Koç Üniversitesi Psikoloji ve İşletme bölümlerini eş zamanlı olarak bitirmiştir. Doğuş Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisans programından mezun olmuştur. İpek Gökozan 2014-2018 arası Madalyon Psikiyatri Merkezi'nde çalışmıştır. Meslek hayatına Ekim 2018’den bu yana kurucu ortağı olduğu Mita Psikoloji’de devam etmektedir.

Mita Psikoloji
Nisbetiye mah. Başa Sok. Emin Usta Apt. No:14/2 Levent/Beşiktaş İstanbul, Beşiktaş

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Mita Psikoloji Diğer

Ben İpek hanımla ilk online tanıştım sonra yüz yüzeyde görüştük.Kendisi çok pozitif bir insan.Enerjisi çok güzel.Onunla görüşmediğimiz aman onu özlüyorum resmen :) .Benimde kişisel problemlerim vardı.Bana kendim olan ama farkedemedikleri eksikliklerimi gösterdi.Farkındalığım sayesinde daha da arttı.Vazgeçemediğim insanlar arasında enerjisini çok seviyorum

Nida
Benim İpek Hocamla tanismam üniversitem sayesinde oldu ve bu güzel tanışma yaşadıklarıma farklı açılardan bakabilmemi sağladı.Evet bir şeyi yaşıyorsunuz fakat bunu sadece kendi açınızdan değerlendirip duygusal bunalımlara kendi dünyanızda karamsar hamlelerle olumsuzluğa ve umutsuzluga itebiliyorsunuz kendinizi ,işte tam da benim durumum böyleydi gerek ailem gerek se çevremdeki arkadaşlarım vs beni bunalıma ve çıkmaza sürüklüyordu notlarım düşüyordu ders çalıma isteğim hırsım kaybolmuştu .kendisine düzenli olarak gitmeye başladıktan sonra bazı şeylerin düzeldiğini farkettim herşey aynıydı aslında değişen sadece ben ve düşüncelerimdi bakış açımdı kendisi bana bkış açımı genişletmeyi empati yapabilmeyi öğretti ,yaşadıklrıma farklı yorumlar getirerek aslında bunu hiç düşünmemeiştim dediğim noktaları keşfettirdi .İlk gttiğimde beni çok sıcak karşıladı o benim sadece rehperliğim ,danışmanım değil aynı zamanda da ablam gibi ,sayesinde şimdi daha farklı biriyim daha sağlıklı bir bakış açım daha sağlıklı biriyim o benim manevi doktorum Umarım sizinde birgün yolunuz kesisir ve tanışırsınız hoşça ve huzurlu kalın :)

C

İpek hanıma gittik çok memnun kaldik. Oğlumun sınav stresi vardi cok iyi sonuc elde ettik. Tavsiye ediyorum tüm ebeveynlere.

ipek hanımla tanışmamla birlikte hayatım düzene girdi diyebilirim.Sayesinde hayata , olaylara, insanlara bakış açım değişti.Standart , yargılayan, kötümser bakış açısından kurtulup daha geniş yelpazeden bakarak , olayları farklı açılardan değerlendirerek daha doğru analizler yapmayı ve buna bağlı olarak da doğru kararlar vermeyi öğrendim.Kısacası sayesinde önüme çıkan engelleri nasıl en zararsız şekilde atlatacağımı artık biliyorum. Bu yüzden çok başarılı bir psikolog olduğunu içten bir şekilde söyleyebilirim. Bunların yanı sıra şöyle söyleyebilirim ki kendinizi, üzüntülerinizi, mutluluğunuzu anlatırken karşınızda bir doktor değilde en yakınınız varmış gibi hissetmeniz en güzel yanlarından bir tanesi ve tabi daha bir sürü güzellikleri olduğu gibi ama bunları anlatamayız , birazda kendiniz görmeniz gerekir....=)