Kardiyoloji Randevusu
Hdl Kolesterol Testi
Holter Izlemi
Homosistein
Prof. Dr. İlyas Atar
Implante Edilebilen Kardiyoverter Defibrilatör (Icd)
Kalp Kapak Hastalıkları Takip ve Tedavisi
Perikardiyosentez
Ritim Holter
Spor Öncesi Kalp Muayenesi
Prof. Dr. İlyas Atar
Tilt Testi (Tt) (Eğik Masa Testi)
Triküspid Kapak Replasmanı
Yüzeyel Ekokardiyografi
İnce Damar Hastalığı Tedavisi
Prof. Dr. İlyas Atar hakkında kısa bilgiler:
2007 yılında Doçent, 37 yaşında ise Kardiyoloji Profesörü olmaya hak kazanmıştır.
Hekimlik pratiğinde tüm kalp ve damar hastalarını takip ve tedavi etmektedir. Ayrıca girişimsel işlemlerde Aritmi alanında da hizmet vermektedir. Aritmilerin girişimsel tedavisinde Elektrofizyolojik çalışma ve Ablasyon uygulamaları, Kalıcı kalp pili, ICD (implante edilebilir kardiyoverter - defibrilatör) CRT (Kardiyak resenkronizasyon tedavisi) takılması, değişimi ve farklı sorunlarının çözümü üzerinde çalışmaktadır.
Aritmilerin tedavisi, Ablasyon işlemleri, kalıcı kalp pili, ICD ve CRT hastalarının takipleri ile özellikle ilgilenmekte olup bu cihazlarla ilgili sorun çözümü özellikle uzmanlık alanındadır.
Kalıcı kalp pili, ICD ve CRT takılması ve takibi ile ilgili olarak meslektaşlarının ve sağlık çalışanlarının eğitimine katkı sağlamak için çok sayıda eğitim toplantısı ve pratik eğitimler düzenlemiştir ve halen aktif olarak bu eğitimleri vermektedir.
Özel ilgili alanları arasında genetik aritmik sendromlar özellikle de Brugada Sendromu bulunmaktadır.
Yurtdışında alınan eğitimlerden bazıları:
• Meet the Masters 1: Current Databases for Heart Rhythm Management Fellows. Nice, France 2006
• Meet the Masters 2: Skills Workshops in the Institute for Therapy Advancement. Brussels 2006
• Meet the Masters 3: Fellows Symposium on Heart Failure. Prague, Czech Republic 2006
• Meet the Masters 4: Advanced in Heart Rhythm Management, Milano, Italy 2007
• Meet the Masters 5: Global Fellows Round Table. Denver, USA, 2007
• Clinical and Training Course for the Biosense Technology “Electro-anatomical mapping and validation of linear lesions using the Carto XP” Hamburg – Germany, 2008
• Practical Course on Ablation of Atrial Arrhythmias and Ventricular Tachycardia Rome – Italy, 2011.
• Advanced Invasive Electrophysiology and Ablation Training Course. Budapest, Hungary, 2012
• EnSite TM VT Array Training Course, San Raffaele Hospital, Milan, Italy, 2013
• Leading Techniques in VT Ablation. San Raffaele Hospital - Milan, Italy. 2016
• Preceptorship Program on EP and Ablation. Prague, Czech Republic, 2016
• Atrial Fibrillation ablation and advanced mapping. Munich, Germany, 2017
• P2P Training on Endocardial and Epicardial VT Ablation Brighton, UK 2017
Üyelikler ve Görevler
Türk Kardiyoloji Derneği (TKD); Avrupa Kardiyoloji Derneği (ESC)
Türk Kardiyoloji Derneği, Aritmi Çalışma Grubu Başkanlığı 2018-2021
Atriyal Fibrilasyon Derneği, Yönetim Kurulu Üyesi
ö.....
İlyas Hoca son derece açık ve net olarak, bizlerin anlayacağı şekilde iletişim kurdu. Sorularımızın tamamına yanıt aldık. Hem İlyas Hocamız hem de ekibi son derece ilgili, bilgili ve donanımlılar. Eşimin ablasyon operasyonu son derece sorunsuz ve başarılı geçti. Ablasyon kararına ilişkin tüm gerekçeleri detaylı olarak karşılıklı görüştük. Hasta deneyimi odaklı yaklaşımından çok memnun kaldık, kesinlikle öneririz, gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
h....ş
D.İlyas Atar hocamla tanışmamız 2017.Bugune dek gece gündüz sıkıntılarımız da yanımızda olan hasta psikolojisi insanlık anlayışı çok iyi gerçek bir dost ve doktor.Eşimin ağır kal sorunlarında doğru yönlendirme ve tedavisi sonrası,..........hayatımızda milat olmuş doktorumuz .Gecen haftarda kibristan kontrolüne gittik çok ilgili açıklayıcı motive edici İlyas Hocam onun hastası olmak ayrıcalık . Herşey için takım hocam iyi ki varsiniz
ya...u
İlyas Hocam ve güler yüzlü ekibi sayesin de ; hiçbir şikayetim yokken sadece kontrol amacıyla kendisi ile tanıştım ve kontrol sonrası kalbimde doğuştan gelen bir hastalık tespit etti. Yaşımın genç olmasından dolayı ilk başta inanamadım ( çünkü hiçbir şikayetim ve hastalığım ile ilgili hiçbir belirti yoktu ) sonrasın da İlyas Hocama güvendim ve tavsiye ettiği operasyonları başarılı şekilde gerçekleştirdi. Kendisi konusunda son derece uzman, ekibi son derece ilgili. Kardiyoloji ile ilgili bir şikayetiniz olmasa bile kesinlikle kontrol amacıyla gitmenizi tavsiye ederim. Eğer; şikayetim olmadığı halde gitmeseydim, belki çok ağır ve üzücü sonuçlar yaşayacaktım. İlyas Hocamızı herkese tavsiye ediyorum; yaşımızın genç olması kalbimizde problem olmayacağı anlamı taşımıyor, kesinlikle şikayetiniz olmasa bile kendisiyle tanışmanızı ve kontrolden geçmenizi tavsiye ederim. İlyas Hocam artık bizim ailemizin hekimidir. Kendisi yorumumu okur ise; çok selamlar, saygılar ,sevgiler. İyi ki varsınız.
