20'lik Diş Çekimi
dentgroup bağdat caddesi ağız ve diş sağlığı merkezi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Estetik Porselen
Kök Kanal Tedavisi
Lamina Uygulamaları
Pembe Estetik
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
dentgroup bağdat caddesi ağız ve diş sağlığı merkezi
Ben kendisinden çok memnunum.Ailecek İmren hocaya gidiyoruz.Herkese de tavsiye ederim.Dolgu ve kanal tedavisi yapıldı.Bana bir arkadaşım tavsiye etti bu nedenle gittim.Çok başarılı bir işlem gerçekleştirdi bu nedenle gitmeye devam ettim.Şikayetim ve tedavim hakkında detaylı bilgilendirildim.İyi ki İmren hocayı referans olarak vermişler. İşinin ehli bilinçli bir doktor.
Ben dişçimden memnun kaldığım ve yıllardır gittiğim bir doktor herkese tavsiye ederim.Diş ağrısı,diş çürüğü ve genel olarak dişle ilgili problemlerimde gidiyorum.Şikayetim ve tedavim hakkında detaylı bilgilendirildim.Gayet kısa bir biçimde beni rahatsız etmeyecek şekilde kısa bir vakitte tedavim yapıldı.
l.....
Kesinlikle her türlü her zaman güvenilecek bir hekim olduğunu düşünüyorum.Dolgu,diş çatlağı, diş çekme,diş temizliği ile gittim.Aynı zamanda aile doktorumuz.Tedavim olumlu sonuçlandı kontrollerime düzenli olarak gidiyorum.
Bugüne kadar gördüğüm en iyi diş doktoru.Dolgu tedavim için tercih ettim.Eli hafif.Şikayetim ve tedavim hakkında detaylı bilgilendirildim.Tedavim çok iyi sonuçlandı.
Ben çok uzun zaman kendisİnin hastasıyım.Diş etlerimde kanama ve çekilme vardı bunları düzeltmiştik.Bir de rutün tüm tedavilerimi yaptı.Saygılı .Randevuma saatinde katılıyorum..Kendisinin ilgi alanı dışında olanları ve yapmam gerekler hakkında doğru bir şekilde yönlendiriyor.Şikayetim ve tedavim hakkında her zaman bilgilendirildi.Bütün aşamalarla ilgili neler yapılacağı hakkında detaylı bilgi verdi.Tedavim başarı ile sonuçlandı.Bir sıkıntı sorunum yok şimdi kontrollerime gidiyorum.
Referans üzerine gitmiştim.Dişimdeki şekil bozukluğu ve estetik amaçlı gittim.Her türlü hizmetinden memnunum.Şikayetim ve tedavim hakkında detaylı bilgilendirildim.Tedavim çok iyi sonuçlandı.
f.....
İmren hoca çok başarılı,çok güler yüzlü bir insan.İşinde başarlı bir doktor.Dişle ilgili tüm şikayetlerimde gidiyorum kendilerine.Şikayetim ve tedavim hakkında çok detaylı bilgilendiriliyorum.Diş estetiği yaptırdım.Tüm bakımlarımı kendilerine yaptırıyorum.
Ben 1.5 yıldır hem muayene oluyorum,hem diş yaptırıyorum.Bu süreçte hem güler yüzlü hem işine olan sevgisini her aşamada hissediyorum.Herhangi bir sorun olduğunda hemen telafi ediyor, hasta memnuniyetini üst seviyede tutuyor.Özenli ve düzenli çalışıyor .Şikayetim ve tedavim hakkında detaylı bilgilendirildim.Tedavim olumlu sonuçlandı,şu anda memnunum.
İmren Hocaoğlu Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İmren Hocaoğlu Yılmaz, Diş Hekimi. Size İmren Hocaoğlu Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu, Pembe Estetik.
İmren Hocaoğlu Yılmaz adresi nerede?İmren Hocaoğlu Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Caddebostan Mahallesi Bağdat Caddesi No:310/4 Cemilpaşa Apartmanı Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan İmren Hocaoğlu Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İmren Hocaoğlu Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İmren Hocaoğlu Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İmren Hocaoğlu Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İmren Hocaoğlu Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?İmren Hocaoğlu Yılmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İmren Hocaoğlu Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İmren Hocaoğlu Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İmren Hocaoğlu Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İmren Hocaoğlu Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, İmren Hocaoğlu Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Kadıköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Kadıköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Kadıköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Diş Hekimleri
Kadıköy bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Kadıköy bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Diş Hekimleri