Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) +21 daha fazla
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
Ağız Bakımı Eğitimi
Dr. Dt. İpek Şahin Diş Hekimi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Pedodonti
Süt Dişi Çekimi
X-Ray
Dr. Dt. İpek Şahin Diş Hekimi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Çocuklarda Estetik Dolgu
Çocuklarda Yer Tutucular
e....p
Kızımın hem bir yaş kontrolü için hem de dişindeki kahverengileşme için gittik . Çok ilgili ve çocuklara yaklaşıma çok güzel . Ağlamadan diş kontrolümüzü yaptık . Detaylı bir şekilde bilgilendirme sağladı .İçimiz rahatladı .
ha...ı
İlk muayene için gittiğimizde oğlumun epilepsi rahatsızlığından dolayı 2-3 saat sürecek bir operasyon gerektiğinden muayene ücre bile almadı.ve nihayetinde ameliyat günü profesyonel bir sedasyon ekibini de kurup operasyonu gerçekleştirdi. sizleri bir konuda uyarmak isterim; muayenehanesinde ki POZİTİF enerji isteseniz de istemeseniz de size bulaşacaktır. güleryüz ve samimiyet çok güzel. sedasyon altında 7 dolgu ve 1 çekim için 2 saat sürecek operasyonun 20. dk da gözlemlediğim profesyonelliklerinden dolayı endişe bile kalmadı hamd olsun. 2 senedir nöbet korkusundan ertelediğimiz bu işin bu kadar rahat olması bizi çok mutlu etti.
hö...ü
5 yaşındaki oğlumun dişlerindeki sorun sebebiyle kendiyle tanıştık.Oğlumun dişlerine kanal tedavisi kaplama ve dolgu yaptı işlem sorunsuz geçti her şey için teşekkür ederim
7 yaşındaki kızım için Doktor İpek Hanım'a gittik. Bizim için diş çok önemli ve zordu ama tedavi sürecinde ve sonrasında çok ilgili olması ve bizleri diş konusunda çok iyi yönlendirdiği için her şey daha kolay oldu. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Her şey için teşekkür ediyoruz İpek Hanım'a ...
de...
İpek hanımı bi yakınımız tavsiye etti onun sayesinde 2 senedir kontrollerimizi kendisi takip ediyor yaptıgı iste cok basarılı ve güler yüzlü olma sebebiyle kızim korkmadan ipek hanıma gdebiliyor herkese gözum kapali tavsiyemdir
Dr.İpek hanıma başka bir diş hekiminin yönlendirmesi sonucu ulaştık. 12 yaşındaki kızım ve 8 yaşındaki oğlumun kanal tedavisi ve diş dolgu işlemleri halen devam ediyor. Çocuklarımı normal şartlarda çok ürküten diş tedavisi süreci , İpek hanımın onlara olan nezaketi ve sevgiyle yaklaşımı sayesinde çok rahat bir şekilde tamamlanabiliyor. Ben de anne olarak , en kıymetlilerimi işinin ehli olan bir doktora teslim etmenin iç huzurunu yaşıyorum. Tüm ebeveynlerin doğru adresi bulma çabalarına katkı olması adına paylaşmak istedim. Çocuklarımın diş hekimi konusunda duvarlarını yıktığı için tüm kalbimle teşekkür ederim. Başarıları daim olsun.
ne...c
Google dan aradığım bir diş kliniği sayesinde İpek hanımdan tesadüfen haberdar oldum..Allah’a şükür ettim ki onunla bizi tanıştırdı..Oğlum 5,5 yaşında diş gıcırdatması ve arka dişte hafif çürüme belirtisi ile kendisine muayeneye gittik..İpek hanım endişe etmememiz gerektiğini halledebileceklerini söyledi ve oğlumdan diş filmi istedi kliniğinde film çekildi bir de ne görelim oğlumun çene alt üst toplam da 10 diş içerden çürük tabii biz de kendisi de şokkk Konuştuk 12 yaşında kadar çekilmeyecek dişler olduğu İçin dolgu yapmaya karar verdik..Böyle candan sevgi dolu pozitif çocuk ruhundan anlayan, anne gibi hisseden birisi.. İpek hanım oğluma işleme başladı üstelik iğne yaparak dişini uyuşturdu ama o işlemi yapana kadar oğlumla okadar güzel konuştu ve oğlumu sakinleştirdi ki anlatamam..Üstelik oğlumun diş koltuğunun tepesin de kendi istediği çizgi film ekranı da cabası Yaaaa ne yazayım ki inşallah çocuklarımız diş rahatsızlığı çekmesin ama olursa da yavrularımızı gözü kapalı emanet edebileceğimiz nadir insan diyebilirim..Bu arada sol alt üst dört diş bitti 6 dişimiz kaldı :) inşallah onları da bitirdiğimiz de İpek hanıma sadece ziyarete gideceğiz çünkü onu çok sevdik ve çok seviyoruz..iyi ki varsın Dt İpek hanım ve iyi ki sizinle yollarımız kesişmiş
on...l
Çok iyi mesleğine hakim harika bir doktor..Çok memnun kaldım çok teşekkür ederim..En son teknolojik aletlerle diş temizliğimi yaptı..
fa...n
3.5 yaşında oğlumu kontrol amaçlı götürdüm. Oğlum çok çok sevdi. Güleryüzü, sakinliği ve ilgisi ile mutlu etti
ç.....
İpek hnm i internet yorumlarına güvenerek götürdüm. İyi ki de goturmusum. Daha önce 2 farklı dişçiye gittik ancak bu kadar ilgili ve çocuğuma güzel yaklaşması hem çocuk açısından hem bizim acimizdan çok memnuniyet verici oldu. Su ana kadar 5 dolgu yaptırdık 6 yaşındaki oğlum dişçi korkusunu yendi ve tedavilerinde olumlu sonuclar aldık. Teşekkür ederim
İpek Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İpek Şahin, Diş Hekimi, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size İpek Şahin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu, Pedodonti, X-Ray, Lokal Anestezi, Normal Randevu, Ağız Bakımı Eğitimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, Dikiş, Cep Derinliği Azaltma.
İpek Şahin adresi nerede?İpek Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kuşkavağı Mahallesi 563. Sok Arden İş Merkezi No 2 Kat:3 Daire:5 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan İpek Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İpek Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İpek Şahin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İpek Şahin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İpek Şahin hangi dilleri konuşuyor?İpek Şahin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İpek Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İpek Şahin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İpek Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, İpek Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri