Başkent Üniversitesi Stres Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezinde araştırma ve psikoterapi faaliyetlerini sürdürmüştür. Madalyon Psikiyatri Merkezi Ankara Yetişkin Bölümünde ve Bilkent Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Gelişim Merkezinde klinik psikolog ve psikoterapist olarak çalışmıştır. Bilkent Üniversitesi Psikoloji Bölümünde öğretim görevlisi olarak yer almıştır.
Ankara'da psikoterapist olarak çalışmakta, aynı zamanda Başkent Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde öğretim görevlisi olarak ders vermektedir.
Türk Psikologlar Derneği ve British Psychological Society üyesidir.
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
WISC-IV Zeka Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Özel Muayenehane
Ben çeşitli ilişki sorunları yaşadığımdan, ve bunlarla yalniz başıma mücadele edemediğimden, İpek hanıma başvurdum. Kendisi ile yaptığımız seanslar bana çok iyi geldi. İlişkilerime daha farkli bakmami sağladı. Terapiye ipek hanim ile devam edeceğim.
Terapiye karşı önyargılı bir kişi olmama rağmen, yaptığım araştırmalar sonucunda İpek Hanım ile görüşmeye ve terapi sürecine güvenmeye karar verdim. İlerleyen zamanlarda ne kadar doğru bir karar verdiğimi anlamış oldum. İpek Hanım ile sürdürdüğümüz online terapi seansları sonucunda hayatımda birçok olumlu gelişme görmeye başladım ve önümüzdeki süreçte bu olumlu gelişmelerin daha da artacağına olan inancım tam.
İpek Hanım’la 5 aydır birlikte depresyonum üzerine çalışıyoruz. Kendime dair bir çok şeyi fark etmeme ve daha iyi hissetmeme yardımcı oldu. Profesyonelliği ve desteği sayesinde büyük bir yol katettiğimi düşünüyorum.
he...i
ipek hanıma depresyon şikayetiyle gitmiştim. uzun süredir depresyondaydım ve gittiğim çok fazla psikolog oldu, hiçbirinden fayda göremedim. ipek hanım ilk seanstan itibaren profesyonel, etik, önyargısız ve insancıl tutumuyla bana kendimi tanımamda ve sorunlarımı anlamamda çok yardımcı oldu. semptomlarım zamanla çok azaldı ve yeniden doğdum diyebilirim. daha önce hiçbir psikoloğun fark edemediği şeyleri kendimde fark etmemi sağladı. kendisiyle uzun süreli olarak yolumuza devam ediyoruz ve çok memnun olduğum çok iyi bir terapist.
İpek Hanım ile yedi aydır obsesif kompulsif bozukluk şikayetim üzerine çalışıyoruz. Terapiye ilişkisel bakışından fayda gördüğümü düşünüyorum. Seanslarımızda yaklaşımıyla bir tanıdan ibaret olmadığımı bana hissettiriyor.
İpek Selin Günhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İpek Selin Günhan, Psikoloji. Size İpek Selin Günhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bireysel Terapi, Online Terapi, Yetişkin Terapisi, Psikoloji Randevusu, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri, Kanserde Psikolojik Destek, Psikodinamik Psikoterapi, Dinamik Psikoterapiler.
İpek Selin Günhan adresi nerede?İpek Selin Günhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan İpek Selin Günhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İpek Selin Günhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İpek Selin Günhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İpek Selin Günhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
İpek Selin Günhan hangi dilleri konuşuyor?İpek Selin Günhan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İpek Selin Günhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İpek Selin Günhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İpek Selin Günhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İpek Selin Günhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, İpek Selin Günhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar