Opr. Dr. Burhanettin Üstünel Caddesi No:10, Üsküdar
ya...n
İpek ablaM doktorum değil sadece ablam gibi yakınım gibiydi şuan hala sağlıklıysam ipek ablamın moral motivasyon üzerime titreyip önemesemesi sayesindedir ilaçlarla tedavi zaten bi yere kadar.merak etme ipek ablam bıraktığın yerden en iyi şekilde devam ediyorum :)
İpek Kaplan Bulut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İpek Kaplan Bulut, Çocuk Nefrolojisi.
İpek Kaplan Bulut adresi nerede?İpek Kaplan Bulut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Opr. Dr. Burhanettin Üstünel Caddesi No:10 Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan İpek Kaplan Bulut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İpek Kaplan Bulut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İpek Kaplan Bulut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İpek Kaplan Bulut bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İpek Kaplan Bulut ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İpek Kaplan Bulut hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, İpek Kaplan Bulut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul Çocuk Nefrolojisi Uzmanları
Kadıköy Çocuk Nefrolojisi Uzmanları