Diyetisyen Randevusu
Kilo Verme Diyetleri
Kişiye Özel Diyetler
Zayıflama Diyetleri
si...n
Ben diyabet hastasıyım aynı zamanda pcos, kolesterol ve enzimlerim de yükselmeler vardı ama ipek hocamla çok kısa sürede bütün değerlerimi çok güzel seviyelere çektik.Asla kırılmayan kilomu kırıp -10 civarında kilo verdim.Online diyet bana çok sıcak gelmiyordu daha önce ki deneyimlerimden dolayı fakat İpek hocamın enerjisi ve motivasyonu çok iyi geldi.
s ...p
Kesinlikle işinde iyi biri. Güler yüzlü, anlayışlı, kibirsiz ve cana yakın biri. Sayesinde çok kilo verdim 2 ayda...
d....y
İpek hanımcığım ile kilo verme sürecinde birlikteydik. Uygulaması kolay, günlük rutinime uygun listeler hazırlayarak hep işimi kolaylaştırmak için özen gösterdi. Enerjisini ve gülen yüzünü çok seviyorum. İşini severek yapan farkı bence
ya...
Askere gitmek için acilen kilo vermem gerekiyordu İpek hanım elinden geldiğince güzel ve bana uygun bir program yaparak bir ay içinde olabildiğince çok kilo vermemi sağladı, gerçekten çok memnun kaldım, askerden gelince de yarım kalan işi tamamlamak için hemen geleceğim , gözünüz kapalı gelebilirsiniz, size güvenim tam bu meslekte çok daha güzel yerlere geleceğimize eminim başarılar
ö.....
İpek hanım hem işindeki hassasiyeti hem de iletişim becerileri olarak çok başarılı bir insan. Kendisine yıllardır veremediğim kilolarım için gittim. Düzenli programlar halindedüzgün beslenmenin nasıl olacağını bana öğretti. 2 aylık süreç içerisinde 8 kilo verdim. Seanslar esnasında çok ilgili ve dikkatli. Çok memnun kaldım ve şiddetle tavsiye ediyorum.
sü...
İpek hanım cidden işini özenle yapan biri . Her gittiğimde enerjik ve mutlu karşıladı beni. Ne zaman canımın çektiği bir şey olsa listeye ekledi. Denge kurarak sağlıklı beslenmeyi öğretti. Sonunda bu bir diyet değil yaşam tarzı haline geldi. Çok memnun kaldım kendisinden. Süreçten bahsedecek olursak ilk gittiğinizde size boyunuzu,yaşınızı, herhangi bir hastalığınızın olup olmadığını soruyor vücut ölçülerinizi alıyor ve sizden detaylı bir kan tahlili istiyor. Daha sonra kilonuzu ölçüp vücut yağ oranını kas oranını vb. ölçüyor.Kişiye özel liste oluşturmaya başlıyor ve her hafta düzenli olarak tartılıyorsunuz ve o haftaki durumumuza göre lise oluşturuyor. Kendisinden gayet memnun kaldım kesinlikle öneririm.
m....a
Sayın İpek hanım iyiki tanimisiz sizleri gerçekten her konuda yanimizdaydiniz ve kısa bir sürede sağlıklı bir sekilde ilerliyoruz tek cümle ile özetlemek gerekir ise İpek hocam varsa sağlıklı ve kalıcı şekilde kilolardan kurtulmakta var iyiki varsiniz İPEK HOCAM
es...y
Canım diyetisyenimle herkesin aksine kilo alma sürecinde birlikte ilerledik. Tavsiye üzerine beklentim olmadan gittiğim halde benim için çok zor süreç olan kilo alma dönemimde hem psikolojik hem de her hafta düzenli kontrolleri ve ilgisiyle desteğini üzerimden asla esirgemeyen canım diyetisyenime minnettarım.
ha...
Canım İpek hanımcığıma gebelik sonrası doğum kilolarımı vermek için gittim. Sıcak kanlılığı ve güler yüzüyle her hafta çok güzel programlar hazırladı. Toplamda 17 kilo verdim desteği ile. Emzirdiğim için ciddi iştah problemim vardı bu yüzden tek başıma defalarca denememe rağmen kilo vermekte başarılı olamamıştım. Spor yapmaya bebeğimle fırsatım olmadığı halde kısacık bir zamanda bu kadar kilo vermemde çok yardımcı oldu. Beni en çok motive eden şey onun güzel enerjisiydi. İyi ki tanıştık.
y.....
Kızım sporcu, kas kaybı yaşamadan süper bir planlama ve motivasyon ile kilo verdi.. ilgisi, güleryüzü ve bitmeyen enerjisi süper..
İpek Bilal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İpek Bilal, Diyetisyen. Size İpek Bilal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Kişiye Özel Diyetler, Bölgesel Zayıflama, Zayıflama Diyetleri, Kilo Alma Diyetleri, Kilo Verme Diyetleri, Kilo Problemi.
İpek Bilal adresi nerede?İpek Bilal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnidiye Mah. Soho İş Merkezi 746 Sk. No:13 Kat:4 Daire: 41 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan İpek Bilal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İpek Bilal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İpek Bilal hangi dilleri konuşuyor?İpek Bilal ile Arapça, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İpek Bilal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İpek Bilal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İpek Bilal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İpek Bilal hakkında ne düşünüyor?Toplam 162 hasta / danışan, İpek Bilal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir Diyabet (Şeker Hastalığı)
Eskişehir İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Eskişehir Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme
Eskişehir Non-Çölyak Glüten Hassasiyeti
Eskişehir İrritabl Bağırsak Sendromu
Eskişehir Yeni Doğan Metabolik Hastalık
Eskişehir Adipsi (Susama Yokluğu)
Daha fazla (15)Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Diyetisyenler