Tümünü gösterSigortasız hastalar
Tümünü gösterHizmetler
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Sanayi Mahallesi, Sultan Selim Caddesi, Ezberler İş Merkezi, No:31 Kat:2, İstanbul
Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Gecikmiş Konuşma Terapisi
Gelişimsel Dil Geriliği Terapisi
Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi
Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
ce...z
İnci Hanım, çok kısa sürede oğluma kendini ve eğitimi sevdirdi. Bu bizim için süreci o kadar kolaylaştırdı ki... Birkaç seans sonra harfleri çıkarmaya başladı ki biz bile inanamadık. Heves ve zevkle devam ediyoruz.
sr...k
Oğlum 4 yaşındayken ve sadece 20 kelimesi vardı. Terapi aldığımızda beridir kendisini çok güzel ifade edebiliyor. Bebek gibi konuşmuyor
İnci hanımla hala seanslarımız devam ediyor kendisini iyi ki tanıdık
o.....
İnci hanımla seslerde yaşadığım zorluklar üzerine tanıştık. Değerlendirmesinde hatalı telaffuzlarım belirlendi ve terapim planlandı. Çok hızlı ve faydalı bir terapi süreci oldu. Yaşadığım problem polislik mülakatlarına katılmamı etkiliyordu. Sonunda hallettik çok teşekkür ederim
ma...2
Kızım 1 yıldır takılmalarından dolayı çok şikayetçiydi. Okulunu etkilemeye başlamıştı. İncı hanımın desteğiyle takılmalarımız şuan hissedilmeyecek kadar azaldı. Kızımın hem özgüveni arttı hem de konuşmasıyla ilgili sorunumuz çözüldü.
se...i
8 yaşındaki oğlum için bu alan üzerinde uzmanlaşmış terapist arayisindaydik. Inci Hanima ulaştık kisa surede guler yüzüyle sorunumuz halloldu. cocuklara karşı tutumu oldukça başarılı:)
se...s
6 yaşindaki oğlum Selim'in kekemeliği için Inci hanim'a başvurduk. Açikcasi cok guvensiz ve tedirgindim. Kendisinin ogluma sevgi dolu ve profesyonelce yaklaşimi, sicak kanliliği guleryuzluluğu ile çok uzun ve basarili bir yol kat ettik...yaklaşik 9 aydır oğlumun dil terapisti. Ve Selim'de ki gelişme inanilmaz....
Selimin hep kendine guveni yerine geldi. Hemde kekemelikle nasil baş edeceğini ogrendi.
Bu uzun bir yol ve biz Inci hanım'in full desteğiyle o yolda çok basarili olduk....
Kendisine binlerce kez tesekkur ederiz...
İnci Doğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İnci Doğan, Dil ve Konuşma Terapisi. Size İnci Doğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Konuşma Terapisi, Gelişimsel Dil Geriliği Terapisi.
İnci Doğan adresi nerede?İnci Doğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sanayi Mahallesi, Sultan Selim Caddesi, Ezberler İş Merkezi, No:31 Kat:2 İstanbul
- Harbiye Mahallesi, no:9, Mim Kemal Öke Cd. İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İnci Doğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İnci Doğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İnci Doğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İnci Doğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İnci Doğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İnci Doğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İnci Doğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İnci Doğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, İnci Doğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Gecikmiş Dil ve Konuşma
İstanbul Konuşma Sesi Bozuklukları
İstanbul Akıcılık Bozuklukları
İstanbul Dil ve Konuşma Bozuklukları
İstanbul Artikülasyon Bozukluğu
İstanbul Çocukluk Çağı Apraksisi
İstanbul Fonolojik Bozukluklar
İstanbul Disleksi (Okuma Bozukluğu)
İstanbul Yarık Dudak-Damağa Bağlı Olarak Ortaya Çıkan Konuşma Bozuklukları
Daha fazla (15)İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri