20'lik Diş Çekimi
Aligner ortodonti
İlyas Erkut Yılmaz Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Beyazlatma
Normal randevu
Pembe Estetik
Tam Diş Protezi
İlyas Erkut Yılmaz Muayenehanesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
si...r
Uzun zamandır aradığım güler yüz, güven, ilgi.. Şeffaf plak tedavisi için doktorumu sonunda buldum. Her aşamada yardımcı. Ve aşırı temiz, hijyenik. Şiddetle tavsiye ediyorum :)
pi....
Yaklasik 1yildir dishekimi arastiriyordum,arkadas cevremdede yeterince dishekimi var bu arada:) sayisiz doktorla gorustum inanilmaz korkuyordum dis tedavisinden.. genelde ticari yaklasimlarla karsilastim guven duygusu ve sesli dusunmesi,empati yetenegini İlyas Beyde yakaladim,3 implant25 porselen 5 zirkonyum tedavim yaklasik 3 hafta sonra tamamlanacak,inanilmaz profesyonel ve kendini yenileyen,esprili ve hijyenik bir hekim,tum is cevremi ve dostlarima guvenle referans oluyorum..Calisma arkadaslari,asistanlari cok nazik ve titizler..Kesinlikle PROFESYONEL ve İŞINI MUKEMMEL TAMAMLAYAN TECRUBE SAHIBI MESLEGINE SAYGILI BIR HEKIM..TESEKKURLER ILYAS DOKTORUM..
.....
Cok temiz hijyenik bir ortamda guler yuzlu personel eşliğinde gayet basarılı bir dis tedavisi oldum herkese tavsiye ederim.
İlyas Erkut Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlyas Erkut Yılmaz, Diş Hekimi. Size İlyas Erkut Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu, Lamina Uygulamaları, Pembe Estetik, Hassas Bağlantılı Protezler.
İlyas Erkut Yılmaz adresi nerede?İlyas Erkut Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gazi Mah. 1324 Sokak No 32 Talus Apt. Kat:2 D:4 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlyas Erkut Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlyas Erkut Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İlyas Erkut Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlyas Erkut Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İlyas Erkut Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlyas Erkut Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlyas Erkut Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlyas Erkut Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, İlyas Erkut Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlyas Erkut Yılmaz hangi sigortaları kabul ediyor?İlyas Erkut Yılmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Ak Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Ziraat Sigorta, Inter Partner Assistance, Vakıfbank Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.