pı...
Hayatımda tanıdığım en anlayışlı doktorlardan biri. Ritim bozukluğu olan babam için kendisine başvurduk. Ankara dışında olduğumuzu ve bazı özel sebeplerle Ankara'ya gitmenin bizim için zor olduğunu söylediğimde büyük bir anlayış gösterdi ve tedaviye yönelik yol gösterdi. Şu an da babamın ritim bozukluğu kontrol altına alındı ve biz de çok rahatladık. Bir doktordan aldığınız tıbbi destek kadar psikolojik destek de çok kıymetli ve bu anlamda doktor beye ne kadar teşekkür etsek az. Allah, onun da karşısına kendi gibi iyi kalpli ve anlayışlı insanlar çıkarsın...
ha...a
Sayın ilyas hocam güler yüzünüz mesleki deneyiminiz , ilginiz ve alakanızla muhteşem bir insansınız.Kendimi gerçekten çok şanslı addediyorum. Sağlığıma yeniden kavuşturdunuz beni
Allah razı olsun sizden herşey için çok teşekkür ediyor işlerinizde kolaylıklar diliyorum
Müyesser Türer
.....
Wolf parkinson white sendromu için 11/01/2017 de Pr.dr.Ilyas Atar sayesinde çok başarılı bir ablasyon tedavisi oldum.Hocam o kadar deneyimli ki 15 dk da isi bitirdi maşallah diyoruz ilgi alaka dersek kendisi şuan güven hastanesinde Harika bir hastane inanılmaz bir ilgi var hoca deseniz boşuna macera aramayın İlyas Atar a muayene olabilirsiniz...Hocamdan Allah razı olsun gerçekten çok deneyimli bir doktor herkez tarafından övüldüğü kadar var herkeze çok teşekkür ediyorum...
m....l
Bilgi ve tecrübesiyle kalp çevremde show yapan, tek kelimeyle bir numaralı doktorum :)) tamamen ümidimi kestiğim hastalığımdan beni kurtardı. emeğine sağlık...
em...u
Ílyas hoca mesleki bilgi ve deneyimi kadar alcakgonullu ve sicak yaklasimi ile hastaya guven veren biri.rahatsizligim sirasinda ve tedavi surecinde gosterdigi mesleki ve insani davranisi icin kendisine tesekkur ediyorum.
ak...̇
Babam, annem ve bana göstermiş olduğu ilgi alaka ve insancıllığı, yaklaşırken hastasının önce moralinin yüksek olmasını sağlayan tavrı, hatırşinas oluşu ve doktor olmanın ötesinde bizden biri olarak hastasıyla ilgilenmesi doktorumuzun en öncelikli öğeleridir. yıllardır ailemin en güvendiği annemin dualarını düşürmediği, babama bir telefonu kadar yakın olan sevgili doktorumuza uzun ömürler ve başarılar dilerim. AKBAŞ AİLESİ
me...k
Hastalığım boyunca bana her konuda yardımcı olduğunuz için size çok teşekkür ederim son vermiş olduğunuz doğru kararlar sayesinde başarılı ameliyat geçirdim bundan dolayı size Allah'ım uzun ömür versin sizin gibi bir dokturum oldugu için kendimi çok şanslı hissediyorum size ömür boyu duaciyim size verilen puanlama 10 üzerinden 10 bile az Allahım sizi basımızdan eksik etmesiz Allah razı olsun
İlyas Atar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlyas Atar, Kardiyoloji. Size İlyas Atar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Anjiyografi, Holter Izlemi, Koroner Anjiyogram, Anjiyoplasti, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Kalp Pili Takılması, Efor Treadmil Testi, Geçici Kalp Pili, Aritmide Ablasyon Tedavisi.
İlyas Atar adresi nerede?İlyas Atar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çukurambar, Ulusoy Plaza, 1450 Sokak, No: 9/34 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlyas Atar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlyas Atar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İlyas Atar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlyas Atar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
İlyas Atar hangi dilleri konuşuyor?İlyas Atar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İlyas Atar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlyas Atar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlyas Atar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlyas Atar hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, İlyas Atar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlyas Atar hangi sigortaları kabul ediyor?İlyas Atar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kardiyologlar
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kardiyologlar