Bağımlılık Tedavisi
İlişki Terapisi
İmago Çift Terapisi
Şema Terapi
Psk İpek İber
Bahçeşehir Üniversitesi Aile Danışmanlığı(Disiplinlerarası) tezli yüksek lisans programını tamamlayarak, uzmanlığını "Çift ve Aile Terapisti" olarak edindi.
Bilişsel Davranışcı Terapi, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, Sistemik Aile Terapisi, Duygu Odaklı Aile Terapisi, Şema Terapi Yaklaşımlarında danışmanlıklarını sürdürmekte, süpervizyon destekli danışan görmeye devam etmektedir.
Bağımlılığa Yaklaşım Eğitimini tamamlamış, bağımlılık özelinde çalışmalarını sürdürmektedir.
Şu anda aktif olarak Bilgi Mezun Derneği, Sosyal ve Beşeri Bilimler Kurul Başkanlığı ve Habitat Derneği-Kontrol Bende Projesi Gönüllü Eğitmenliğini sürdürmektedir.
Seanslarını online ve yüzyüze olacak şekilde gerçekleştiriyor,
Kadıköy ve Mecidiyeköy'de anlaşmalı ofislerde yüzyüze danışan kabul etmektedir.
de...l
İpek Hanım ile görüşmelerim kendime olan sevgimin artmasına, özgüvenimin gelişmesine ve açığa çıkmasına ve en önemlisi de ikili ilişkilerimde kendi değerimi başkasının gözünden görüp küçültmek yerine değerimi kendim bilip bu değeri korumaya yönelik gelişmeme katkı sağlamıştır.
ca....
Bireysel bazı konulardan dolayı kendisi ile bir kaç seans gerçekleştirdik. Benim ilk danışmanlık deneyimimdi. Bu zamana kadar boşuna çekinmişim, kendimi gayet güvende hissetmemi sağladı ve çoğu şeyin benim için daha anlaşılabilir olmasını sağladı.
al...n
Yaklaşık 2 ay önce başladığımız terapide 2 ay önceki ben ile şimdiki be arasında çok büyük fark var. Bunu tek başıma yapamazdım belki, İpek sayesinde kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Henüz daha yolun başında olmamıza rağmen bu sonucu almak benim için çok kıymetli. Canım terapistim :)
İpek İber isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İpek İber, Psikoloji. Size İpek İber tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Grup Terapisi, Evlilik Terapisi, Aile İçi İletişim Sorunları.
İpek İber adresi nerede?İpek İber şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İpek İber isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İpek İber uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İpek İber isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İpek İber, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
İpek İber hangi dilleri konuşuyor?İpek İber ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İpek İber isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İpek İber tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İpek İber hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, İpek İber hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İpek İber hangi sigortaları kabul ediyor?İpek İber tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu