Logos Dil ve Konuşma Terapisi Merkezi
Atatürk Mahallesi Turgut Özal Bulvarı 62. Ada 6B Blok Gardenya 4-1 D:3, Ataşehir

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

2008 yılında da İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olan İpek Özdemir, 2012 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapistliği Yüksek Lisans programını tamamlayarak 'Uzman Dil ve Konuşma Terapisti' ünvanını almıştır.Dil ve Konuşma Terapistliği eğitimi sırasında Anadolu Üniversitesi DİLKOM'da (Dil ve Konuşma Bozuklukları Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi) dil ve konuşma bozukluklarının tanısı, değerlendirilmesi ve terapisine dair yaklaşık 500 saat uygulamalı klinik çalışmada bulunmuş ve süpervizyon almıştır. Ayrıca Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde bulunan Nöroloji, Plastik Cerrahi/Rekonstrüksiyon ve Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Kliniklerinde, Şişli Florance Nightingale Hastanesi Yutma Bozuklukları Kliniği'nde gözlemlerde bulunmuş ve dersler almıştır.

2009 - 2015 yılları arasında Eskişehir'deki çeşitli kurumlarda Psikolog ve Uzman Dil ve Konuşma Terapisti olarak çalışmıştır; sırasıyla 2009-2011 yılları arasında Dorlion Psikoteknik Merkezi'nde, 2010-2011 yıllarında Özel Canel Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde, 2011 yılında Özel Eylül Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde, 2011-2015 yıllarında Özel Ataönder Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde görev yapmıştır. 2015 Şubat ayından itibaren İstanbul'da, kurucusu olduğu Logos Dil ve Konuşma Terapisi Merkezi'nde klinik hizmetlerini yürütmektedir.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Uzm. Dkt. İpek Özdemir adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle