Kadın hastalıkları ve doğum alanında uzman olmakla birlikte bitkisel beslenme, koruyucu hekimlik uygulamaları ve hayat tarzına bağlı ortaya çıkabilen her türlü hastalığın yönetimi ve sağlığınızı geri kazandırmak üzere eğitimler aldım. Tüm bu deneyimle sizi en iyi halinize geri döndürmek ve keyifle yaşanacak yıllarınızı arttırmak için ulaşabilirsiniz.
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Darüşşafaka, Büyükdere Cd. No:40, İstanbul
Acıbadem Maslak Hastanesi
Hasta
İlter Bey ile gebelik öncesi genel kontrollerde tanıştık. Sonrasında tüm gebelik ve doğum sürecini birlikte geçirdik. Hem çok güleryüzlü hem de işinde çok iyi bir doktor. Hamilelik süresince tüm sorularımızı sabırla ve içtenlikle yanıtladı, yapılacak testler ve muayeneler için detaylı bilgilendirdi. Hiçbir konuda zorlama ya da baskı yapmayıp her şeyin artısını ve eksisini detaylı olarak anlatıyor, aileyi gereksiz streslere boğmuyor. Hamilelikte beslenme, egzersiz ve yaşam tarzı konusunda da bilgilendirmeler yapıyor. Normal doğum isteyenleri sonuna kadar destekliyor. Doğumumun da doğal akışında gerçekleşmesini sağladı, sağlıkla bebeğimize kavuştuk ve sonunda doğumhaneden yürüyerek çıktım. Kadın hastalıkları ve doğumla ilgili her konuda gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz.
My wife and I moved to Istanbul when she was four months pregnant, and we were recommended Dr. İlter by family friends. He speaks English very well, which was helpful for us since we don't speak Turkish, and he was extremely competent and friendly every step of the way. On the day of our son's birth, Dr. İlter was calm and professional throughout, and he was the same after the birth as well. Despite it being our first child, we never felt too nervous thanks to Dr. İlter, and we now have an amazing son thanks to him. If we ever have another child in Istanbul, he is absolutely our first choice.
ö....s
Hamileliğimi öğrendiğimde Anadolu yakasında bir doktor arayışına girdim, İlter hoca ile araştırmalarım sonucu yine buradaki yorumlar sayesinde tanıştım. 9 ay boyunca düzenli kontrollerimizde benim ve eşimin tüm sorularımızı sabırla yanıtladı, endişelerimizi giderdi. Bizi her zaman güler yüzle karşıladı. Pozitif enerjisi ve verdiği güven sayesinde normal doğuma cesaret edebildim ve yavrumuza sağlıkla kavuştuk. Bundan sonra rutin kontrollerimde de kapısını çalacağım.
as...ı
Doğal yollardan hamile kalmama ve şu an sağlıklı ve mutlu bir hamilelik geçirmem için elinden geleni yapan İlter Hoca’ya çok teşekkür ederim. Harika ve sürekli kendini güncelleyen bir doktor, müthiş beslenme önerileri de cabası
c.....
İlter Bey sayesinde keyifli bir hamilelik ve doğum süreci yaşadım. Hamilelik ve.doğum sürecinde doğal akışı destekleyen nadir doktorlardan. Sadece doktor olarak değil insan olarak da mükemmel biri. Yüksek enerjisi, her zamanki güler yüzü, tüm sorularımıza detaylı içten cevaplarıyla bu yolculuğu rahat ve keyifli bir hale getirdi. İyiki yollarımız kesişmiş. Kadın hastalıkları ve doğumla ilgili her türlü konu için gönül rahatlığıyla İlter Bey'i tavsiye ederim.
h....y
İlter Hocamla iyi ki tanışma şansım oldu başka bir Doktor arkadaşım vasıtasıyla ulaştım kendisine. Güvenilir, güler yüzlü, rahatsızlığımla ilgili aklıma takılan tüm soruların cevaplarını sabırla anlatan, hastasını can kulağıyla dinleyen süper ötesi doktor. Kadın Hastalıkları yanısıra, beslenme konusundaki fikirleri de çok değerli. İyi ki varsınız, her şey için çok teşekkürler.
ed...
Bazi insanlarla karsilasmak kaderdir, benimde karşıma iyiki İlter Hoca çıktı. Kendisiyle gebeliğimin 27.haftasi tanistik ve hep iyiki dedim kendisine minnettarım. Herşey için birkez daha teşekkür ederim.
29 haftalık gebeyim. İlter bey ile devlet Hastanesi'nde tanışmıştık , sonra peşini birakmadim :) güler yüzlü , güven verici , canıniz sıkkın bile gitseniz yanına enerjisi ile size iyi gelen bir doktor. Ne kadar soru sorarsanız sorun ayrıntılı bir şekilde anlatır. Çok teşekkür ederim
bü...d
İlter bey bir kadın doğum doktoru ancak aynı zamanda bir sağlıklı yasam danışmanı desem yalan olmaz. Muayene boyunca beni dinleyerek her soruma içtenlikle cevap verdi. Özellikle beslenme ve yasam tarzı ile ilgili verdikleri bilgiler çok faydalıydı. Gebeliğimi sayesinde sağlıkla sürdüreceğime eminim :) teşekkürler İlter bey
mg...e
İlter Bey’e gebelik planlayan bir endometriozis hastası olarak ilk defa gittim. Bu hastalık özelinde ilk kez bir doktordan bu kadar detaylı bilgi ve beslenme tavsiyesi aldım. Bir hayli vakit ayırdı ve gerekli gördüğü her şeyi detaylarıyla anlattı. Zorlu bir yolda olduğumu bildiğim endometriozis sürecimde kendimi daha güvenli ilerliyor hissettim.
İlter Yenidede isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlter Yenidede, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size İlter Yenidede tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu.
İlter Yenidede adresi nerede?İlter Yenidede şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Darüşşafaka, Büyükdere Cd. No:40 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlter Yenidede isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlter Yenidede online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İlter Yenidede hangi dilleri konuşuyor?İlter Yenidede ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İlter Yenidede isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlter Yenidede bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlter Yenidede ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlter Yenidede hakkında ne düşünüyor?Toplam 34 hasta / danışan, İlter Yenidede hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlter Yenidede hangi sigortaları kabul ediyor?İlter Yenidede, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce İlter Yenidede ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları