Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Özel Deva Diş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi - Körfez Şube
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
Empress Porselen Kaplama
Estetik Dolgu
Estetik Porselen
Özel Deva Diş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi - Körfez Şube
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Komplikasyonlu Diş Çekimi
Zirkonyum
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
Özel Deva Diş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi - Körfez Şube
Diş eti çekilmelerim ve kanamalarım vardı. Tavsiye üzerine İlyas Bey'e gittim. Diş eti tedavi tedavim, diş temizliğim yapıldı. Ayrıca bir diş kaplama yapıldı. Normalde benim diş hekimi fobim vardır. Çok korkarım. Beni çok rahatlatarak, sakinleştirerek ilerledi. Her işlemi anlatarak bilgi vererek yaptı. Hastasına yaklaşımı ve ilgisi çok güzeldi.
Eşimin alt sol ve üst sağ dişlerinde sorun vardı. Tavsiye üzerine İlyas Bey'e ulaştık. Kanal tedavisi yapıldı. Eski kaplamalar çıkartıldı. 5 tane diş yapıldı. Tedavi süreci çok güzel geçti. İlyas Bey çok mükemmel bir doktor. Kendi ailesinden biri gibi görüp tedavi ediyor. İlgi ve alakası, hastasına saygısı çok güzel. Gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğimiz bir doktor.
y.....
Çok memnun kaldım hizmetten kanal tedavisi için kliniğe gittim İlyas beye yönlendirdiler daha sonra sürekli ona gittim memnun kaldığım için. Tedavimden sonra şikayetimde gerileme oldu memnunum.
t.....
Memnunum doktorumdan implant yapıldı iltihap vardı kaplamaydı dişlerim arkadaşımın tavsiyesiyle ulaştım film röntgen çekildi 20 yıldır kaplamaydı çekildi implant yapıldı 11 tane. Aşamalar devam ediyor sonuna geldik çokta güzel oldu memnunum. İlyas bey çok ilgileniyor inceliyor detaylara giriyor ben memnunum sağ olsun oradaki çalışanlardan da memnunum karşılamaları hizmetleri güzel etrafımdaki insanlara da tavsiye ediyorum.
ö.....
4 5 ay önce alt dişlerimi porselen yaptırdım referansla ulaştım kendisine açıkçası çok memnun kaldım herkese methediyorum ilgili çok iyi genç olduğunu fark ettim herkese çok güzel yaklaşıyorlar yardımcı oldular.
Diş doktorumu buldum diyebilirim ilk seferde 3 saat boyunca o koltukta kaldim kanal tedavisi estetik dolgu ve küretaj yapilmasina rağmen cok rahat geçirdiğim bir zamandi .ilgili güler yüzlü ve cok sempatik bir dr iyiki gitmişim ve herzamanda gönül rahatliğiyla giderim.
c....b
Diş çekimi için gittim.gayet memnun kaldım doktor beyin ilgisi ve işi gayet yerindeydi danışmadaki bütün çalışanlarin ilgisi de gayet güzeldi hepsine sonsuz teşekkürler
fa...a
Diş çekimi için gittim son derece memnun kaldım.seri bir şekilde anlamadan dişim çekildi.tesekkurler
İmplant tedavisi için gittim. Çok başarılı geçiyor. Çok ilgili ve titiz çalışan bir doktor. Hastaya tedavi hakkında detaylı bilgi veriyor. Aklımda soru işareti kalmadı. Tedavi boyunca herhangi bir sorun yaşamadım. Sıcak yaklaşımları hastayı rahatlatıyor. Çok memnunum hem tedaviden hem ilgilerinden hem de ortamdan.
z.....
Eksik dişler sebebiyle gittim. Tavsiye üzerine gittim. 2-3 dolgu, 3 kaplama, yarım üst damak yapıldı ve bir diş daha yapıldı. Kısa sürede bitti. Sonrasında bir diş daha çektirdim. Tedavi süreci de rahat geçti. İlyas Bey çok çalışkan, güleryüzlü bir doktor. Hastaya çok güzel davranıyor. Oğlum gibi sevdiğim bir doktordur.
İlyas Kocabuğa isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlyas Kocabuğa, Diş Hekimi. Size İlyas Kocabuğa tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
İlyas Kocabuğa adresi nerede?İlyas Kocabuğa şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akçay Mahallesi 439. Sokak No:2 Edremit
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlyas Kocabuğa isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlyas Kocabuğa online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İlyas Kocabuğa isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlyas Kocabuğa, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İlyas Kocabuğa isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlyas Kocabuğa bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlyas Kocabuğa ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlyas Kocabuğa hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, İlyas Kocabuğa hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlyas Kocabuğa hangi sigortaları kabul ediyor?İlyas Kocabuğa tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.