Fatih Mah. Bor Merkez Fatih Sağlık Ocağı, Bor , Niğde
sü...n
Aralık 2011 de bir gözde görme kaybı dolayısıyla muayene olmştuştum.Sigarayı bırakmamı ve hemen hastahaneye yatmam gerektiğini tavsiye etmişti.15 gün yattım yapılan tetkikler ve uygulanan tedavi neticesinde görme kaybım giderildi ve taburcu oldum.3 ayda bir kontrole gidiyorum.Halen herhangi bir şikayetim yoktur.Sayın hocama çok teşekkür ederim.
sü...n
ol...l
Kendisi hem mesleki olarak çok bilgili birisi hemde insan olarak eli öpülesi birisidir. Kesinlikle tavsiye edeceğim bir doktordur. Normalde insanlar haklı olarak sunulacak tedavi önerilerine 2 kere düşündükten sonra karar verirler. İnci Hanım'ı tanıdıktan sonra gözüm kapalı evet diyebilirim. Tüm doktorlarımıza örnek olması temennisiyle
İnci Ulu Güngör isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İnci Ulu Güngör, Göz Hastalıkları.
İnci Ulu Güngör adresi nerede?İnci Ulu Güngör şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fatih Mah. Bor Merkez Fatih Sağlık Ocağı Niğde
- Körfez Mahallesi 19 Mayıs Üniversitesi Atakum
Adresine gitmek zorunda kalmadan İnci Ulu Güngör isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İnci Ulu Güngör online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İnci Ulu Güngör isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İnci Ulu Güngör bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İnci Ulu Güngör ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İnci Ulu Güngör hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, İnci Ulu Güngör hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.