ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Nöropsikolojik Değerlendirme
Nöropsikolojik Testler
Uzm. Kl. Psk. İmran Kokoz Yahşi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Stroop Test
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
b....)
İmran Hanım çok kaliteli, çok güler yüzlü, işinin ehli bir psikolog. Ben çok memnunum. Hemen hemen 1 seneye yakındır kızım için görüşme sağlıyoruz. Bayağı korkuları vardı onları yendi. Gözle görülür değişimi fark ediyorum. Kendisi gerek kalmadığını ve seanslarımızı sonlandıracağımızı söyledi. Son 1 kez daha gideceğiz.
h....)
Ben çok memnun kaldım. Şu anda devam etmiyoruz ama gerekirse yine randevu alırım. Çocuklarım kendisini çok seviyorlar, onunla konuşmaktan çok memnunlar. Çok yardımcı oldu. 2 çocuğuma randevu almıştım. Oğlumda şiddetle, öfkeyle alakalı 1 ay görüşme sağladılar. Kızımında okul arkadaşları, sosyalleşmeyle ilgili olarak 2-3 ay görüşme sağladılar. Çocuklarıma çok iyi geldi. Kendisi çok yardım etti. Seanslarımızdan çok memnun kaldık. Yine devam edeceğiz.
h....)
Gayet iyiydi ve biz çok memnun kaldık. İmran Hanım işinde gerçekten çok başarılı bir hocamız. Oğlum için çok yardımcı oldu. Bizi çok güzel yönlendiriyor. 3 aydır hemen hemen gidiyoruz. Verdiği tavsiyeleri uyguladığımız zaman çok güzel ilerlemeler gördük.
ş....)
İmran Hocadan çok memnunuz, çok iyiydi. Aile olarak evde nasıl oynayacağımızı, göz temasını nasıl kuracağımıza dair bize de eğitim verdi. Kızımla ilk dakikadan hemen kaynaştı onun seviyesine inerek konuştu ikna etti. Kızımda giderken çok mutluydu. 5-6 seans görüşme sağladık. Çocuğumda hafif otizm, gelişim geriliği vardı yeni oyunlar oynamaya başladı. Biz yanlış sesleniyor döner diye ismiyle yüksek sesle sesleniyorduk ama kendisi daha az seslenin kızım, canım, bitanem diye hitap edin dedi kızım bir tık daha dönmeye başladı. Oyunları işlevine göre oynamıyordu şu anda daha iyi. Yapboz yapmıyordu şu anda hangi yapbozu koyarsanız hemen yapıyor. Kendisi çok cana yakın, o kadar içten ve samimi birisi.
Kızımın baş edemediği kaygıları icin gidiyoruz İmran Hanım'ın yanına. Kızıma her şeyi onun anlayabileceği şekilde anlattığı için kızım bu düşüncelerden kurtulacağını inanarak gidiyor görüşmelere. Henüz 2 kez görüştük fakat kızım çok severek gidiyor.Eminim çok faydasını göreceğiz.
Kendisinden çok memnunuz faydasını gördük.Çocuğum daha sakinleşti kendisini daha iyi ifade edebiliyor kendisine olan güveni arttı.Kendisi eskiden oğlumun doktoruydu kliğe yanına gidiyorduk çok iyi çocukla teması çok iyi çok sabırlı ve hoş düzenli birisi.
k.....
Kolaylıkla iletişim kurabildiğim ve bana yaklaşımını sevdiğim bir psikoterapist. Sorduğu doğru sorular ile düşündürerek farkındalık kazanmama yardımcı oldu.
Hasta
Kızımın akran zorbalığı ve okulla ilgili problemleri vardı. İmran Hocamla kızım yeni tanışmasına rağmen güvenerek tüm sıkıntılarını rahatlıkla paylaştı. Kızım rahatlamaya başladığını dile getirdi. Yaklaşımı sabırlı ve çok sıcak. İmran Hocamıza çok teşekkür ederiz.
Oğlumda epilepsi ve gelişim geriliği vardı.Ímran Hanımla tanıştığımız da samimi ve ictenligiyle bize yardımcı oldu.Nasil davranmamız ve nasıl bir yol izlememiz gerektiğini bize göstererek çok güzel ilerlemeler kaydettik.ayrica floortime eğitim verdi.Sabri içtenliği ve verdiği güven duygusu bambaşka iyiki onunla yollarımız kesişti.
ol...
İmran hanımla geçen sene tanıştık. Çok simpatik bir hanım efendı ve harika bir uzman.Çok anlayışlı ve sabırca davranan, Dikatle dinliyen,seansın saat geçtı halde, sorulara cevapları vermeden, yorum yapmadan seansı bitirmez. Seans dışında da telefonla herzaman ileteşim oluyor. Çok yoğun günleri bile mutlaka dönüş yapar. Çocukları çok seven bir doktor. Dikkat eksikliği ve geperaktif sendromu için İmran hocaya gittık. Oğluşum onu çok sevdı.. Sabırsızca seansları bekledı. Yaklaşık 1 yıl tedavi desteği alıyorduk.Bize çok faydalı oluyor. İmran hanım İstanbuldan ayrıldı için, çok üzgünüz.Ama o bizi unutmuyor, bizde onuda unutamiyoruz.
İmran Kokoz Yahşi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İmran Kokoz Yahşi, Psikoloji. Size İmran Kokoz Yahşi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Denver Gelişim Tarama Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi.
İmran Kokoz Yahşi adresi nerede?İmran Kokoz Yahşi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üsküdar İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İmran Kokoz Yahşi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İmran Kokoz Yahşi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İmran Kokoz Yahşi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İmran Kokoz Yahşi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
İmran Kokoz Yahşi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İmran Kokoz Yahşi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İmran Kokoz Yahşi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İmran Kokoz Yahşi hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, İmran Kokoz Yahşi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İmran Kokoz Yahşi hangi sigortaları kabul ediyor?İmran Kokoz Yahşi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu