nu....
Ilk jinekolog dr.um hamileliklerim dogumlarim ve kist ameliyatim yapan eli cabuk ,becerikli ,cook basarili bir doktordur kendisi.ben hep ozel muayenehanesine gitmisimdir. Inci hanimin en buyuk ozelligi konusunda cok ciddi olmasi hastasini hayati oneminin bilincinde cabuk tez canli maharetli bir doktor hizli karar verebilen becerikli bir doktordur .cokta tatlidirrr.
ez...i
İnci hocayı afaki olarak tercih ettim. Aslında kadın hastalıkları ile ilgili doktor konusunda her zaman çekimser ve korkak bir tarafım vardı ancak kendisi bu düşüncemi yenmemi sağladı. muayeneye girdiğim andan itibaren deneyimi ve tecrübesi ile sorunumu güzelce izah etti ve beni anlayabildiğini farkettim. neler yapabileceğimizi söyledi . bunun dışında 10 günlük bir tedavi programı verdi ve şuan daha iyi hissediyorum. 2 gün sonra kontrole gideceğim ve eskisi gibi çekinmiyorum . İlgi ve alakası için kendisine teşekkür ederim .
kk...r
Çok tatlı ve tecrübeli bir doktor. Onu tanıdığım için çok şanslıyım.
En ufacık sıkıntımız olsa gitmeye çekindiğimiz bu bölümü korkulu rüya olmaktan çıkaran bir jinekolog doktoru.
hu...t
Tecrübeli, güven veren ve kendinden emin çok tatlı bir doktor. Onu tanıdığım için şanslıyım.
mi...r
Çikolata kistim vardı ameliyat etti. Sonrasında ilaç tedavisi uygulayarak iyileştirdi. Çok memnunum, çok titiz bir doktor.
İnci Suna Narin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İnci Suna Narin, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
İnci Suna Narin adresi nerede?İnci Suna Narin adresini belirtmedi. İnci Suna Narin yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya İnci Suna Narin adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan İnci Suna Narin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İnci Suna Narin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İnci Suna Narin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İnci Suna Narin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İnci Suna Narin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İnci Suna Narin hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, İnci Suna Narin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.