Tam burslu olarak eğitim aldığım, Bahçeşehir Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalından 2020 yılında onur derecesiyle mezun oldum. Lisans eğitimi sürecinde Birey Merkezli ve Kısa Süreli Çözüm Odaklı yaklaşımlar çerçevesinde psikolojik danışma uygulamaları yürüttüm. 2020 Elazığ Depremi sonrasında Bahçeşehir Üniversitesi Psikososyal Destek Ekibi bünyesinde gönüllü çalışmalara katıldım. Bitirme çalışması olarak yürüttüğümüz "The Relationship Between Anxiety and Perceived Social Support During the Inisital Stage of the COVID-19 Outbreak" isimli araştırmamızın makalesi Psikiyatri Hemşireliği Dergisi`nde yayınlanmıştır. Özel Nice Anaokulu`nda 2021-2024 yılları arasında okul psikolojik danışmanı olarak görev aldım. 2022 yılından beri çocuklara, ergenlere ve ebeveynlere psikolojik danışmanlık hizmeti vermekteyim.
2020 yılında Türk Pdr Derneği`nin düzenlediği Objektif Çocuk Değerlendirme Testleri Uygulayıcısı eğitimini, 2021 yılında Nilüfer Devecigil ve Byron Norton`dan Deneyimsel Oyun Terapisi 1. ve 2. Düzey eğitimlerini, 2023 yılında Vahdet Görmez`den Çocuk ve Ergenlerle Bilişsel Davranışçı Terapi 1. Düzey eğitimini, 2024 yılında Asena Yurtsever`den EMDR 1. Düzey eğitimini tamamladım. Uygulamalarımı desteklemek ve geliştirmek amacı ile süpervizyon desteği alarak eğitim sürecime devam etmekteyim.

Psikolojik Danışman İpek ÇELİK
İstiklal Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı Aşoğlu Plaza No:71 Ofis No:42, Serdivan , Sakarya

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk

Ebeveyn Danışmanlığı

Çocuk Gelişim Testi

İstiklal Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı Aşoğlu Plaza No:71 Ofis No:42, Sakarya

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Dan. İpek Çelik adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle