Karaağaç Mahallesi 105. Cadde No:192 Kat:1, Isparta Merkez, Isparta
Çocuklarda Yeme Problemleri
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Psikolog İpek Akalp Kliniği
Klinik alanda Dr. Deniz Erkal'ın Davranışsal ve Bilişsel Terapiler Merkezi ve Isparta şehir Hastanesi'nde Stajyer Psikolog olarak görev alan Psk. İpek Akalp, mesleki çalışmalarına Psikoloji Isparta Merkezi'nde devam etmektedir.
b ...d
İpek Hanım gayet ılımlı, sabırlı bir uzman. Görüşmeler sırasında gerçekten dinlendiğinizi anlıyorsunuz. Seanslar sonrasında kendimi çok daha iyi hissediyorum. Güler yüzlü ve kibar birisi. Hiç endişeniz olmadan rahat bir şekilde başlayabilirsiniz.
i.....
İpek Hanıma tükenmiş hissettiğim ve nasıl hareket edeceğimi bilmediğim panik halinde olduğum kötü bir zamanda gitmeye başladım. Ve sakinleşip daha mantıklı adımlar atabilmem için bana çok yardımcı oldu. Sürekli kendimi telkin ederek İpek hanımın yol göstericiliğine de güvenerek yoluma devam ediyorum. Ben çok memnun kaldım. Herkese tavsiye edebilirim :)
ö....)
Kendisiyle 4 seans görüşme sağladık. Ergenlik dönemindeki oğlumla ilgili sıkıntı vardı. 4 seans görüşme sonucunda toparladık. Çocuk kendisini iyi hissettiği için devam etmedik. Tekrar böyle bir sıkıntı olursa görüşme sağlarız diyerek seanslarımızı sonlandırdık. İpek Hanım bize iyi yaklaştı. Aile ve çocukla ilgilendi. Herhangi bir sıkıntımız yok. Rahatsız olduğumuz bir durum olmadı.
Kendisinden gayet memnunuz. İpek Hanım gayet ılımlı, sabırlı bir uzman. Kendisinden oğlumuz için 1 aydır danışmanlık hizmeti alıyoruz ve devam edeceğiz. Görüşmelerimizden sonra çocuğum daha rahatladı. Çok daha iyi kendisini ifade edebiliyor. Soruna tam ulaşamadık ama kendiside belirli bir süre geçmesi gerektiğine dair bizi bilgilendirdi.
ha...a
İpek Hanıma kaygı,stres ve ders çalışamama gibi konularda yardım aşmak için başvurmuştum. Kendisi detaylı açıklamalarla ve güler yüzüyle önümdeki sis bulutunu dağıttı ve bana yön gösterdi. Kendisine çok teşekküt ediyorum
n....s
Anksiyete nedeniyle İpek Hanımla iletişime geçtim seanslara başladığım günden bu yana çok büyük ilerleme kaydettim İpek Hanım alanında çok iyi ve kendini geliştirmekten olan bi doktor herkese tavsiye ederim.
d.....
Yaşadığım kayıplar sonrasında görüşmeye başladım. Yaklaşık 3 aydır devam ediyorum. Görüşmeler sırasında gerçekten dinlendiğinizi anlıyorsunuz. Seanslar sonrasında kendimi çok daha iyi hissediyorum. Güler yüzlü ve kibar birisi. Hiç endişeniz olmadan rahat bir şekilde başlayabilirsiniz.
oğ...
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine İpek Hanımla kaygılarımı yönetememe problemlerim üzerine terapiye başladım. Her görüşmede kendime bir şeyler katıp yanından ayrılıyorum, çok iyi yönde ilerleme kaydettiğimizin farkındayım. Bu sebeple görüşmelere kendi isteğim ve inancımla gidiyorum. Sıcakkanlılığı, güler yüzlü oluşu ve işindeki başarısıyla bana yön gösteriyor. Kendisinden çok memnunum, bu zamanlarda kendimi ifade edebilmek, sorunlarımı paylaşabilmek benim için çok önemli ve İpek Hanım sayesinde çok rahat kendimi aktarabiliyorum. Ben arkadaşımdan sayesinde kendisiyle tanıştım, başkalarınada tavsiye ederim.
s....n
İpek Hanımla seansımdan çok memnun kaldım. Güvensizlik problemim ve aşırı düşünmekten dolayı kendisine danıştım. Gerçekten etkili bir seans oldu. Kendimi anlayabilmem ve sorunlarımı çözebilmem adına gerçekten etkili oldu.
a....̇
Çocuğumun tırnak yeme ve koparma davranışları için görüşmeye geldik detaylı açıklamalardan, aldığımız oyun terapisinden sonra çocuğum gelişme kaydetti her aşamada doktor hanım bizleri bilgilendirdi teşekkür ediyoruz.
İpek Akalp İnal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İpek Akalp İnal, Psikoloji. Size İpek Akalp İnal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi.
İpek Akalp İnal adresi nerede?İpek Akalp İnal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Karaağaç Mahallesi 105. Cadde No:192 Kat:1 Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan İpek Akalp İnal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İpek Akalp İnal uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İpek Akalp İnal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İpek Akalp İnal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
İpek Akalp İnal hangi dilleri konuşuyor?İpek Akalp İnal ile İngilizce, İspanyolca dilinde konuşabilirsiniz.
İpek Akalp İnal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İpek Akalp İnal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İpek Akalp İnal hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, İpek Akalp İnal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Isparta Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Isparta Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Isparta Aile İçi İletişim Sorunları
Isparta Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Isparta Majör Depresif Bozukluk
Isparta Ağlama ve Öfke Nöbetleri