hü...s
Çok uzun zamandır (8 yıl) herhangi bir jineloga gitmedim. Dün ve bugün hastanız olarak geldim.Verdiğiniz ilaç ve tedavi yöntemiyle iyileşirim veya iyleşmiyebilirim ama benim dikkat etmek istediğim nokta bir çok doktor gibi olmadığınızdır.Beliki bu kadar çok çalışma sırasında insani değerlerinizi yitirmeyip gerçekten hastalarınıza önem veriyorsunuz.
se...r
ilyas bey sizin verdiginiz tavsiyeleri çok dikkate alıyorum. En son mayısta bitti ilacım ve mayısın başından beri hasta olmuyorumm .. Lütfen cevap verin ne yapmam gerekiyo Cok agrım var halsizlikk ayaga kalkamıyorumm
se...a
Smear testimin sonucunu size gosteremedim izinli oldugunuz icin testimde INFLAMASYONA SEKONDER REAKTIF HUCRESEL DEGISIKLIKLER pap smear diye yaziyor bunun anlamini yazabilirseniz sevinirim..
fi...z
insanı güzelce dinleyip cevap veriyor
vi...n
ÖNCELİKLE İNSANİ YÖNDEN ÇOK İYİ VE KENDİSİNİ YETİŞTİRMİŞ BU BİLGİSİNİDE BAZI DOKTORLAR GİBİ KENDİSİNE SAKLAYIP GEÇİŞTİRMİYOR İNSANLARI SON DERECE BİLGİ VERİYOR AÇIKLAYICI KONUŞUYOR ESKİDEN MUAYNANESİ VARDI FAKAT DEVLET HASATANESİNDEKİ HASTALARINADA EŞİT DAVRANIYOR BUDA BİR ERDEM GÜNÜMÜZDE BİR DOKTOR İÇİN ÇOK MEMNUNUM AYRICA KIZIM ŞUAN 3,5 YAŞINDA:)
em...r
rahatlıkla derdımı anlatabılıyorum ve cok guzel dınlıyor ve yönlendiriyor
İlyas Tunç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlyas Tunç, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
İlyas Tunç adresi nerede?İlyas Tunç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İsmet Paşa Mahallesi İzmit Karayolu 3.Km Çiftlikköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlyas Tunç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlyas Tunç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İlyas Tunç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlyas Tunç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlyas Tunç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlyas Tunç hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, İlyas Tunç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları