İstiklal Cad.No:127 Gemlik Muammer Ağım Dvh, Gemlik, Bursa
ce...e
İnan Bey ,n hastası olduktan sonra hayatım değişti. kendisi kararlılıkla beni destekledi ve çözümü artık olmicak dedğim bir rahatsızlığımı tedavi etti. Allah önce ondan sonra beni tedavi noktasında hep destekleyen eşimden razı olsun. Kendisi şu an Jimer de çalışıyor . mükemmel derecede işini iyi yapan bir doktor şiddetle tavsiye ediyorum!!!
on...d
Ilgi alaka guleryuz meslek aski hersey ondabugune kadar gittigim onca dr onca para o kadae luzumsuzmus ki sayesinde anladim
on...r
ilgili bir doktor, detaylı muayene ediyor, hastalık ve tedavisi konusunda detaylı bilgi veriyor, iyi iletişim kuruyor, önerilerde bulunuyor. Ameliyat sonrasında telefon ile aramalarımda da hep yönlendirici açıklamalarda bulundu.
em....
Adam gibi adamdır. Hayatımda tanımış olduğum en samimi ve en içten yaklaşan, sanki bir akraba edasıyla hastasını karşılayan gerçekten kaliteli ve beyefendi bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.
ha...a
Kendisine çok borçlu olduğum bir doktor,kesinikle hastasıyla çok ciddi ilgileniyor.Tavsiye ediyorum.
İnan Keskin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İnan Keskin, Üroloji.
İnan Keskin adresi nerede?İnan Keskin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Cd. Çevre Yolu Üzeri Gemlik
- İstiklal Cad.No:127 Gemlik Muammer Ağım Dvh Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan İnan Keskin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İnan Keskin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İnan Keskin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İnan Keskin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İnan Keskin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İnan Keskin hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, İnan Keskin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.