Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Tam Kapalı Bel Fıtığı Ameliyatı
Temporal Lop Rezeksiyonu
İzmir
Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)
Vasküler Cerrahi
Venografi
Ventriküloperitoneal Şant Uygulama
İzmir
Vns(Vagal Sinir Stimülasyon Tedavisi)
X-Ray
Yapay Mesane
İzmir
Yoğunluk Ayarlı Radyoterapi (Yart)
Şiroterapi(Sinir Dondurma)
/k.../
İnanç hocamla 6 ay önce yollarımız kesişti annemin omurilik ameliyatı sorunlu idi ve bize inanç bey i önerdiler muayenesine gittik o özgüven i bizi çok büyüledi ve annemin revizyon ameliyatını inanç beye yaptırmaya karar verdik ve ameliyat sonrası inanç bey ile birlikte çok zor bir tedavi süreci geçirdik anneme evlat bana kardeş oldu annem ölümlerden döndü inanç bey o meslek aşkı insan sevgisi ne isterseniz öyle adlandırın annem güzel annem önce Allah sonra inanç dokdorum sayesinde yine bizimle yine gülüyor merdiven çıkabiliyor namazını kılabiliyor inanç hocam annemin ikinci hayatını sana borçluyuz iyiki sizinle yolumuz kesişmiş iyiki annem sizin hastanız olduda hayata tutundu kimse acaba demesin op dr inanç çağıran muhteşem insan muhteşem ötesi doktor hocam dize minnettarız sevgiler
bu...ç
Başka bir hastanede başka bir cerrah tarafından 24.03.2022 de mikrocerrahi yöntem ile olduğum fıtık ameliyatı sonrası ağrılarım hiç geçmedi. 5 ay sonra Bel bölgemdeki opere diskte fıtık nüks etti. İnanç hocama danıştım. Muayenehanesine gitmem sonrasında da her akşam arayıp sordu, whatsapptan kontrollerini yaptı, takip etti . Mr görüntümü derinlemesine inceledi ve beni ömrüm boyunca rahat ettirecek ameliyatı titizce planladı. Sorunu kökten çözecek tüm müdahaleleri bana anlattı.. 12.09.2022 de geniş kapsamlı bir operasyon geçirdim. Bel kayması, patlamış fıtık, kanal darlığı ve daha nice sorunlarım vardı. 6 platin takıldı. 1 gün sonra da ayağa kalktım. Bacak ağrım yok, bel ağrım yok uyuşma hissizlik yok. Tam 1 hafta oldu şimdi daha da rahatım evimde her türlü ihtiyacımı rahatlıkla kendim görebiliyorum. İnanç hocam Hala her akşam durumumu sorup pansumanı kontrol ediyor her sorumuza yanıt veriyor. İyi ki İnanç hocayı buldum. İlk ameliyatım bana ders oldu asla İnanç hocaya danışmadan ameliyat olmayın. Elinize emeğinize sağlık
ab...i
Sayın Dr inanç hocama çok tesekur ederim .iki fıtığım ve bel kaymam vardı o kadar Dr gezdim hiç birisi o bölgeye bel kayma ve iki fitik mudahale edemem dedi en son Dr. inanç çağıran hocamla tanıştım ve mr kontrolünden sonra bütün Dr larin dediği gibi ameliyat dedi .ve olası riskler süreçler üzerine açıklamada bulundu .ilgisi bilgisi ve hasta üzerindeki takibi çok başarılı .ameliyat sonrası 6 vida olmasına bir ay sonrası koşma durumundayim herşey için çok tesekur ederim hocam ....
se...y
Eşimin boyun fıtığından felç kalacağını söyleyen diyer doktorların aksine yaptığı işlemle 3 gün sonra işe gonderdik Allah razı olsun
f ...
Beni bel fıtığı dan hepi topu 3,4 günde ayağa kaldıran doktora müteşekkirim. Çokcok iyi bir cerrah.
zü...a
Mükemmel bir doktor. Annemin beyintümörü ameliyatını gerçekleştirmişti ve çok şükür şuan çok sağlıklı. Kesinlikle tavsiye ediyorum, hem tecrübesi hemde insanlığı tarşılmaz bir hekim
ka...r
Kendisi ve tayfun Sinan hocam benim mucizemdir özellikle inanç hocam ilgisi ve ameliyatımı başarısı ile sağladığı güveni için çok teşekkür ediyorum beyinimdeki riskli ve benim için aksiliği çok olacak tümörü başarılı ve bana güven sağlayarak başarı ile aldı kendisini çok seviyorum başka doktorların riske alamadığı bir çok konuyu risk bile görmeyip bana psikolojik ve sakinlik konusunda sürekli destek sağladı çok sağolsun
Allah yar ve yardımcısı olsun , Dr Tayfun Dalbastı ile birlikte Ege Şehir Hastanesinde ameliyatıma girdi, sonrası da çok önemli büyük ilgi , her ikiside her duamda yer almaktadır , inanç bey müthiş bir doktor tarifte kelimeler kifayetsiz Allah binlerce kez razı olsun ... Naile ESER
c.....
Gerçekten müthiş bir doktor aynı zamanda müthiş bir kişiliği var.Bundan 3 yıl önce beyinle ilgili bir rahatsızlığım vardı gittiğim bütün doktorlar ameliyat derken durum kötü derken kendisi beni ilaç tedavisiyle iyileştirdi beni yeniden hayata bağladı kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır canım hocam inanç çağıran
ad...u
Ben izmirden Aybars,yaşım 39.Uzun zamandır baş ağrısıyla mücadele ediyorum ki öyle sıradan bi ağrı değil,gece uykudan uyandıran,şakağınıza bıçak saplayınca sanki ağrının geçeceğini zannetiginiz bi ağrı türü.İzmir ve İstanbul dahil birçok doktora muayene oldum bırakın tedaviyi,hastalıgın tanısını koyamadılar maalesef.Kortizonun yan etkilerinlede uğraşmak çabası.Derdi veren Allah dermanıda veren Allahım,sonunda karsıma İNANÇ ÇAĞIRAN'I çıkardı.Yapmıs olduğu operasyonla Çok şükür ağrılarımdan kurtuldum.İnanç hoca mütevazi,güleryüzlü,işinin ehli,hastasını basından sonuna kadar takip eden,GÜZEL İNSAN.....İnsallah inanç hoca gibi hekimlerin sayısı artar,canı gönülden herkese tavsiye ederim.Allahım tüm hastalarımıza şifa nasip etsin....
İnanç Çağıran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İnanç Çağıran, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size İnanç Çağıran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağrı Pompası, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Arteriografi, Baklofen Pompası Tedavisi, Beyin Anevrizması Onarımı, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Brakiterapi, Derin Beyin Stimülasyonu, Dikiş, Diskektomi.
İnanç Çağıran adresi nerede?İnanç Çağıran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan İnanç Çağıran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İnanç Çağıran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İnanç Çağıran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İnanç Çağıran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İnanç Çağıran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İnanç Çağıran hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, İnanç Çağıran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları