me...k
uyaran eksikligi tanisi olan cocugumuz icin basvurduk. uyguladigi tekniklerle asla yemek yemeyen cocugumuz herseyi yemeye basladi cok seviniyoruz. seanslarimiz cok guzel geciyor oglumuz cok mutlu. 3 ayda cok yol katettik cok hizli toparladik sayesinde. Iyiki Ipek hanimi bulduk. kendisi cok zeki
enerjik donanimli ve alaninda uzman bir kisi. yonlendirmelerine ilgisine ve emegine cok tesekkur ederiz. herkese gonulden tavsiye ediyoruz..
v....k
Eğer otistik çocuğunuz varsa düşünmeden hocamiza danışın. Donanimlı duruşuyla, duyu bütünlemyi bize çok güzel anlayacağımız sekilde anlattı. sorularımıza cevaplarıyla bizi çok güzel bilgilendirdi. Hala kendisine devam ediyoruz. Kızımla arasındaki uyum çok güzel. Sonunda kızımın dilinden anlayan ve sıkıntılarımiza deva olan birini bulduk. Artık kıizim hareket etmekten korkmyor. Parkta oynayabiliyor. Biz ailecek çok memnunuz.
r.....
Oğlum yüksek seslerden çok rahatsız oluyordu. Sürekli kulaklarını kapatıyordu. İpek hanım sayesinde sorunun ne olduğunu ve nasıl davranmamız gerektiğini öğrendik. Kendisinin uyguladığı duyu bütünleme terapisiyle artık oğlum kulaklarını kapatmıyor :) çok teşekkür ediyoruz ve kendisini çok seviyoruz :)))
İpek Omur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İpek Omur, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon.
İpek Omur adresi nerede?İpek Omur adresini belirtmedi. İpek Omur yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya İpek Omur adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan İpek Omur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İpek Omur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İpek Omur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İpek Omur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İpek Omur ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İpek Omur hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, İpek Omur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.