Herhangi bir hizmet eklenmemiş
İzmir' de doğdum. Lisans eğitimimi Ege Üniversitesi'nde tamamladım. Ege Üniversitesi' nden mezun olduktan sonra ilgi alanım olan aileler ile çalışmaya başladım. MEB onaylı Aile Danışmanlığı eğitimimi tamamladıktan sonra Aile Danışmanı olarak hizmet vermeye başladım. Aile danışmanlığı eğitimimin yanında Aile Arabulucuğu ve Evlilik Hukuku Eğitimi, Çift Terapisi, Cinsel Danışmanlık Eğitimini ve Ankara Üniversitesi Prof. Veli Duyan'dan Mcmaster Aile Terapisi Eğitimini tamamladım. Mutlu aile, mutlu çocuk, mutlu gelecek düsturuyla çıktığım bu yolda herkese ulaşılabilir ve uygun hizmet anlayışımla sizlere yardımcı olmaktan her zaman onur duyacağım. Benimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ay...e
Telefon numarası doğrulandı
İpek hanımla aralık 2021de tanıştık. Seanslarımızı online olarak yaptık. Evliliğimde problemler vardı. İlk seanstan itibaren sorunlarımızla ilgili tespitleri çok iyiydi. Eşimle iki kelime konuşamazken şimdi saatlerce konuşuyoruz. Birbirimizi çok daha iyi anlıyoruz. İyi ki yollarımız kesişti.
İpek Ülfet Kaylan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İpek Ülfet Kaylan, Aile Danışmanlığı.
İpek Ülfet Kaylan adresi nerede?İpek Ülfet Kaylan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan İpek Ülfet Kaylan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İpek Ülfet Kaylan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İpek Ülfet Kaylan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İpek Ülfet Kaylan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İpek Ülfet Kaylan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İpek Ülfet Kaylan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, İpek Ülfet Kaylan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakınlardaki Aile Danışmanları