Protetik Diş Tedavisi Randevusu
Gülüş tasarımı
Lamina ve emax restorasyonlar
İmplantoloji
z.....
Dolgu tedavisi icin destek aldim. Hekimin ilgisi oldukca iyiydi. Benim icin en onemli konulardan birisi yapilan islem hakkinda detayli bilgi verilmesi, ortamin temizligi ve guleryuz. Bu konuda kesinlikle tavsiye ediyorum.
o.....
15 yil once yaptirdigim kaplama diste agri hissettigim icin randevu talep ettim. Ipek hanim ve ekibi her asamada bilgilendirici konusmalarla cok harika bir is cikardi. Kisitli zamanim olmasina ragmen ellerinden geldigince yardimci olup sorunumu zamaninda cozduler. Ozellikle teknolojik ekipmanlarin uygunlugu ve zamaninda kullanilmasi beni oldukca etkiledi.
m....k
İpek hanıma eşimin çürüyen dişleri yüzünden yaşadığı rahatsızlıklardan dolayı gittik eşimin diş tedavisi konusunda yıllardır yaşadığı korkularıni ipek hanımın tedavi süresince rahatlatıcı yaklaşımı sayesinde atlattık sıkıntısız bir şekilde tedaviyi tamamladık şuan eşim çok iyi ve bende ipek hanıma dış tedavisine başladım güler yüzü ve emeklerinden dolayı kendisine çok teşekkür ederim
h....u
Ortodonti tedavime başlayabilmem için şart olan fakat sürekli ertelediğim içerisinde cerrahi işlemler dahi bulunan işlemleri İpek hanım sayesinde yaptırabildim. Muayene öncesi bilgilendirme ve çekim sırasında dahi göstermiş olduğu naiflik için çok teşekkür ederim.
ha...z
Doktorum İpek hanıma, diş dolgularımın kırılması sonucu baş vurdum.tedavi süreci boyunca yönlendirmeleri ve rahatlatıcı konuşmaları sayesinde tedavi sürecime devam ediyorum.Verdiği bu güvenden dolayı,uzun zamandır yaptırmaya çekindiğim işlemleride yaptırmaya karar verdim.Kesinlikle herkese Doktorum İpek hanımı ağız ve diş sağlığının tedavisinde tavsiye ederim.Kendisine yüz yüze iken çok teşekkür ettim,bu kanalla tekrar teşekkür ediyorum.
be...a
Ortodonti tedavimin başlangıcında diş çekimi işlemimi İpek Hanım gerçekleştirdi ve kısa sürede sorunsuz bir şekilde dişlerim çekildi. İşlem öncesinde gösterdiği ilgi ve tatlı sohbeti, işlem sırasındaki bilgilendirmeleri beni çok rahatlattı. İyi ki yollarımız kesişti :)
s....u
Dişlerime dolgu ve kaplama tedavisi için gittim , doktorlarımızın ve personellerin ilgi alakasından ve yapılan tedavi nin sonucundan çok memnun kaldım teşekkürler ayrıca temiz ortam tavsiye ederim
Hasta
İpek hanima dislerimin seklini ve rengini begenmedigim icin gittim ve gulus tasarimi yaptirdim. Gerek detayli bilgilendirmesi gerekse seanslarin rahat gecmesi ile cok cok memnun kaldim. cok dogal ve cok dikkat cekici dislerim oldu. ipek hanima ve ekibine cok tesekkur ediyorum.
be...a
Meriç Dental Klinik'te öncelikle ortodonti tedavisi gördüm. Sonrasında gerekli olan restoratif diş tedavisi için İpek Hanımla tedaviye devam ettik. İpek Hanım'ın güleryüzlü oluşu, ilgisi, hassasiyeti, profesyonel oluşu ve kliniğin hijyenik olmasından memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.
si...n
Dolgu ve beyazlatma işlemi uygulandı harika sonuç mutlu gülüşler ipek hanımın enerjisi çalışan arkadaşların yakın ve sıcak ilgisi şahane hepsine teşekkür ederim. Mutlaka tavsiye ederim..
İpek Aysan Meriç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İpek Aysan Meriç, Protetik Diş Tedavisi, Diş Hekimi. Size İpek Aysan Meriç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Protetik Diş Tedavisi Randevusu, Diş İmplantı, Diş Köprüsü, Kısmi Protez(Diş), Diş Protez Bakımı, Diş Bakımı, Ağız Koruyucusu, Randevu, Lazerli Diş Bakımı, Diş Bakımında Lazer Tedavisi.
İpek Aysan Meriç adresi nerede?İpek Aysan Meriç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzelyalı Mah. Uğur Mumcu Bulvarı No:13/1A Çukurova/Adana, Çukurova Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan İpek Aysan Meriç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İpek Aysan Meriç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İpek Aysan Meriç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İpek Aysan Meriç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İpek Aysan Meriç hangi dilleri konuşuyor?İpek Aysan Meriç ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İpek Aysan Meriç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İpek Aysan Meriç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İpek Aysan Meriç hakkında ne düşünüyor?Toplam 54 hasta / danışan, İpek Aysan Meriç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İpek Aysan Meriç hangi sigortaları kabul ediyor?İpek Aysan Meriç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Ak Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Adana bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Adana bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Adana bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları