Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Op. Dr. İmran Ayhan Kadın Sağlığı ve Estetiği Kliniği
Op. Dr. İmran Ayhan Kadın Sağlığı ve Estetiği Kliniği
2003 yılında İstanbul Üniversitesi, ÇAPA TIP Fakültesi'inden mezun oldum.
Ardından Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlığı dalında, Tıpta Uzmanlık Sınavını kazandım. 2009 yılında, İstanbul Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği’nde eğitimimi tamamlayarak; Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldum.
Devlet hizmeti yükümlülüğü nedeniyle, 2009 yılında Van ili Erciş Devlet Hastanesi'ne Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak atandım.
2012 yılından 2017 yılına kadar Şanlıurfa'da Özel Academia Hastanesi'nde çalıştım.
2017 yılından 2021 yılına kadar Şanlıurfa'da Özel Lotus Hastanesi'nde çalıştım.
2021 Yılından bu yana Kendi Kliniğimde mesleğimi sürdürmekteyim.
Ürojinekoloji ve pelvik taban cerrahisi alanında eğitim ve deneyimlerimi geliştirdim. Pelvik taban organlarında karşılaşılan; İdrar kaçırma, aşırı aktif mesane sendromları, pelvik organ sarkması, vajinal şekil bozukluğu ya da fonksiyonlarının kaybolması gibi şikayetlerin tedavisini yapmaktayım.
Vajinismus Tedavisi ile ilgi ileri düzey eğitimler aldım. Öğrendiğim ve zamanla tecrübe ettiğim kendime ait yöntemlerle kadınların vajinismus’u kolay, ağrısız, zahmetsiz ve konforlu bir şekilde aşmalarını sağlıyorum.
ö....k
İmran Hanım'a enfeksiyon şüphesiyle gitmiştim. Kendisi çok ilgili, sorularınızı rahatça sorabiliyorsunuz. Her şeyi detaylıca anlattı. Tedavimi yaptı.
ş.....
Gebelik takibi için gidiyorum.Gayet memnun kaldım. Her sorumuza ayrıntılı ve çok güzel yanıtlar aldık. Tüm endişelerimizi önemsedi ve tek tek açıkladı. Tüm ekibi samimi, güler yüzlü ve ilgiliydi.
m....y
İlk gittiğimiz günden beri çok memnunuz. Gerek klinik ortamı gerek girişte karşılayan çalışanlr gerek güler yüzü ve sakinliği…. Son model teknoloji ürünlerle çalışması da ayrıca etkiledi. Bebeğimizi çok daha net görebiliyoruz böylece. Konuşup danışabileceğimiz vaktimiz oluyor. Sakince Dinliyor ve cevaplandırıyor. Çok memnunuz insallah bebeğimizi de sağlıkla elimize almamıza vesile olur
be...
Hamileliğimin başlangıcından bu yana İmran hanıma gidiyoruz. Hem kendisi hem çalışanları çok güler yüzlü ve ilgililer. Doktor hanım siz sormadan aklınızdaki bütün soruları detaylı bir şekilde cevaplıyor açıklıyor. En sevdiğim yanı kendisi bir sorun görmese dahi bizim içimiz rahatlasın diye gerekli bütün tetkikleri istiyor ve tek tek inceliyor. İlk gebeliğim normal olarak insanın kafasında bazı soru işaretleri oluyor ama doktor hanım sayesinde aklınızdaki bütün olumsuzluklar gidiyor dolayısıyla bu süreci daha huzurlu ve rahat geçiriyorsunuz. Ayrıca kurum olarak çok hijyenik ve ferah bir ortam var. Ben her açıdan çok memnunum bu süreci iyi ki İmran hanımla geçiriyoruz.
ç....k
Çok iyi Güler yüzlü bir doktor ilk çocuğumda tedavi sürecimizde sezeryande bizi hiç yalnız bırakmadı. O yüzden ikinci hamileliğimde yine İmran hanımı tercih ettim çok memnunum
k.....
İlk defa bugün muayene için gittik. Şık, temiz. Güler yüzlü insanlar, sakin bir ortam. Doktorumuz çok güler yüzlü olmasa da çok olumlu ve rahatlatıcı bir yapısı var. Tüm süreci çok güzel açıkladı, sabırla sorularımızı yanıtladı. İlk gebeliğim için çok rahatlatıcı konuştu. Çok memnun kaldık
e....k
İmran Hanım’la tanıştığım için çok mutluyum. Hamileliğimin daha 5. haftasındayım. Yaklaşımı, durumla ilgili açıklamaları beni çok memnun etti. Çok anlayışlı, sakin biri ve bu bizleri de olumlu etkiliyor. Kaygılarım vardı, içimi inanılmaz rahatlattı.
el....
İmran hanıma hamileliğimin başından beri kontrole gidiyorum gerçekten işini severek yapan biri kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ediyorum , sorduğunuz her soruya özenle cevap veriyor , randevunuz kaçta ise o saate hiç beklemeden muayene olabiliyorsunuz , ilgili ve güleryüzlü , pozitif enerji sahibi diyebilirim
a....ç
İyiki sizi tanimisim İmran Hocam evlendiğimden beri geçmeyen tam bir baş belasi vajinal enfeksiyonum artık tamamen bitti diyebilirimgitmedigim doktor kullanmadığım fitil ilaç iğne kalmadı sanırım femilift lazer uygulamasında bile tam fayda alamayinca tamamen ümidimi kaybetmiştim PRP uygulaması ile yeni Bir tedaviye başladıktan sonra ilk seansta bile bıçak gibi kesilen akıntı ve kötü koku bütün yaşama sevincimi geri verdi sanki çünkü o yoğun koku yüzünden topluma bile çıkmak istemiyorum cinsel yaşamımda da haliyle sıkıntılarım vardı isteksizlik kuruluk ve ağrı şimdi bunların hiçbiri yok her şey çok guzel İmran hocam ve güler yüzlü ekibi bütün övgüleri hak ediyor Allah ondan razı olsun benim durumumda olan eminim bir sürü kadın vardır derman aramaktan vazgeçmeyin İmran Hocama gelin cinsel yaşamınız da renklensin
d.....
Ben Labioplasti islemi yaptirdim 11 Kasimda, ciddi anlamda kotu bir görüntüm vardı. Suan tamamen iyilestim, surec iyi gecti. Eskisine gore goruntum cok iyi fakat cok minik bir asimetrik farklilik var, tamamen bir eşitlik yok, tek sıkıntım bu.
İmran Ayhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İmran Ayhan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size İmran Ayhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu.
İmran Ayhan adresi nerede?İmran Ayhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şenevler Mahallesi, 6106. Sokak, No:38BA Şanlıurfa
Adresine gitmek zorunda kalmadan İmran Ayhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İmran Ayhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İmran Ayhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İmran Ayhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
İmran Ayhan hangi dilleri konuşuyor?İmran Ayhan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İmran Ayhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İmran Ayhan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İmran Ayhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 161 hasta / danışan, İmran Ayhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şanlıurfa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Anadolu Hayat Ve Emeklilik kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları