2002 yılında Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği fakültesinde eğitimine başlamış,2008 yılında mezun olmuştur.
2008-2013 yıllarında KTÜ Çocuk Diş Hekimliği doktorasını tamamlayarak Pedodonti Uzmanı ünvanını almıştır.
2013-2023 yıllarında RTEÜ öğretim üyesi olarak çalışmıştır. 2021 yılında oyun terapisi eğitimi almıştır. 2022 yılında doçent unvanını almıştır. Pekçok akademik ve klinik çalışması bulunmaktadır. Dişhekimliğinin önde gelen dergilerinde makaleleri, bilimsel kitaplarda bölüm yazarlıkları bulunan Doç. Dr. İpek ARSLAN ayrıca kurs ve konferanslarda da yer almıştır.
Çocuk ve koruyucu dişhekimliğinin tüm alanlarında 15 yıldır çalışmakta olup, dental anksiyete, genel anestezi ve sedasyon altında diş tedavileri, estetik diş hekimliği, diş kırıkları ve ağız yaralanmaları, koruyucu ortodontik tedaviler klinik ilgi alanları arasında yer almaktadır. Yetişkin hastalarda da tedavilerini gerçekleştirmektedir.
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
Ağız Bakımı Eğitimi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Tümünü gösterSigortasız hastalar
Barbaros Mah. Troya Cd. No:38, Çanakkale
gmb
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
Ağız Bakımı Eğitimi
Sakarya Adatıp Hastanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Diş X-Ray
Diş Çekimi
Erken Ortodontik Tedavi
Sakarya Adatıp Hastanesi
Fissür Örtücü (Fissur Sealant)
Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Estetik Dolgu
Çocuklarda Yer Tutucular
ha...a
Diş çekimi için gittik 15 dakika gecikmeli alındı, ayrıca narkoz sonra 35 dakika bekletildik diş çekimine kadar böyle birşey hiçbir klinikte görmedim
gö...n
Oğlumun diş iltihaplanması ve çürükten dolayı götürdüm. İpek Hanım'ın çocuğa yaklaşımı gerçekten harikaydı işinde profesyonel olduğu aşikar işlemleri kolay bir şekilde tamamladı. Böyle hekimlerin varlığı bize güven veriyor.
el...
Ipek hanim tarafindan dişlerime kanal tedavileri ve dolgular yapildi ve sonrasinda en ufak agri aci hissetmedim ki en çok tedirgin olduğum konuydu bilgilendirme ve planlama ile sorunsuz bir tedavi surecim oldu memnun kadim
go...n
Hem benım hem kızımın doktoru. 5yaşındakı kızım farklı zamanlarda 3dolgu 2diş çekimi yaptırdı. Kızımda hiçbir korku endişe olmadan güvenle gittiği bir doktor. Çocuklarla iletişimi mükemmel. Kızımın diş tedavisine gülerek gidip yüzünde boyamalar yapılmıs mutlu kucuk hedıyelerle döndüğü bir doktor. Karşılaştığımız için çok şanslıyız.
z....g
Kendisine çocuğumuz için kaplama işlemi yaptırdık, hala da tedavimiz devam ediyor, son bir dişimiz kaldı. Kendisi çok naif biri, hastasına çok hassas bir şekilde yaklaşıyor, benim çocuğum iğneden korktuğu için kendisini tercih etmiştik, kullandığı teknolojik aletler sayesinde çocuğum iğne görmeden rahat bir şekilde tedavisini olabiliyor, psikolojisi etkilenmiyor ve acıyı hissetmiyor, bu anlamda kendisinden çok memnunuz.
i̇...g
İpek hanıma çocuğum için kanal tedavisi işlemi yaptırdık ve gayet memnunuz. Kendisinin çok iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum, oğlum da bu süreçte kendisinden çok memnun kaldı, tedavi sürecinde herhangi bir sıkıntı yaşamadık, hala da kontrollerimiz devam ediyor.
a...
İpek hocaya kızım için başvurduk. Kızımın 4 kalıcı dişine dolgu yapıldı. Hem kızımla iletişim kurması bilgi ve tecrübesi harika. Kızıma iğne yapacağını ikinci randevuda belirtmedi o yüzden biraz hazırlıksız yakalandı. Son randevu da o hazırlıksız anını tekrar yaşarım diye düşündü ama yine de süreci iyi yönetti hocamız. Teşekkür ederim. Hocamız gayet iyi iş çıkardı. İğneyi sevmiyor çocuklarımız. Ama bu gerçeği paylaşmak daha isabetli olur. Çocuk nasıl bir acı çekeceğini psikolojik olarak kendini hazırlar. Ayrıca müzikli iğne kullanımını çok beğendik. Memnun kaldık. Tavsiye ederim.
y...
İpek Hanım'a çalıştığı klinikten ulaştık. Kızımın diş ağrısı sebebiyle başvurduk. Doktorumuzun yaklaşımı kızımla iletişimi o kadar içten ve iyiydi ki bütün diş sorunlarımızı halletti. Hiç tereddüt etmeden gidiyor kızım. Çok memnunuz Doktor hanımdan. Çocuklara karşı yaklaşımı ve onlara konuşma tarzı en beğendiğim özelliği. Herkese hiç düşünmeden tavsiye ediyoruz
İpek Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İpek Arslan, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti), Diş Hekimi. Size İpek Arslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Ağız Koruyucusu, Cep Derinliği Azaltma, Dikiş, Diş Bakımı, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Diş Ilacı Kullanımı, Diş X-Ray, Lokal Anestezi.
İpek Arslan adresi nerede?İpek Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstiklal Mah. Şehit Mehmet Karabaşoğlu Cas. No: 67 Sakarya
- Barbaros Mah. Troya Cd. No:38 Çanakkale
Adresine gitmek zorunda kalmadan İpek Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İpek Arslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İpek Arslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İpek Arslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İpek Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İpek Arslan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İpek Arslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, İpek Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İpek Arslan hangi sigortaları kabul ediyor?İpek Arslan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.