- Depresyon
Yas Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
Şema Terapi
me...r
Ipek Hanim önce başka bir kurumda danışmanlık aldığım bir psikologtu, cok memnun kaldığım icin kendi merkezini açtığında da devam ettim. Depresyon, anksiyete ve sosyal ilişkiler konusunda bana çok yardımcı oldu ve kendime bakış açımın değişmesini sağladı. Ipek hocamla yaptığımız 1 görüşme bile benim için hep olumlu oldu. Eger benzer sorunlardan muzdaripseniz kesinlikle kendisine danışmanızı öneririm. Sevgiler Ipek hocam
• • Psikoloji Randevusu •
İpek hoca Allah’ın bana gönderdiği yardım eli. Kendimi tanımamı ve sevmemi sağladı, onu çok seviyorum.
• • Psikoloji Randevusu •
O
o.....
Karşılıklı konuşma ve kişinin kendini ifade etmesine olanak sağlayan, naif bir ses tonuyla yatıştırıcı, sakinleştirici özelliği çok iyi ama bunun yanında bu özelliğinden dolayı bazen konuşurken olaydan başka şeyler düşünmeye başlıyorsunuz. Ben bağımlılık konusunda yardım almıştım kendisinden bağımlılıklarımız konusunda yardım almak isteyenlere tavsiye ederim.
Fotoğrafa aldanmayın daha da güzel.• • Bağımlılık Terapisi •
İpek Armutlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İpek Armutlu, Psikoloji. Size İpek Armutlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Randevu, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Moxo Dikkat Ölçme Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Aile İçi İletişim Sorunları, Tematik Algı Testi (TAT), Online Terapi.
İpek Armutlu adresi nerede?İpek Armutlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan İpek Armutlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İpek Armutlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İpek Armutlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İpek Armutlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
İpek Armutlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İpek Armutlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İpek Armutlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, İpek Armutlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.