Giresun Op.Dr. Ergun Özdemir Görele Devlet Hastanesi
Bozcaali Mah. Mehmet Burnu Op. Dr. Ergun Özdemir Dvh, Görele , Giresun
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
gö...ç
Harika bir doktor. doğumumda spinal anestezimi uyguladı . Bir yandan psikolojik olarak motive edip işlemi yaparken işlem sonrası verdiği morel ve aile sıcaklığı ile doğumumda çok büyük bir rolü var kendisine çok teşekkür ediyorum .
ed...b
Telefon numarası doğrulandı
Dr inan bey doğumuma girdi spinal anestezi ile dogum yaptım kendisinin pozitifliği ve hiç acı hissettirmeden spinalimi takmasından dolayı kendisine cok teşekkür ederim kendisine referans üzerine gelmiştik cok iyi bir anestezi doktoru
İnan Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İnan Kılıç, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon.
İnan Kılıç adresi nerede?İnan Kılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bozcaali Mah. Mehmet Burnu Op. Dr. Ergun Özdemir Dvh Giresun
Adresine gitmek zorunda kalmadan İnan Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İnan Kılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İnan Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İnan Kılıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İnan Kılıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İnan Kılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, İnan Kılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar