olması nedeniyle kendisini tercih ettik ve hiç pisman olmadık. Detaylı acıklamaları ile güven hissediyor, güler yüzlü ve sıcak oluşu sayesinde her sorumuzu acık acık sorabiliyor kendimizi rahat hissediyoruz. Bebeğe yaklasımı da cok iyi, çok sefkatli, asla gereksiz ilac baslamıyor gereksiz tetkik istemiyor. Sizi cok seviyoruz İlter Hocam
i̇...k
Yaklaşık 5 aydır kendisine gidiyoruz bebekle iletişimi çok güzel. Acikayici bilgi veren çok tatlis bir doktor. Kendisine bayılıyoruz
Yenidoğan takibi için gittim İlter Hanım'a. Süreci güzel yönetiyor. Detaylı muayene ediyor. Muayene sonrası açıklayıcı bilgiler veriyor. Herhangi bir sorun yaşamadım. Genel yaklaşımından ve ilgisinden memnunum.
g.....
Bebeğim doğumdan sonra yoğun bakım süreci geçirdiği için biraz hassasız. Bu yüzden yoğun bakım süreci konusunda da bilgili olduğu için İlter Hanım'a ulaştık. Çok ilgili ve anlayışlı bir doktor. Her iletişime geçmek istediğimizde ulaştık ve yardımcı oldu. Ebeveynlerin endişe ve korkularını anlayıp ona göre yaklaşan bir hekim. Covid geçirdiğimiz dönemde de telefondan çok destek sağladı ve yönlendirmelerde bulundu. Bebeklerle de, anne babayla da iletişimi çok güzel. Kendi hayatından, uyguladıklarından örnekler de vermesi güven sağlıyor. Biz çok memnunuz.
İlter Arifoğlu Barış isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlter Arifoğlu Barış, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Neonatoloji. Size İlter Arifoğlu Barış tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu.
İlter Arifoğlu Barış adresi nerede?İlter Arifoğlu Barış şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zeynep Kamil, Dr. Burhanettin Üstünel Sokağı No:10 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlter Arifoğlu Barış isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlter Arifoğlu Barış online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İlter Arifoğlu Barış isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlter Arifoğlu Barış, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İlter Arifoğlu Barış isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlter Arifoğlu Barış bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlter Arifoğlu Barış ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlter Arifoğlu Barış hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, İlter Arifoğlu Barış hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla